Érzékeny tartalom

2024.04.05. 18:46

dildo.jpg

A Nemzeti Jogszabálytárban is elérhető a fólia-szabály, amihez most az Igazságügyi Minisztérium egy módosítást nyújtott be, ami szerint ha rendelsz egy lefóliázott könyvet, akkor a csomagon fel kell tüntetni, hogy "érzékeny tartalom". Nehogy a postás egy óvatlan mozdulat miatt AIDS-es legyen gondolom.

Találkozás egy dolmennal

2024.04.02. 00:06

dolmen.jpeg

Kocka poszt következik. Egy valószínűtlen történet egyik apró mozzanata, hogy egy dolmennél kötöttem ki, amiről utólag megtudtam, hogy ez büszkélkedhet Európa legnehezebb fedőkövével: 150 tonnát nyom a gránit.

Elvittem az osztályomat a Most vagy sohára, és tanulságosabb volt, mint gondoltam. Én sem tudok elmenni dolgok mellett, de az igazán izgalmas inkább az, hogy a fiatalok hogyan fogadták.

 

 

Ma végre jóváhagyta az AppStore az app verziómat, úgyhogy dobpergés, itt a zászlóshajó-appom leporolt, modernizált változata: van benne AI, az érettségi követelményben szereplő kompetenciákat célzottan fejlesztő extrák, időszalag, térkép, tanulókártyák. Ja, és itt érhető el: AppStore

Mühelyes bejegyzés

2024.03.10. 13:59

Mivel több, mint egy éve a szabadidőmet különböző appos projektjeim töltik ki 90%-ban, ezért erről is írok most egyet. Egy egészen konkrét helyzetről, amivel ezen a hétvégén vacakoltam.

süti beállítások módosítása