Harcaink Nyugat-Európával

2018.09.18. 07:50

b_matyas-becsben.jpgNyugat-Európa nem egységes, az egyes országok maguk sem egységesek, nem látják egymást nagy barátoknak, mégis, ha közéjük lép egy kelet-európai, akkor valahogy mintába rendeződnek. Ez nem törvényszerű, különösen az új generációnál, de azért van egy ilyen tendencia.

Orbán ambíciója, hogy európai politikussá válik, azaz a nagy asztalnál játszik, nem merő álmodozás. Gondolhatnánk, hogy hiányzik mögüle egy erős ország, de tulajdonképpen annyija azért van, hogy egy komplett ország az ő tulajdona, azt csinál benne, amit akar, bármi jövedelmező megtetszik neki, megveszi, és nőttön nő a hűbéreseire írt vagyona. És Macronról ez éppen nem mondható el, noha Macron súlyát egy világszinten is számításba vehető ország adja, amit szolgál.

Ez baromira emlékeztet arra az esetre, mikor Mátyás "Soros ösztöndíjjal" Prágában raboskodott a király környezetében, és később, mikor maga is király lett, nagyobb léptékben tudott gondolkodni. Úgy érezte, lenne esélye nagyobb hatalomra (ha hihetünk neki, a törökök elleni összefogás érdekében akarta), ha a cseh trónt megszerezhetné. Minden nagyon jól haladt: centralizálta a hatalmat, maximalizálta a jövedelmeit, korának fékeit és ellensúlyait, az ellenállás jogával bíró nemesi hadsereget zárójelbe tette a zsoldos sereg felállításával, jobbágysorból jött homo novusokkal töltötte fel az egyház vezetőségét, így a belpolitikában senki nem akadt volna, aki komoly kihívást jelentett volna neki. Bécs a kezére került, Brünn a kezére került, és végül egész Csehország a kezére került.

Eljött az idő, hogy katonai sikereit politikai sikerre váltsa, és megszerezze a cseh koronát. Logikus lett volna, hogy megkapja, a legyőzött cseh királyt még a pápa is eretneknek tartotta, a keresztény Európa hálás lehetett volna, hogy megszabadította Mátyás őket ettől az embertől. A cseh katolikus rendek meg is koronázták Mátyást. Természetesen a Német-Római Császár nem volt vak, látta, mi folyik, és látta mindenki más is. Senki nem akarta, hogy felboruljanak az erőviszonyok, ezért megválasztották inkább Jagelló Ulászlót cseh királynak. Mátyás mehetett haza. (Ennél persze több történt)

Mikor azt olvasom, hogy Orbán kihívta Macront, utána meg azt, hogy az új ellenpólus Salvini körül szerveződik, és nem Orbán körül, akkor történelmi áttetszést látok. Ilyen az, mikor valaki elég okos ahhoz, hogy a népét leigázza, de semmi érzéke a külpolitikához és az európai alkathoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr9614246613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 09:21:19

@teéjesenmindegy: Látom szereted megosztani az embereket. Az osztás a kedvenc matematikai műveleted, már amikor megérted. Én deriválni és integrálni szoktam.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.19. 09:23:16

@dunántúli gyerek: " ... A nyugatnak kell migrans ... "

Ott se mindenkinek kell a migráncs, sőt egyre többeknek van elegük belőle. Minden országban élnek szegények és hajléktalanok, és amikor azt látják, hogy a migráncsok alapból jobban élnek mint az ottani szegények és hajléktalanok, akkor kinyílik a helyiek zsebében is a bicska.

Jövőre a választáson ki fog derülni, hogy a "nyugat" mennyire támogatja a migrációt... Nem abból kell kiindulni, hogy a mostani EP-ben migráncspárti többség van, akiket még a 2015-ös migránycshullám előtti időkben választottak meg.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.19. 09:33:00

@GIeccsertetű: " ... hanem arról, hogy 40 % azt szeretné hogy a keletre menjen az ország 60% meg azt hogy nyugatra ... "

Emmán megin az ELLENZÉK nevű párt, amelyik több szavazatot kapott mint a Csuti Rabló Bandája igaz?

Gondolom nehezedre esik felismerni azt a tényt, hogy 40% keletre akar menni, a többi 60% pedig épp arra amerre az orra mutat, de semmiképp sem egy irányba.

NA ezér lett a Bonsai Duce megint führer, hogy a fasza száradna le.

Majd akkor lesz esély leváltani, amikor az ellenzék nem lesz olyan megosztott, mint most. Eltakarodnak a történelem szemétdombjára a 2006-ban leszerepelt politikusok és utódpártjaik a szalonnácikkal együtt, és feláll egy olyan kormányképes ellenzéki párt, amelyik politikáját képes támogatni mind a baloldali, mind pedig a jobboldali beállítottságú szavazó. Addig kénytelen vagy TE is Patás Orbán kénes szagát szagolgatni.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 09:37:11

@Magánvéleményem:

Azért szar egy hazudozós alak vagy te. Elöször is Nyugaton, de akár Magyarországon is csak az a migráncs él alapból jobban a helyi öslakosnál, aki tesz is le valamit az asztalra. mert ellentétben a magyar lumpennel, aki dolgozni nem akar, és ezért megtanulta hogy ki tud ő jönni havi 40 ezerből is, annak a dolgozó migráncs Krőzusnak számít. Ja, mert a migráncs dolgozik, a jövedelmét meg nem issza el.

A Nyugatot a migrációs hisztéria amit Orbán, a Homo fideszbirkusz vezér csinál nem érdekli, van kb 5-10%-nyi társadalmi réteg amelyik e körül pörög, ezekre az idiótákra építenek orbán külföldi náci testvérpártjai. Elég szerény sikerrel, mivel 90-95%-nyi normálisat 5-10% ostoba proli népség nem tud becsalni az erdőbe.

Orbanisztánban az arányok meg fordítottak, ezért is süllyedt le az ország 2010 óta az EU legszegényebb, legélhetetlenebb országai közé.

teéjesenmindegy 2018.09.19. 09:39:55

@GIeccsertetű: A német autók átlagéletkora mennyi, te fasz?
És 10 éve mennyi volt a magyar autók átlagéletkora?

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.19. 09:41:35

Egy érdekes összevetés és kép. Figyelj, ne zsigerből válaszolj, hanem gondolkozz!!!

Bevándorlók számának maximalizálása USA vs. Magyarország

Érdekes összehasonlítani és súlyozottan mérlegelni az USA-ba maximálisan 2019-ben engedélyezhető bevándorlók számát és Magyarország arányát egy ilyen kérdésben. Más kérdésekkel összevetve még érdekesebb dolgok jönnének ki. Magyarországnak, ha az USA-val azonosan kellene ezt teljesítenie, akkor
lakosság arányában 904 fő,
terület arányában: 283 fő,
Nemzeti össztermék (GDP) arányában 206 fő
jönne ki.

Képpel együtt itt:

erkolcstan.blog.hu/2018/09/19/bevandorlok_szamanak_maximalizalasa_usa_vs_magyarorszag

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 09:48:54

Teljesen mindegy hogy a migráció ellenes erőknek ki a vezetője.

Az a legfontosabb az Európa túlélése érdekében, hogy többségbe kerüljenek, és ennek elévülhetetlen érdemei vannak Orbánnak.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 09:50:51

@Homo fideszbirkusz:

Te egy hazug majom van. Migránsnak hívod az Európai szomszédokból érkezett munkavállalókat, miközben köztudott hogy az integrációra képtelen muszlim migránsok 5%-a se dolgozik ma sem Németeknél, azok közül akik 2016 óta érkeztek.

Viszont Merkel már beismerte hogy vannak NO GO ZONE-ák nem is kevés.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 09:52:02

@Magánvéleményem:

Ez pontosan így van.

Amíg Gyurcsány és az MSZP az alternatíva, addig garantált Orbán győzelme.

Ez van.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.19. 09:55:36

@Homo fideszbirkusz: Idióta! Nyugtával dicsérd a napot. Jövőre az EP választás után kiderül melyik szekértábornak volt igaza. Jelenleg úgy látom, hogy a liberálfasiszták tábora jelentősen csökkenni fog, és az Orbánitáké növekedni, ez a jobbratolódás erősen látszani fog majd az új EP frakciók felállásakor.

Amúgy meg össze vissza hazudozol és mosdatod a migráncsokat azzal, hogy azok dolgoznak, hát max egy kis részük dolgozik, a többi pedig elutasítja azt, hogy integrálódjon ...

444.hu/2017/06/21/egy-nemet-miniszter-szerint-a-befogadott-menekultek-haromnegyede-meg-5-ev-mulva-is-munkanelkuli-lesz

www.origo.hu/nagyvilag/20180824-migrans-nemetorszag-integracio.html

citrix 2018.09.19. 11:25:26

@maxval balcán bircaman: Mekkora lángész vagy, tényleg. Üzenjünk hadat a nyugatnak, csapjunk szét köztük. Olyan is volt hogy hadat üzentünk a USA-nak, hú de szétcsaptuk...
Okosabban tennéd ha bolgároktól putyinisztánba költöznél és a Kreml tövében, Lencsi baba mauzóleuma árnyékában dédelgetnéd a nyugat haláláról szőtt baromságaidat. Egyébként is, közmegegyezéssel hazaárulóvá vagy bélyegezve, mehetsz Putyinhoz keseregni.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 11:29:10

@citrix:

Miért kellene hadat üzenni? Senki se mondott ilyet. Ki kell hasznélni a gyengeségét a mi érdekeinkre.

Cpeti654321 2018.09.19. 11:30:58

A két személyt egy lapon említeni, nos.... véleményem szerint nem szerencsés.

bda 2018.09.19. 11:38:11

@nyerafidesz:
Oké,van ilyen vetülete is a dolognak amit írsz. Én a 100 ill. picit nagyobb 5-600 fős teleüléseken azt látom, hogy évtizedes alapszolgáltatások szűnnek meg egyik-napról a másikra. Értsd: pénzintézet, gyógyszertár, élelmiszerboltok, ahol esetleg még van ott is a lét és a nem lét határán táncol. Mellesleg az adójogi intézkedéseikkel sorra ütik a vidék koporsójába a szeget. Szép dolog a minimálbér emelés, de falusi kisboltosnak az ezután fizetendő járulékokat ki is kell termelni, ha valaki főállási egyéni vállalkozó és nem tudja a KATA adózási formát választani, akkor ez bizony havi szinten 100 ezer Ft. Ehhez minimum 500 ezer Ft-nyi árut kell neki eladni és akkor még ott tart megkereste a havi járulékát, de kell pénz az áfára, villanyra, fűtésre meg az egyéb felhőtologatóknak. Persze lehet mondani, ha nem éri meg, akkor hagyja abba. Oké de akkor ezzel megint emberek helyzet nehezül meg. Nem azt mondom, hogy ne legyen minimálbér emelés, de ahol ennyire rezeg a léc, ott bizony engedményeket kellene adnia a kormánynak és nem Eu pénzekből olvasó pavilonokat, kiülőket, bicaj utakat csinálni. Családi adókedvezmény szép dolog, de ez akkor érne valamit ha mondjuk az áfa felső kulcsa 15% lenne és nem 27. Kell a családokat támogatni, de akik ledolgozták az életüket, tönkre mentek, megnyomorodtak köztük az én anyám is és nem azért mert drogozott, dohányzott, alkoholizált, hanem mert dolgoznia kellett gyerekként, tiniként, felnőttként. Ő neki a boltban, a szolgáltatások után 27%-nyi áfát kell kifizetni kivéve bizonyos élelmiszerek ahol 5% az áfa. Bizonyos betegségeire csak szakorvos által felírt javaslat alapján, a házi orvos is feltudott írni neki gyógyszert. Elég volt félévente javaslatért elmennie. Ez így nem volt jó, a szakorvos már javaslatot nem adhat, csak gyógyszert ír fel max. 3 hónapra. Gyakorlatilag dupla annyiszor kell egy évben megtennie az oda-vissza 100 km-t a szakorvoshoz a kemény 60.000 Ft nyugdíjából. Ilyenről meg ne is beszéljünk, hogy a szomszéd országban Ausztriában azonos, vagy éppen olcsóbb üzemanyag és élelmiszer árak mellett fényévekkel jobb minőségű utak vannak, magasabb fizetések, kis településeken évek óta működő Mercedes autókereskedés és egyéb más szolgáltatások amelyek nálunk max. nagyvárosban találhatóak. Ezekben problémákban nem csak Viktorunk felelősségét látom, hanem valamennyi politikusnak. Egy biztos nem jó a helyzet nálunk akár honnan is nézzük.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:46:49

@Rettegek mert ballib vagyok: "az integrációra képtelen muszlim migránsok 5%-a se dolgozik ma sem Németeknél, azok közül akik 2016 óta érkeztek."

Kösz hogy pontosan definiáltad a dolgot te díszhülye illibbant. Igen, a "integrációra képtelen"-eknek az 5%-a se dolgozik. Migrációra képtelen pedig az összes 2016 óta érkezettnek az 1%-a. 99% pedig integracióra képes.

Ha nem ezt akartad volna hazudni, akkor meg itt vannak a legfrissebb adatok te Homo fideszbirkusz:

A 2016 óta érkezezett 1,5 millió migránsnak eddig a fele lett elbírálva.

Az elbíráltak kb. fele el lett utasítva, tehát joguk sincs dolgozni.

Az elfogadottakból, illetve az ideiglenes oltalmi státuszt kapottakból (gyenge agyú Homo fideszbirkuszok kedvéért: mintegy 700 ezerböl), eddig 350 ezren álltak munkába vagy járnak szaktanfolyamokra.

Ez azt jelenti tökfejkém, hogy a munkára jogosult migrik több mint 50%-a röpke két év alatt eljutott oda a kezdeti nulla nyelvtudásával, hogy az adott nyelvet minimum elégségesen értő és beszélő adófizető tagja lett a befogadó társadalomnak. Öt éven belül ez az arány már 90% felett lesz.

Majd megnézném, hogy téged majd az Orbán gazdád bukása után Tanganyikában rak le a menekülésre használt repcsi, akkor hány 100 év kell majd neked, hogy alapfokon megtanuld az ottani nyelvet, hogy legalább utcaseprőnek felvegyenek.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:48:36

@Rettegek mert ballib vagyok: "Viszont Merkel már beismerte hogy vannak NO GO ZONE-ák nem is kevés."

Igen, a legnagyobb no go zonát pedig Magyarországnak hívják, ezért is lépett le már több mint 1 millió magyar Nyugatra.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:51:34

@Rettegek mert ballib vagyok: "Az a legfontosabb az Európa túlélése érdekében, hogy többségbe kerüljenek, és ennek elévülhetetlen érdemei vannak Orbánnak."

Orbánnak?? Ötmillió migrit akar titokban behívni Magyarországra!!

Orbán Viktor több millió bevándorlót vár

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.

apro_marosan_petergabor 2018.09.19. 11:53:26

Ai magát tanárúrnak szólítja, arra ráfér némi tanulás...
OV. jól csinálta, csinálja.
Csokorba szervezte a V4-eket, s a Német-Római birodalmon belül is bírja sokak bizalmát (Seehoffer, Strache), délen jót lépett salvinivel.
Merkelt ügyesen ellensúlyozza Trumppal, Putyinnal. Mozog. Mozog (nem alszik meg a tej a szájában). Mátyás is jól csinálta, de megmérgezték, nem volt ideje befejezni művét. Reméljük OV-nek lesz.
Az, hogy a libero zsebes banda (úgy éretem zsebben tartottak) nyűszít, nyivákol, senkit sem érdekel. Merkel megvette Webert, Kurzot - de ez időleges. Strache nélül Kurz kevés, Weber sorsa attól függ, mit hoznak az EP választások...
A lengyelek többet érnek, mint Weber. Macron odahaza légüres térben van - de vele is meg fogja találni a hangot OV, ha szükség lesz rá...
Pityu, menjél, tanulj még egy kicsit...

citrix 2018.09.19. 11:56:31

@maxval balcán bircaman: Mondom hogy hazaáruló vagy és az országunk szövetségesei ellen agitálsz. Egy olyan gazdasági és katonai szövetség ellen aminek a mi (nem a Te) hazánk része. Nem leszünk putyinisztán bármennyire is szeretnéd, abból már volt részünk és tapasztalatunk. Még mindig nem értem miért nem ott élsz ha annyira bejön. Putyin ezredes nem ad vízumot?

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.09.19. 11:57:14

@citrix: Birkát ne vedd komolyan ! Ő egy szar putyin-kurva oroszbérenc hazaáruló szardarab ! Azt ugatja , amire a pénzt kapja ! Dunába kellene lőni vagy felgyújtani és lehugyozni az égő tetemét ! Baszná szájba a halott kurva anyját a ravatalán !

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:59:29

@Magánvéleményem:

Te idióta fedett fideszes troll! Ma 2018 szeptembert írunk, nem pedig 2017 júniust!

Szólj a Takonyárpi gazdádnak, hogy frissítse a propaganda anyagot, mert már megsárgultak benne a számok!
Ja, dehogy frissíti, mert akkor kiderülne, hogy orbán gazdád a náci nyelvezetü migráns pogromját a valóság meg Soros kiröhögte.

A gyenge elméjüségedet meg látom azzal tetőzöd te fedett illibbant ügynök, hogy a Fidesz Fake Média egyik legtöbbet hazudozó netes fosoldaláról akarsz forrást adni. Hát igyál ebből a forrásból bátran, csupán alig mérgezett az a forrás.

citrix 2018.09.19. 12:02:27

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: Ez az ember hazaáruló. Ennél a megbélyegzésnél nagyobb szégyen nincs. Nem tudom pénzért vagy szimplán ideológiai okokból teszi, a lényegen nem változtat. Hazaáruló külföldi ügynök.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 12:04:36

@apro_marosan_petergabor: "OV. jól csinálta, csinálja.
Csokorba szervezte a V4-eket, s a Német-Római birodalmon belül is bírja sokak bizalmát (Seehoffer, Strache), délen jót lépett salvinivel.
Merkelt ügyesen ellensúlyozza Trumppal, Putyinnal."

Jaj de szép egy névsorod van Orbán haverjairól te Homo fideszbirkusznáci!

Nürnbergben Orbán és ezen haverjai mind akasztófát kaptak volna. Még jó hogy demokrácia van és így a többségüknek megvan az esélye, hogy a végén a börtönben végezze és ne az akasztófán.

tamask 2018.09.19. 12:20:54

@LebensraumamOsten: Mátyás egy havasalföldi (román) származású oligarcha fia volt. A Hunyadiak egymás közt osztották le a pozíciókat. Saját korában Mátyást is gyűlölték a magyarországi nemesek és a külföld (németek), a háttérhatalom. Saját korában Mátyás nem volt olyan népszerű, mint azt ma hisszük.

Utólag megszépült Mátyás emléke, elkezdték igazságosnak nevezni, miután az országot szétverte a háttérhatalom által a nyakára ültetett új király, Ulászló.

Most gondoljunk bele, hogy Orbánt eltávolítja a brüsszelita háttérhatalmista elit és egy nyugatot kiszolgáló talpnyalót ültetnek az ország élére. Mondjuk Gyurcsányt. Orbán emléke rögtön megszépülne és a "zemberek" visszasírnák az uralmát.

tamask 2018.09.19. 12:23:25

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: nem bircát akarom védeni, de szerintem ezzel kicsit messze mentél
Pont az ilyen megnyilvánulásaitok biztosítják azt, hogy senki se szavaz rátok a választásokon.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 12:24:02

@citrix:

Azt mondod, Bajcsy-Zsilinszky például hazaáruló volt?

citrix 2018.09.19. 12:46:47

@maxval balcán bircaman: itéz Bajcsy-Zsilinszky Endre Kálmán (Szarvas, 1886. június 6. – Sopronkőhida, 1944. december 24.) politikus, újságíró, főispán, kivégzett nemzeti ellenálló.
Te szerencsétlen marha vagy birka, hogy mered magad hozzá hasonlítani? A Szálasi rémuralom ellen szervezett felkelést, a nyilasok ellen. A háború befejezése ellen. Hová képzeled magad és kinek?! Pont azért agitálsz hogy demokratikus és békében, kiváló gazdasággal bíró szövetségeseinket támadjuk hátba, legyünk árulók. Minden szavaddal azt erősíted: aljas külföldi szovjetorosz ügynök vagy, és ha magyarnak vallod magad akkor értelemszerűen hazaáruló is.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 12:47:58

@citrix:

Szervezkedett Mo. szövetségese, Németo. ellen, tehát hazaáruló volt.

citrix 2018.09.19. 12:57:22

@maxval balcán bircaman: Hazaáruló vagy mert békében, törvényes népszavazással megválasztott megválasztott szövetségeseink ellen agitálsz. Az ostoba agyadban képes vagy összekeverni a náci Németországot és annak magyar bábkormányát a mai Németországgal. Nem is értem miért pont Bajcsy jutott eszedbe ( a nyilasok kivégezték), akár Horthy-t vagy Dálnoki Miklós Bélát is mondhatnád. Nem , nem ők hanem Te vagy a hazaáruló gazember. Ízlelgesd a szót, hátha leesik mi vagy, milyen ember az ilyen.

Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember · impersonal.elmenypark.net 2018.09.19. 13:10:17

Gondolhatnánk, hogy hiányzik mögüle egy erős ország, de tulajdonképpen annyija azért van, hogy egy komplett ország az ő tulajdona, azt csinál benne, amit akar, bármi jövedelmező megtetszik neki, megveszi, és nőttön nő a hűbéreseire írt vagyona.

Ha valaki felhív, ha nem adod el a céged töredék áron, akkor kicsinálnak, az megvétel?

teéjesenmindegy 2018.09.19. 13:11:01

@Homo fideszbirkusz: "
Szólj a Takonyárpi gazdádnak, hogy frissítse a propaganda anyagot, mert már megsárgultak benne a számok!"
Ezt tök jó olvasni olyantól, aki épp azt magyarázza, hogy a migráncs milyen faszán dolgozik, bezzeg a magyar nem...
Ezen a "keményen dolgozó agyonképzett orvosmérnökök" jönnek, és "áldás ez nekünk" dumát már a Kunhalmi sem nyomja vagy 2 éve...

Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember · impersonal.elmenypark.net 2018.09.19. 13:12:36

Azért Mátyás verhetetlen zsoldoshadseregéhez, a Fekete Sereghez hasonlítani ezeket igazi fantáziát feltételez mind az íróban, mind az olvasóban.

Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember · impersonal.elmenypark.net 2018.09.19. 13:14:37

A cigány sok időt és nagy erőforrást áldozott arra, hogy kifigyelje és megismerje a magyart, aztán kiderült, hogy minden fehér ember más.

antiinternáci 2018.09.19. 13:26:51

@GIeccsertetű:

Az ország csaknem 90%-a nem szavazott a maszopra, 95%-a nem az ávokratikus koalicióra, 99%-a nem juhász-kábszerészre és bandájára.

antiinternáci 2018.09.19. 13:45:08

@citrix:

Hát ember, lehet, hogy neked szövetségeseid a magyarok ellen hazudozó, gyűlölködő nyugati bolsevista terroristák, és ezt csintig való benyalásal fejezed ki. Egészségedre!
De a normális és tisztességes többség nem kér még egyszer '56 után az internacionalista segítségnyújtásból.

Az ma már nyilvánvaló, hogy a nyugati országok az aljas eszmék zsákmányává váltak, nem kérünk belőle.
Nem kérünk a haza, családellenes és tetmészetes közösségeket romboló magatartásból, az abberrációk erőltetéséből és a betelepítésből.

Reméljük, jövőre a leszedált, a hazugság=igazság posványába lassan belefulladó nyugati választók elzavarják a bolsevistákat, meg a nekik pitiző kollaboránsokat, és Európa a normalitás és tisztesség útjára tér.

kvadrillio 2018.09.19. 13:56:15

a HAZÁJÁÉRT MINDEN MAGYAR HARCOLNA, kivéve a zshidókat, mert ők mindig kivonják magukat a katonai szolgálat alól !+

Schmidt Mária: Szeptember tizenegy háromszor - Origo
EZ SZÉÉÉÉÉP VÓÓÓÓTTTT MARISCHKA !!!
DE..., ORBÁN MOSMÁÁÁÁÁ EMELJE VÉGRE A NYUGDÍJASOK NYUGDÍJÁT, MERT KURVA SOK ÁREMELKEDÉS VOLT 2018. JANUÁR 1-ÓTA !!!!!. AMIT AZÓTA SEM FEDEZ A NAGYON ALACSONY,,, NYUGDÍJEMELÉSNEK MONDOTT ALAMIZSNÁJJJJJAHHH ! TÉRJEN MÁÁ ÉSZHEZ EZ AZ ÁLLAMELMÉLETI ---SÜSÜ-KISVASUTAS DEZSENI, MERT ÉN IS KINYITOK EGY AJTÓT A NYÖGDÍJASOKNAK, ARCCAL A PARLAMENT FELÉ.....:o)----DEKOMOLYAN.

citrix 2018.09.19. 14:09:54

@antiinternáci: normális és tisztességes többség nem kér még egyszer '56 után az internacionalista segítségnyújtásból
Normális és tisztességes többség nem kér még egyszer a szovjet(orosz) baráti segítségnyújtásból. Se a csehek, se a szlovákok a '68-as szocialista/szovjet segítségnyújtásból.
Azt ugye nem gondolod komolyan hogy '56-ban a kedvünkért háborút indít a NATO a szovjetek ellen? Ezt ma se tenné, még ma se.

mgdé 2018.09.19. 14:22:44

@maxval balcán bircaman:
"Szervezkedett Mo. szövetségese, Németo. ellen, tehát hazaáruló volt."

???

B-Zs. Endrének mióta Németország(!) a hazája, te ármánykodó lélek, te?

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:24:37

@Én de genere Mi:

Mo. volt a hazája. S hazája szövetségese ellen lépett fel. Azaz hazaáruló volt.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:30:41

@citrix:

Németország is teljesen törvényesen lett szövetségesnek választva. A legitím Horthy-kormány döntött így.

Azaz hiába hivatkozol a nyilasokra, azok bizonytalan legitimítására: nem ők, hanem még Horthyék szövetkeztek Németországgal, államközi szerződést aláírva erről.

Azaz Bajcsy hazaáruló volt nyilvánvalóan.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.09.19. 14:41:17

Mátyás-orbán?
Legfeljebb Mátyás csicskájának a csicskájának a csicskájának a csicskája lehetne úgy a tizedik hatványon.

mgdé 2018.09.19. 14:52:37

@maxval balcán bircaman:
Tanulj már meg rendesen ÉRTENI magyarul.

Minden államnak joga van megválogatni a szövetségeseit, s akár változtatni(!) is a szövetségi viszonyain. B-Zs. Endre a hazája érdekében(!) akart a német szövetségtől megszabadulni.

Kérdések:
Barátai, szövetségesei voltunk-e Lengyelországnak 1939. szept. 1. előtt?

Volt-e a Jugoszláviával meg nem támadási szerződésünk 1941. április 6. előtt?

Megszállták-e Magyarországot fegyveresen a németek (1944.03.19.), bizony még B-Zs. halála előtt (1944.12.24.)?

Volt-e Horthy proklamáció (1944.10.15.) a háborúból való kilépésről? (Szerinted: Hazaáruló-e tehát EMIATT Horthy?)

Hazaáruló-e IV. Károly magyar király, mert ki akart volna lépni - lásd Sixtus-levél - az I. vh.-s német szövetségből?

Stb., stb., stb. ...

citrix 2018.09.19. 14:54:35

@@maxval balcán bircaman: Tereled a szót magadról, sikertelenül.Horthy kormányzó volt, nem miniszterelnök kormánnyal maga mögött. Amúgy Horthy sokkal nagyon jó kapcsolatokat ápolt az angolszászokkal, pl. a lillafüredi kastély, a Kelenföld-Mosonmagyaróvár vasútvillamosítás, a bánhidai erőmű is angol kölcsönökből épült. És még sok minden más. A nácikkal geopolitikai és pláne az elcsatolt területek visszaszerzésének reményében kötött szövetséget. És a németbarát belpolitikai nyomás is erős volt. Azt tudjuk mi lett a következménye. Azt is hogy nem úsztuk volna meg a háborút csak éppen nem Hitler utolsó csatlósaként fejeztük volna be, szovjet gyarmatként hanem önállóan mint Titoék. Egészen más lehetőségekkel mint az általad imádott oroszokkal a nyakunkon. Mondom én, hazaáruló vagy.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:56:05

@Én de genere Mi:

S ki mondta, hogy minden államnak nincs joga megválasztania szövetségeseit, s ezen változtatni? Én nem.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:56:57

@Én de genere Mi:

"B-Zs. Endre a hazája érdekében(!) akart a német szövetségtől megszabadulni."

Azaz JOGA volt erre???

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:58:06

@citrix:

Azt mondod, a németekkel való szövetséget nem a legitím magyar vezetés határozta el?

mgdé 2018.09.19. 15:05:53

@maxval balcán bircaman:
Joga.
Te is tehetsz javaslatot - már ha magyar állampolgár vagy - hogy lépjünk ki a NATO-ból. Indíthatsz aláírásgyűjtést. Csak nem történik semmi. De, dumálhatsz.

Van olyan cáfolhatatlan infód, hogy B-Zs. Endre puccsot tervezett volna a legitim magyar kormány ellen 1944.03.19. előtt? (A dátum fontos!)
Az, hogy cikkekkel, felszólalásokkal befolyásolni akarta Horthyt, a parlamentet, illetve a közvéleményt, az NEM hazaárulás.
Az meg, hogy te minek hiszed azokat, akik többek, mint te, az meg lényegtelen ...

citrix 2018.09.19. 15:06:40

@maxval balcán bircaman: A nácikkal kötött szövetséget nyilván nem Józsi bácsi határozta el Böhönyén hanem a legitim kormány. Sőt a hadbalépést Bárdossyék (kivégezték ezért). Abból a németekkel kötött szövetségből nem véletlenül akart kilépni Horthy amikor vegytisztán látszott a háború kimenetele. Nem sikerült,ezt is tudjuk. Na de térjünk vissza a mához: a szövetségeseink békés és demokratikus országok, fejlett gazdasággal. Ezek egyke se mondható el putyinisztánról. Oda 40 évig tartoztunk és nagyon jól tudjuk milyen klassz volt az oroszok "barátsága". Despotizmus, rendőrállam, elnyomás, államosított terror, jellemzi.
Hazaáruló vagy mert a demokratikus szövetségeseinktől egy despota terrorállamhoz akarod csatolni Magyarországot. Hazaáruló ellenséges ügynök.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 15:10:53

@Én de genere Mi:

Szóval azt mondod, nem vagyok hazaáruló, mikor ellenzem Mo. jelenlegi szövetségi rendszerét?

Na, pont erre akartam én is kilyukadni.

Helga Beauty Salon 2018.09.19. 15:11:36

ORBÁN KIRÁLY GÖMÖRBE
BELESZART A VÖDÖRBE!

Jó Orbánzást eftársak, megnyugtató nézni, ugyanis ez a tehetetlenségetek és a gyengeségetek jele!

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.19. 15:13:17

@citrix:

Szóval azt mondod, egyszer szabad az ország szövetségi rendszere ellen lenni, máskor meg nem?

S gondolom, mindig tőled kell megkérdezni, mikor helyes ez és mikor helytelen, ugye?

Helga Beauty Salon 2018.09.19. 15:15:59

@Én de genere Mi: Megcsal egy birkával maga tróger? És hun van a szép mézes mázos érthetetlenül entellektüel szövege? Szóval csak megjátszotta magát. Aszfaltbetyár! :P

mgdé 2018.09.19. 15:27:45

@maxval balcán bircaman:
"Szóval azt mondod, nem vagyok hazaáruló, mikor ellenzem Mo. jelenlegi szövetségi rendszerét?"

HA ezt egy másik, idegen állam érdekében teszed, akkor, de, akkor az vagy.
HA ez a saját agyad szüleménye, akkor nem vagy az, ha viszont komolyan vehető valós érveid nincsenek mellé, akkor viszont csak bolond lyukból bolond szél fúj ...

Csak szólok: Összeesküvés elméletes konteók a bolond lyuk kategória.

Hogy az USA-nak miért ÉRDEKE Európa (ill. az EU) és Oroszország együttműködésének gyengítése, az meg valószínűleg nem az.
Megj.: Erdogan-hívők véleményére viszont nem adok, zavar a hagyományos "vitakultúrájuk" (örmények, kis-ázsiai görögök, kaldeusok, kurdok, szírek ... S ezt egy bolgár magától is tudhatná.).

mgdé 2018.09.19. 15:30:26

@Helga Beauty Salon:
Jött kultúrkodni? Nem! Hívtam pedig. De kismagának fontosabb volt valami Sargentini ... Hát micsoda egy csalfa biszex nőszemély kismagácska?? :P

Helga Beauty Salon 2018.09.19. 16:06:11

@Én de genere Mi:" Hogy az USA-nak miért ÉRDEKE Európa (ill. az EU) és Oroszország együttműködésének gyengítése, az meg valószínűleg
nem az. "

Elsődlegesen a palagáz miatt és kínos versenytárs lehetne az EU a ruszki természeti erőforrások túlságos igénybe vételével.

Helga Beauty Salon 2018.09.19. 16:12:57

@Én de genere "Mi: Jött kultúrkodni? Nem! Hívtam pedig. "

Továbbképeztem magam, mert láttam az ön mindent elsöprő kulturális ámokfutását és rádöbbentem, hogy legfeljebb egy Tatjána lehetek ön mellett szerény tartalmú kis levélkékkel! Kérem adjon időt, de várjon rám és semmi birkázás! :P

mgdé 2018.09.19. 16:44:38

@Helga Beauty Salon:
A kettő EGYÜTT már túl erős*.
(Lélekszám, kultúra, technológia, tőke, természeti erőforrások, haderő, a haderő bevetésének kisebb (ön)korlátja, stb. ...)

Már a Bonaparte "Európája" és Pál cár Oroszországa közötti együttműködést is fúrták - végkimenetelként egy büntetlenül maradt(!) cárgyilkosság formájában -, nem véletlenül.
Igaz, azt még nem az amik, hanem az akkori angolszász fő-birodalom, a 'nem az európai szárazföldön fekvő világhatalom' angolok. :)

(id. és Ifj.) William Pitt & Brad Pitt
Hiába, fejlődik a világ.
Éljen a tömegkultúra!
:P

(*Schrőder azért nem volt teljesen hülye, nem volt véletlen az oroszok integrálására tett kísérlet.)

s 2018.09.19. 16:46:52

Mátyás király nagy király volt.
De orbán meg nem az.
Hoppá!

Helga Beauty Salon 2018.09.19. 17:20:40

@Én de genere Mi: (*Schrőder azért nem volt teljesen hülye, nem volt véletlen az oroszok integrálására tett kísérlet.)

Meg volt a döglött macskás kísérlete is! Sokat olvasok, nekem asztán nem tud újat mutatni. Legfeljebb ujjat de remélem úriember ön és nem mutat fuckot nekem!

csúti csüngőhasú tolvaj 2018.09.19. 17:52:23

Nem kicsit vicces Mátyást említeni, mikor Mátyás idejében a csúti tetves féreg cigány legjobb esetben is a latrina pucolására lett volna alkalmas.

Bicepsz Elek77 2018.09.19. 18:07:08

Matyase csak fel Csehorszag volt(inkabb Morvaorszag es Szilezia). Na es annyira hulye volt, hogy a sajat volt aposa ellen ment(akit korabban o segitett megkoronazni(kuldott neki puspokoket) meg a Habsburgok kedveert. Mellesleg Ulaszlo is Habsburg volt anyai agon, ezert is ajalnottak ot.
Viszont tudta a torok (ma orosz)ellen menni sokkal nagyobb hulyeseg lett volna.

Muhammad Balfas 2018.09.19. 22:03:40

@s: Mégis rommá ver titeket minden létező választáson...)

s 2018.09.19. 23:30:08

@Ches Desmond: Engemet nem vert meg. Magyarországot verte meg, és esetleg anyádat.

citrix 2018.09.20. 07:09:18

@maxval balcán bircaman: Segítek mert mindig kérdezel és a felfogásod kissé nehézkes. Kissé nagyon. Tehát: nem leszünk putyinisztán szövetségese se így, se úgy. Egy despota rendőrállam, kommunista önkényuralmi jelképek alatt szovjet ezredes vezette pártállam. Katonai szempontból agresszív, sunyi ország. Hidd el, sok jóra ne számíts, a magyarok nem csípik se Putyint, se a rendszerét. Ne is ringasd magad abba a hitbe hogy felmondjuk eddigi szövetségeseinkkel kötött megállapodásokat és Putyin vörös csillagos keblére borulunk mint a szocializmusban. Te egy rohadt hazaáruló ügynök vagy már ha egyáltalán magyar vagy és nem bolgár. Az szerencsésebb ha simán bolgár mert akkor csak egy putyinbérenc ügynök, az se nagy dicsőség. Vagy csak szimplán elmebeteg, téveszmékkel élő zavarodott ember?

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.20. 08:11:11

@citrix:

A lényeg: az euroatlanti hálózat érdekei ellentétesek a magyar érdekekkel, ezért hibás ez a szövetség.

Oroszországgal meg nem szövetség kell, hanem jó viszony.

citrix 2018.09.20. 08:31:05

@maxval balcán bircaman: Ez a te véleményed. Az ország véleménye más, ezt eldöntötte helyetted. Adj tanácsot a fejlődő országoknak, a harmadik világnak merre keressenek "jó" szövetséget. A magyarok pedig hidd el nekem, maradnak a "rossz" szövetségben. Esetelg a bolgárokná l próbálkozz kitartóan, hátha csípik Putyint.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.20. 09:23:47

@citrix:

Azt mondod, nem lehet egy döntésen változtatni? Szóval mégis hazaáruló volt Bajcsy-Zsilinszky???

citrix 2018.09.20. 10:13:14

@maxval balcán bircaman: Hazaáruló az konkrétan Te magad vagy. Bajcsy nem tudom honnan került képbe, rejtély. Te vagy hazaáruló aki szovjetorosz érdekkörbe akarod vinni Magyarországot. Ezt hányszor kell még leírni hogy eljusson a birka agyadba? Mit nem lehet ezen érteni? Mit nem lehet azon érteni ha ez az ország nem kíván szövetséget a megszállójával, gyarmatosítójával, terrorállammal, két forradalmának leverőjével és lehet sorolni a jótetteket. Nem akar és kész, ennyi. Füstjeleket kell neked adni hogy felfogjad a tényeket?

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.20. 10:15:03

@citrix:

Tegnap még azt mondod, aki hazája szövetségi rendszere ellen van, az hazaáruló.

Azóta folyamatosan csúsztatsz.

Ezt a vitát csúnyán elbuktad. Nem lesz meg e héten a bónuszod...

citrix 2018.09.20. 10:41:13

@maxval balcán bircaman: Látod milyen ostoba birka vagy. De tényleg. Nem elég hogy hazaáruló putyinbérenc hanem még ostoba is egyben. Mi a csúsztatás abban ha világosan és érthetően, ha kell Morse írással is kifejtem: Magyarország NATO szövetséges és az EU tagállama. Nem szovjetorosz és nem FÁK tagország. Mi ebben a nem érthető? Hidd el, a kedvedért nem leszünk putyinisztán szövetségesek, arra mérget vehetsz. Írhatsz baromságokat amennyit csak akarsz, belekeverheted a Herkó pátert is a sztoriba de Magyarország döntött és holmi kretén hazaáruló birka kedvéért nem vált irányt. Lengyelország akik a legjobb barátaink és szövetségeseink egyike, tegnap jelentette be hogy állandó amerikai támaszpontot akar az orosz agresszív katonai jelenlét miatt, és ez jó eséllyel meg is lesz. Látod birka, a lengyelek se akarnak putyinisztánhoz tartozni, még véletlenül se. Volt módjuk megtanulni a történelem során, mit jelent az orosz katonai agresszió. Úgyhogy elhúzhatsz a náthásba a jó ötleteiddel, Putyin ezredes hátsó felébe, ott teremnek neked babérok.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.20. 10:53:52

@citrix:

Tudom, kik Mo. jelenlegi szövetségesei. Én ezt azonban ellenzem, ami miatt szerinted hazaáruló vagyok.

A lengyel politika más, de sok kérdésben azonos a mi érdekeinkkel, egyes kérdésekben meg nem. Nem kell a barátsághoz 100 %-os egyetértés.

citrix 2018.09.20. 11:14:38

@maxval balcán bircaman: Rossz hírem van: 100%-os az egyetértés. Ez van, Te és szovjetoroszország be kell érje azokkal akik jelenleg rendelkezésére állnak. Van ez így.

citrix 2018.09.20. 11:25:21

@maxval balcán bircaman: Mondom, rossz hír számodra de ez van: 100%-os Lengyelországgal az egyetértés a katonai és gazdasági szövetséget illetően. És még sok másban is. Olvasgasd a törit, különös figyelmet szentelve Lengyelország és Oroszország/Szovjetunió viszonyára. Valahogy nem volt felhőtlen és nem a lengyelek tehetnek róla. Aztán ugye velünk is rendesen elbántak párszor, valahogy nem szeressük őket. Ez van, de álmodozz csak tovább ha így érzed jól magad. Hazaárulóként...

mgdé 2018.09.20. 12:01:45

@citrix:
(Csak zárójelben, mert a ma nem ezen múlik: Azért - az akkor még nagy - lengyelek voltak az elsőként hódítani akaró fél, előbb támadták meg az oroszokat, előbb ostromolták meg és foglalták el Moszkvát (1611), mint az oroszok Krakkót, vagy Varsót.)

citrix 2018.09.20. 12:40:15

@maxval balcán bircaman: Tipikus orosz szokás amit művelsz: hazudozás és tények letagadása. Nehogy már a lengyelek tartották rettegésen az oroszokat, elég vicces lenne. Molotov-Ribbentrop paktum, rémlik valami? Katini mészárlás, rémlik valami? Lengyelország "felszabadítása", rémlik valami? Nem tudom mit kell letagadni olyan tényeket amik bárki számára elérhető, nyilvános. Persze a putyinbérenceket a számukra kellemetlen tények sose érdekelték, egyszerűen jó orosz módra letagadják. Szégyen az ilyen ember.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.20. 12:41:40

@citrix:

A tény: nem egyeznek érdekeink az euroatlanti érdekekkel.

citrix 2018.09.20. 12:53:28

@maxval balcán bircaman: Valóban, putyinisztán érdekei nem egyeznek az euroatlanti érdekekkel. Ezt mantrázod folyamatosan, de ettől Magyarország euroatlanti ország marad. A lengyelekkel együtt, erre mérget vehetsz. Putyin reménye benned van, hát hajrá :P

mgdé 2018.09.20. 13:10:12

@Helga Beauty Salon:
"döglött macskás kísérlete"
;)

Ha kijavítom, az már középső ujj felmutatásnak számít? Mert akkor - hisz oly szépen kérte ezt -, nem teszem ...

Ellenben, hogy elméje tovább szépülhessen:
"
Mert ő tudta a századok múlását,
s régholt bölcsészek minden bánatát,
ő mondta el nekem Róma bukását,
Pláton álmát s a husziták tanát
"
"
Láttam Cumaet s a vörös lángokat
éjjel Nápoly váránál a hegyen,
s fürdő, meztelen, görög lányokat
Palermónál az azúr tengeren
"

citrix 2018.09.21. 09:47:08

@maxval balcán bircaman: A nép fogja eldönteni ezt, nem ti.
Először is: a nép konkrétan például és is vagyok, tehát én is benne vagyok a döntésben és nem leszünk putyinisztán.
Másodszor: A nép nem Te vagy mint bolgár agitátor, adót itt nem fizető baromagyú birka. Vágod a szitut? Tehát pont Te NEM fogod eldönteni. Szerencsére. Remélem mihamarabb oda jutsz ahová való vagy: a szemétdombra.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.21. 09:48:55

@citrix:

Azt mondod, kussoljon Soros és Brüsszel, mert nem adóznak Mo-on???

citrix 2018.09.21. 10:20:04

@maxval balcán bircaman: Pontosan. Ott pofázz és szervezkedj putyinisztán ügyében ahol adót fizetsz és hozzájárulsz az ország napi életéhez. Ahol semmit se teszel le az asztalra ott nincs is jogod beleszólni. Azt hiszem világos.

citrix 2018.09.21. 10:23:35

@maxval balcán bircaman: Jó lenne ha Te egy Euróval is akár hozzájárulnál az ország életéhez. Brüsszel pénzéből lett multimilliárdos az Orbán família és haverok, pl. Mészáros LÖlő. Soros ösztöndíjon tanult Orbán és a többi fideszes. Te hány Eurot tettél be a költségvetésbe? Sehányat és itt szervezkedsz külföldi ügynökként. Van bőr a pofádon, az biztos.

citrix 2018.09.21. 10:24:23

@maxval balcán bircaman: Birka Te barom vagy tényleg, egy világi nagy barom. Bolgár barom.

citrix 2018.09.21. 10:37:54

@maxval balcán bircaman: Látod mekkora barom vagy, szinte hihetetlen. Bolgár ember vagy, orosz ügynök aki Magyarország szövetségi rendszerét és jogállását akarja megváltoztatni. Adót nem fizetsz, nem járulsz hozzá az ország életéhez. Hazugságokat terjesztesz az EU működéséről, pénzügyi egyenlegéről az ország irányába. Soros és balliba, csatlakozzunk Putyinhoz, ennyit tudsz mantrázni. Na most menj a tükörhöz és nézd meg mit látsz: egy igazi barmot, egy birkát, mert az vagy amit a tükör mutat. :P

citrix 2018.09.21. 10:47:37

@maxval balcán bircaman: Magyar vagy és putyinisztán érdekében végzel ügynöki munkát. Nem itt élsz, nem fizetsz adót, nem lendíted előre az ország gazdaságát, nem viseled az ügynöki munkád esetleges katasztrofális következményét csak röhögsz a markoba mint orosz bérenc. Miért nem Bulgária ügyében ügynökösködsz, tartozzanak ők veled együtt putyinisztánhoz ha az annyira jó. Minket hagyj békén, majd a mi népünk aki itt és, fizet adót és viseli a döntések következményeit az eldönti.

citrix 2018.09.21. 11:20:34

@maxval balcán bircaman: Már megint miben tévednék a birka bolgár agyacskád szerint? Abban hogy nem fizetsz adót, nem itt élsz és nem viseled a döntésed következményeit? Ekkora marha vagy hogy ezt se fogja fel a kis agycsírád? Ott ügynökösködj ahol hozzájárulsz az élethez és viseled a következményeket a bőrödön. Mekkora szemét ember az ilyen aki nem érti meg ezt, hihetetlen.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2018.09.21. 12:06:43

@citrix:

Jön a hétvége. Lesz seggtánc a Soros-romkocsmában. Aztán lenyugszol, kedves pedofilem...

citrix 2018.09.21. 12:23:04

@maxval balcán bircaman: :-)
Az már nagy gáz ha ennyire futja mint pedofil, soros ügynök... Naggyon ostoba vagy, igazi birka. Bégetni tudsz max
Szóval, ismételjünk:
Magyarországon élsz? Nem.
Magyarországon fizetsz közterheket, hozzájárulsz az ország életéhez? Nem.
Viseled a szemét ténykedéseid következményeit: Nem.
Idegen katonai és gazdasági hatalom érdekében végzel ügynöki munkát? Igen
Bolgár vagy de azt mondod magyar. Ha igen, akkor hazaáruló amiért a fenti munkát végzed.
Kibic vagy? Igen, lásd fent.
Kibiceknek kuss, ezt mondják.

Bolgár aki orosz (putyinisztán)ügynök és magyarnak hazudja magát, birka névvel díszeleg... Nézz a tükörbe, egy hatalmas baromarcot látsz viszont.

citrix 2018.09.21. 12:39:56

@maxval balcán bircaman: Olvastam. Ezért összegeztem a tényeket.