Harcaink Nyugat-Európával

2018.09.18. 07:50

b_matyas-becsben.jpgNyugat-Európa nem egységes, az egyes országok maguk sem egységesek, nem látják egymást nagy barátoknak, mégis, ha közéjük lép egy kelet-európai, akkor valahogy mintába rendeződnek. Ez nem törvényszerű, különösen az új generációnál, de azért van egy ilyen tendencia.

Orbán ambíciója, hogy európai politikussá válik, azaz a nagy asztalnál játszik, nem merő álmodozás. Gondolhatnánk, hogy hiányzik mögüle egy erős ország, de tulajdonképpen annyija azért van, hogy egy komplett ország az ő tulajdona, azt csinál benne, amit akar, bármi jövedelmező megtetszik neki, megveszi, és nőttön nő a hűbéreseire írt vagyona. És Macronról ez éppen nem mondható el, noha Macron súlyát egy világszinten is számításba vehető ország adja, amit szolgál.

Ez baromira emlékeztet arra az esetre, mikor Mátyás "Soros ösztöndíjjal" Prágában raboskodott a király környezetében, és később, mikor maga is király lett, nagyobb léptékben tudott gondolkodni. Úgy érezte, lenne esélye nagyobb hatalomra (ha hihetünk neki, a törökök elleni összefogás érdekében akarta), ha a cseh trónt megszerezhetné. Minden nagyon jól haladt: centralizálta a hatalmat, maximalizálta a jövedelmeit, korának fékeit és ellensúlyait, az ellenállás jogával bíró nemesi hadsereget zárójelbe tette a zsoldos sereg felállításával, jobbágysorból jött homo novusokkal töltötte fel az egyház vezetőségét, így a belpolitikában senki nem akadt volna, aki komoly kihívást jelentett volna neki. Bécs a kezére került, Brünn a kezére került, és végül egész Csehország a kezére került.

Eljött az idő, hogy katonai sikereit politikai sikerre váltsa, és megszerezze a cseh koronát. Logikus lett volna, hogy megkapja, a legyőzött cseh királyt még a pápa is eretneknek tartotta, a keresztény Európa hálás lehetett volna, hogy megszabadította Mátyás őket ettől az embertől. A cseh katolikus rendek meg is koronázták Mátyást. Természetesen a Német-Római Császár nem volt vak, látta, mi folyik, és látta mindenki más is. Senki nem akarta, hogy felboruljanak az erőviszonyok, ezért megválasztották inkább Jagelló Ulászlót cseh királynak. Mátyás mehetett haza. (Ennél persze több történt)

Mikor azt olvasom, hogy Orbán kihívta Macront, utána meg azt, hogy az új ellenpólus Salvini körül szerveződik, és nem Orbán körül, akkor történelmi áttetszést látok. Ilyen az, mikor valaki elég okos ahhoz, hogy a népét leigázza, de semmi érzéke a külpolitikához és az európai alkathoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr3314246613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MACISAJT1 2018.09.18. 17:49:17

Orbán mint Mátyás király?:P
Bezzeg a molnár nevű gyurcsanyista hazaárulónak rögtön Hitler Adolf ugrott be...

LebensraumamOsten 2018.09.18. 17:49:44

Azért igencsak sértő Matthias Rexet egy tolvaj jellemtelen hazudozó

LebensraumamOsten 2018.09.18. 17:51:15

Azért igencsak sértő Matthias Rexet egy tolvaj jellemtelen hazudozó cigányhoz hasonlítani, ami akkoriban legfeljebb üstfényesítő, vagy fahordó lehetett volna a királyi konyhára.

Ellenzéki Tüntető 2018.09.18. 17:55:40

@LebensraumamOsten: jaj jön a szokásos "mi européerek cigányozzuk orbánt, de ez nem rasszizmus!" számod? :D

nemecsekerno_007 2018.09.18. 18:07:29

- Orbán valszeg tanult Mátyás királyról
- Mátyás király viszont nem tanult Orbánról

Már ez előnyt jelent a patásnak :)

- Egyébként meg igyekszünk az érdekeinket érvényesíteni.
- úgy ahogy mindenki más is csinálja.
- kérdés, hogy van-e elég erőnk hozzá?
- a V4-ekkel együtt már olyan erőt képviselünk amit nem lehet figyelmen kívül hagyni
- a "merjünk kicsik lenni" stratégia nem működik, ez többször bebizonyosodott
- ez egy másfajta strarégia, eddig úgy látszik, hogy működik
- remélhetőleg gazdasági szempontból nyugalom lesz, hogy tovább tudjunk erősödni

Aztán meglátjuk....

szepipiktor 2018.09.18. 18:08:23

A mátyáskirályozás engem is meglepett, most vagy ennyire utálja a szerző Mátyást, vagy ennyire imádja orbánt...
Mert azért a magyar történelemben egyedül rákosimátyással lehet összevetni a szotyolaművészt.
Egyébként miért meglepő a orbán "hiányossága"? Ez asódik a származásából, a neveltetéséből, az eddigi életviteléből.
Neki ez a disznótoros, szotyiköpködös, pálinkázós-nótázós világ a közege és a magyar halmaz egy része meg szintén ezt imádja.
Hátizsák... Mikróbusz... Már ezekkel kiírta magát a politikusok közül.

pragmatika2 2018.09.18. 18:10:16

Azért várjunk ezekkel a prognózisokkal jövő tavaszig.
Az idő egyébként Orbánnak dolgozik.

p.a · http://miigyelunk.blog.hu/ 2018.09.18. 18:11:12

Mindig nagy divat volt lesajnálni a kis Mátyást, aki többre vágyott, mint ami. Nem tudom, hogy ez jó megközelítés-e.

Muhammad Balfas 2018.09.18. 18:12:33

Mátyás király ott "szúrta el", hogy meghalt. Persze simán lehet, hogy ő se bírt volna Szulejmánnal, hisz az őt a magyar trónon követő Jagellók cseh királyok is voltak egyúttal.
Talán ha az osztrák tartományokat és a cseh területeket sikerül beintegrálnia, mielőtt elindul a muzulmán áradat..

Muhammad Balfas 2018.09.18. 18:14:28

@Ches Desmond: Persze valszeg nem érte volna meg Szulejmán idejét. A fenti utolsó feltétel mellett még komolyan vehető utódot is hagynia kellett volna.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.18. 18:18:25

A lényeg: most gyenge a nyugat, ki kell használni ezt és szétcsapni köztük.

nyerafidesz 2018.09.18. 18:34:24

Orbán emelte a minimálbéreket, parádés a családtámogatás, építkezés mindenhol, durván emelkedő bérek, stb.
Jól leigázta a népét.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.18. 18:51:00

"Ilyen az, mikor valaki elég okos, hogy népét leigázza"
A bibi ott van hogy a magyar nép többségének ki van a töke ezzel a csuti barommal. Erről választási papírja is van, ami igazolja, hogy többen szavaztak ellene mint mellette. Előbb-utóbb ez az ellentmondás vissza fog ütni. Mármint hogy egy kisebbség a többség nyakán élősködik. A fenti mondat meg helyesen:
Ilyen az, mikor a nép egy része elég buta ahhoz, hogy vezérét felemelje"

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.18. 18:56:12

@nyerafidesz: Ez csak a máz az elnyomáson, és csak a nép egy kiváltságos részének adatik meg, akik közel vannak a tűzhöz(nemhiába menekül innen minden fiatal). Hitler idejében is szárnyalt minden, de mit ért el vele? Tartós békét és felemelkedést csak egy egészséges szerkezetű, piaci versenyen alapuló liberális demokrácia hoz. Ez több évtizede bizonyított tény nyugaton. A diktatórikus, mindent megmondani akaró államszervezet meg mindig elbukott.

- duplagondol 2018.09.18. 19:00:42

A leírás több helyen pontatlan. Mátyás korában lehetetlen lett volna a nemesi hadsereget "zárójelbe tenni", ellenkezőleg, nem egyszer a főúri bandériumokat fogadta fel zsoldba. Uralma alatt újra és újra össze kellett hívnia az országgyűlést, a rendek legalább formális együttműködése nélkül nem kormányozhatott. Igen kevés továbbá azok száma, akiket "jobbágysorból" emelt volna fel.

A külpolitikája határozott célt követett: kialakítani egy olyan közép-európai birodalmat, ami képes lehet ellenállni a törököknek. A sors úgy hozta, hogy ez mintegy ötven évvel később legnagyobb ellenfeleinek, a Habsburgoknak sikerült, nem kissé bizonyítva az elképzelés helyességét. Komoly, ütőképes hadsereget csak úgy tudott kiépíteni, ha a későbbi Jagellókkal ellentétben foglalkoztatta is azt. Eltartani pusztán Magyarország adójából nem lehetett, ehhez kellettek a meghódítandó külföldi területek.

Két ponton talán megáll a párhuzam: egyrészt ő is szembefordult fiatal kori mentoraival, Szilágyi Mihállyal, de főleg Vitéz Jánossal, utóbbit egyes híresztelések szerint meg is pofozta. És ugyanígy kellően erős karakternek bizonyult ahhoz, hogy megfékezze, kézben tartsa a főembereit.

2018.09.18. 19:03:51

Magyarországnak nagyon régen volt ennyire jó külpolitikája. És talán soha ilyen jó külügyminisztere. Csak így tovább!

Jakab.gipsz 2018.09.18. 19:08:48

Még valóban nem elegendően okos, Orbán Viktor ahhoz, hogy Európa vezető szellemiségű politikusa váljon belőle, (ami késik nem múlik).

És ez nem pénz, vagy gazdasági erő kérdése.
Hanem egy mindent eldöntő szellemi csata, ulti-nyelven könnyebben megérthető, Orbánnak ugyan betlilapjai vannak, de a partit és a kasszát is elviheti ha ügyesen játssza ki a lapjait.

Anno a rendszer és gengszter váltás idején felmerült a kérdés, hol vannak az elnyomás idején készült remek művek, (jelentem a könyves polcok mélyén szundikálnak, bőségesen vannak).
Csak hát Orbán Viktor jó jogász, ámde a filozófia nem az erős oldala, még nem a megfelelő kérdést még nem nem tette fel a magyaroknak.
Mert nem az a kérdést, hogy a sátánfajzat Soros agyrémeitől,(a nyitott társadalom) hogyan szabaduljunk meg.

Hanem az, az igazán nehéz kérdés, hogy mit adjunk helyette, milyen kultúra-filozófiát adjunk, szövetségeseinknek, barátainknak és üzletfeleinknek.

élveteg 2018.09.18. 19:11:47

Akkor most fenyegeti muszlim invázió Európát mint annak idején ?

martineden 2018.09.18. 19:12:25

,,bármi jövedelmező megtetszik neki, megveszi,"...Kicsoda?A csuti tolvaj?Nem tudom abba hagyni a rohogest.Megveszi?????..elveszi ilyen olyan zsarolassal,arra gyartott torvenyekkel,de meg nem vesszi, cxak el.

kolomparlole1114 2018.09.18. 19:20:54

@Jakab.gipsz: Sose lesz az. A vér nem válik vízzé, a cigány se fehérré.

JT_Biopower 2018.09.18. 19:38:34

@valaki nagyon más: ártó péter ott a góré, mi baj is lehetne?

Sinci Roca 2018.09.18. 19:43:38

@Balango: mind orbán diktátorrá válása, mind pedig a "legyőzéséhez" vezető út sokkal összetettebb annál, hogy egy-egy nagy igazság bemondásával megfejthető lenne. Mint ahogy az sem olyan egyszerű, hogy vezessen Lengyelország.

Ménár Atya 2018.09.18. 19:45:07

Azért egy kicsit szerintem sántít ez a Mátyásos hasonlat.
Az ország akkori mérete, jelentősége,és gazdasági ereje, elég komoly volt a mostanihoz képest.
Orbink max másodhegedűs lehet,ha fordulat állna be, ezt ő is tudja.
De minden esetre, jobb másodhegedűsnek lenni, mint huszadik senkinek.
Majd meglátjuk.
Sok mindentől függ, ez a jövő titka.
Ha pl valami súlyos migráns elkövetős merénylet lesz nyugateurópában, akkor orbi helye biztostott.
Ha viszont meglovagolják a Szar.gentini jelentést hónapokig, akkor nem sok esélye van vezető pozícióra.

lobaszopiatej 2018.09.18. 19:47:40

Orbán odakint is tör-zúz, felborítja a sakktáblát.
Aki nincs vele, az ellenséges Sorosbérenc, különbenis a migránsok.

Hogy a parazita képviselőtársaival kilopják a szemünket, arra is a válasz: Soros meg a migránsok. (régebben: emúttnyócév)

önhordó 2018.09.18. 19:47:56

Valaki nagyon kipihente magát a nyáron ilyen hasonlatok láttán, és akkor a Rezsi Szilárd a Kinizsi Pál?

dunántúli gyerek 2018.09.18. 20:20:41

Azt hogy Orban europai szerepre tor, a lippsi media talalta ki, es most jol megcafolja mert nem fog sikerulni.

Semmi sulyu orszag nem kell ahhoz hogy valakibol EUs fonok legyen, lasd Juncker, aki pont azert lett EU fonok, mert semmi sulyu orszagbol van.

Orbannak felesleges kihivni Macront, aki 4 ev mulva sehol sem lesz, ellentetben Orbannal. A bevandorlas ugyeben 2 ellentetes velemenyt kepviselnek Macronnal, ennyi. A 2 orszag erdeke is teljesen mas. A bevandorlok nyugaton nem a franciaknak jelentenek konkurenciat a munkaeropiacon, hanem a kelet europai kivandorloknak.

Jakab.gipsz 2018.09.18. 20:31:22

@kolomparlole1114:

Ezt írtad: "Sose lesz az. A vér nem válik vízzé, a cigány se fehérré".

Mond észrevetted-e már magadon azt, hogy egy szemét rasszista vagy.

Nekem aztán tök mindegy, milyen színű macska fogja meg az egeret.Csakhogy megértsd: teszi lyukra a sátánfajzat Soros Gyurit és a terveit.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.18. 20:44:58

Orbán Viktor rossz jogász, a filozófia, matematika, gazdaságtan, pszichológia, erkölcstan tudományához fingja sincs. Amihez ért az a lopás, csalás, hazudozás politikai szarkavarással ötvözve..

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.09.18. 21:06:22

Mátyas a magyarok legnagyobb kiralya volt. A cipotalpaig sem er fel a poszter...
ennyi.

Kánikula 2018.09.18. 21:08:40

Ezt a külpolitikai "bukót" (ami a belpolitikáját + a lopikálást kritizálta) most simán egy belpolitikai győzelemmé fogja alakítani.

1. Egy egybites szintre egyszerűsítik a jelentést, ezt fogják mantrázni
2. Jön egy kampány ahol pár milliárdot át lehet utalni a baráti médiának a reklám helyekért

3. Megszavaztatja a parlamentet a jelentés elutasításáról, aki nem szavazza meg az hazaáruló -mi más-

4. Ezzel megalapoz a jövőévi választásnak egy EU és ellenzék ellenes hangulatot

5. A migráns vonat roboghat tovább --pont ahogyan szeretné--
+1. a határőrizet kérdést is be lehet fűzni és már megint a migránsoknál vagyunk

Mindeközben az ellenzéki tüntetések vezetője Gyurcsány Ferenc.

Ennél jobb lapjárást nem is kívánhatna magának OV.

dunántúli gyerek 2018.09.18. 21:22:39

@Kánikula: Ez mind igaz.

Ennek ellenere a Sargentini jelentes egy politikai deklaracio, semmi mas. A nyugatnak kell migrans, nekunk nem, se a jobboldali se a baloldali szavazok nem akarnak migranst. A kvota bukott, most ezzel probalkoznak.

Persze johet meg olyan zsarolas az EU oldalarol, hogy megis megerje belemenni amit akarnak. Vagy kilepni az EUbol, vagy csak schengenbol.

Ez a nemet belpolitikan mulik elsosorban, kisebb reszben Macronon es az EU parlamenti valasztasok eredmenyen.

Sean MacTíre 2018.09.18. 21:25:52

@FILTOL: nyilvan barmelyik poszter es kommentelo nem er fel Matyas kiralyhoz, de a csúti gazdád se.

Sean MacTíre 2018.09.18. 21:28:41

@dunántúli gyerek: a nyugatnak sem KELL migrans. Eleg a keuropai is aki viszont haza is kene... a nyugat egyszeruen betartana a Genfi egyezmenyt es hu mar a d a kereszteny konyoruletesseg elvehez, de legfokeppen 2015 ota mar reges reg nem fokerdes a migracio. Csak Magyarorszagon ahova senki sem megy, es azokban az orszagokban ahonnan nem veszik at oket.

Hidvégi Mihály 2018.09.18. 21:47:17

Hahahahahahaha-hahahahahahaha

Mátyást meg ezt a szarjankót összehasonlítani?

Hát ez a szar ha kimönne az uccára a Tek nélkül, hát azonnal lehugyoznák még a kutyák is!

Hahahahahahaha-hahahahahahaha!

Ekrü 2018.09.18. 21:50:32

@dunántúli gyerek: Igen ezt én is így gondolom,hogy a balliberális média erőlteti azt ,hogy OV Eu-s vezér szerepre tőr.S teszi mindezt azért ,mert azt a taktikát követik ,hogy ha nem lesz -ami biztos,hisz kétlem,hogy itt hagyná Magyarországot és lemondana a miniszterelnökségről- akkor majd kommunikálhatnák úgy ,hogy az EU (vagyis Ők) nyertek. :))))

dunántúli gyerek 2018.09.18. 21:56:07

@Sean MacTíre: A nyugatnak kell a migrans.

Nem most fognak elkezdeni wct pucolni, taxit vezetni stb. amikor kb. a 2. vh vege ota nem tettek. Plane hogy meg fogy is a nepesseguk.

A kerdes a hogyan, mert segelyes illegalis migri sehova sem kell, ugyhogy most a kontrollalt migraciot alakitjak ki, azokat fogjak beengedni aki hasznalhato, ezert akar az EU kozos hatarvedelmi egysegeket, mert lattuk hogy a gorogok, olaszok keptelenek ellenorizni a migransokat.

A kereszteny konyoruletessegnek ehhez semmi koze nincs - az a MENEKULTEKHEZ kapcsolodik - a nemet-francia uzleti elit aggodik a munkaeroutanpotlas miatt, nem veletlen hogy soros aktivizalta magat az ugyben.

teéjesenmindegy 2018.09.18. 21:59:27

@GIeccsertetű: Nem unjátok ezt a többen szavaztak ellene dumát?
Mondj egy olyat, akire többen szavaztak mint ellene.
Macron ellen hányan szavaztak?

dunántúli gyerek 2018.09.18. 22:04:11

@teéjesenmindegy: nem unjak

ennyi a municio 2022ig, akkor meg meg hozzajon a diktatura, oktatasegeszsegugy

onmagam 2018.09.18. 22:31:50

Hát én nem értek ehhez. Én csak egyszerűen annyit látok, hogy Orbánnak Magyarország pipa, azt már amennyire lehetett szêtvertem, ideje, hogy elkezdjek egész Európában törni-zúzni, rombolni. Amerikát meg a közel-keletet már nem kell, azok megoldják maguknak.

mgdé 2018.09.18. 22:55:40

@valaki nagyon más:
"És talán soha ilyen jó külügyminisztere."

S ő az ország legszebb embere is!!!
Focitudása pedig Orth, Sárosi dr., Puskás, Tichy, Albert, Varga, Törőcsik egy személyben történt megtestesülése. S még milyen szerény is, nagypálya helyett a futsalt nyomja, mert Gandhi a példaképe.

Te meg egy háromlábú vahabita női focista lehetsz ...

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.18. 23:40:11

@teéjesenmindegy: Nem unjuk. Ezzel a győzőtt dumával nem is lenne gond, te orbáncképű mindig azt ugatja, hogy ő Magyarország, ő a többség, pedig nagyon nem. Leszarja, hogy az ország több mint fele nem rá szavazott. Magyarul leszarja az ország többségét. Macron ilyet nem tesz, ha alkotmányt módosít vagy választási törvényt megkérdezi a többséget is kompromisszummal. Mert demokratikus országban a választási törvényt nem egy csuti diktátorbasi határozza meg a saját javára, hanem az összes párt .

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.18. 23:43:48

@teéjesenmindegy: Ezek íratlan szabályok, egy civilizált kultúrált politikus demokratikus országban figyelembe veszi a választói akaratot még ha többsége is van ideiglenesen a parlamentben. De mint tudjuk orbánc faszfej se nem kúltúrember, se nem civilizált politikus hanem egy elmaradott agyú kretén faszfej.

dunántúli gyerek 2018.09.18. 23:43:49

@GIeccsertetű: "Mert demokratikus országban a választási törvényt nem egy csuti diktátorbasi határozza meg a saját javára, hanem az összes párt "

parlamenti tobbseget akartal mondani

Bkkzol 2018.09.18. 23:46:31

@GIeccsertetű: Sokan még mindig nem tudták feldolgozni a buktát. Jön a matekozás... vicces.
Akkor tulajdonképen a világon sehol nincs a többség által megválasztott legitim vezetés??? Ilyen matekozás alapján , mit keres a hatalomban pl. Merkel? De elég cifra a belga, svéd helyzet is.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.18. 23:51:31

@teéjesenmindegy: Egyébként miért unnák azt, ami igaz? Ha többen voltak azok, akik nem kérnek orbáncból és rühes hordájából, akkor nem írhatom azt hogy de igenis, kevesebben voltak. Még hülyének néznének, mint ahogy orbánt is annak nézik, amikor azt böfögi hogy ő az ország, és többen vannak. Hát nagyon nincsenek. Ez egyszerű matematikai törvényszerűség, hogy az összes Magyarországi szavazó közül orbán ellen többen szavaztak, mint mellette. Ehhez még össze se fogniuk. Ezek a számok azt jelzik mennyien rühellik. És többen, mint amennyien csókolgatják.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.18. 23:55:58

@Bkkzol: Ott a bibi kisfiú, hogy sem merkel, de semelyik általad említett más országban sem változtatták meg erőszakkal sem a választási törvényeket. Ott egyszerű kormányzás van ezzel az általad említett szavazási győzelemmel. Azt el is lehet fogadni. De amikor a kisebbség erőszakkal ráerőlteti a baromságait a többségre, akkor gondok vannak. Szerintem lesz is, előbb utóbb be fogják baszni a fejeteket, már nem is kell sok idő hozzá. Mint 56-ban.Kezdhetsz rettegni kreténkém!!!!

Larry Silverstein 2018.09.18. 23:56:49

@GIeccsertetű: "Ez egyszerű matematikai törvényszerűség, hogy az összes Magyarországi szavazó közül orbán ellen többen szavaztak, mint mellette."

1. listan, az a kepviseloi helyek fele
2. nem csak magyarorszagi szavazoknak van szavazojoguk
3. na es?

Larry Silverstein 2018.09.18. 23:57:48

@GIeccsertetű: s kit erdekel te mit fogadsz el, meg mit nem?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:00:08

@Bkkzol: Már látszódnak is a jelei, hogy egész európának nagyon de nagyon kivan a töke ezzel a félázsiai begyepesedett agyú csuti kreténnel. Már nem sok kell hozzá, hogy kibaszkodják mindenhonnan. Aztán mehet a vietnami kommunista főtitkárhoz, putyinhoz meg erdoganhoz segget nyalni, mert máshoz nem ért. Azokkal legalább megérti magát, mert mindegyiknek kb. ugyanannyi kevés agysejtje van.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:01:46

@Larry Silverstein: Na látod erről beszélek. Előbb-utóbb szét lesz verve a fejetek. Akkor sem fogom megkérdezni hogy tetszik-e vagy sem. Egyszerűen egy kalapáccsal szétverem. Oszt kész.

Bkkzol 2018.09.19. 00:06:14

@GIeccsertetű: jajjj.. most ezrével rebbentünk össze! Átveszi a hatalmat Szél Bernadett és Karácsony... ha Ungár Petike is hatalomba jut akkor meg aztán valóban nagy leszámolás lesz. :-))

Indriq 2018.09.19. 00:08:04

@dunántúli gyerek:
Elnökjelölt Emmanuel Macron Marine Le Pen
A végeredmény:
Emmanuel Macron 20,753,798 szavazat 66,10%
Marine Le Pen 10,644,118 szavazat 33,90%
Van még kérdés?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:08:55

@Larry Silverstein: És akkor vége a demokratikus berendezkedéseteknek ahol kisebbségből korlátlan hatalommal dúlhattok kedvetekre. Rómát is barbárok dúlták fel, meg az orbanisztáni illiberális királyságot is azok fogják. És akkor már nem beszélhetünk demokratikus berendezkedésről, csak átrendezett koponya és állkapocscsontokról. Igy jár minden diktátor hitlertől mussoliniig. Ehhez tartsátok magatokat!!!

József Kodácsi 2018.09.19. 00:10:55

@dunántúli gyerek: Már bocsi de ez hülyeség,mert a keleti blokkból kapnak bőven utánpótlást akik műveltebbek és szakértelemmel bírnak.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:11:14

@Bkkzol: A fejedet nem a demokratikus pártok fogják szétverni hanem a fekldühödött tömeg, akiket szívattok. Ehhez semmi köze a pártoknak. Már látszódnak a társadalom eme rezdülései. csak idő kell hozzá míg kiforrja magát.

Indriq 2018.09.19. 00:12:33

A poszthoz kapcsolódóan pedig. Jó lenne ha a szemellenzőt levenné a posztoló. Mátyás király jobb király volt az átlagnál, de durván szépítve lett a xviii/xix században.

teéjesenmindegy 2018.09.19. 00:12:35

@GIeccsertetű:
Fájdalmasan hülye vagy.
Adott 100 ember. 40 monjda, hogy észak, 20-20-20 azt, hogy dél, kelet és nyugat.
Egyértelmű, hogy észak nyert, az a többség akarata.
Erre jössz te, agyatlan, és közlöd, hogy a többség nem északot mondott, és hogy a jó vezető foglalkozna a választói akarattal, és nem menne észak felé. Te teljesen hülye vagy.
Választáson valamire szavaznak, és nem valami ellen.
Az lehet, hogy a választók többsége nem kért orbánból, de hogy 90% nem kért gyurcsány bandájából az hétszentség, 80% pedig a jobbikból nem kért.
És ha az íratlan szabályokat civilizáltan betartaná a demokratikus gyurcsány, akkor felkötné magát, mert az ország 90%a ezt szeretné.
Tetszik érteni, vagy ennél még egyszerűbben kellene elmagyaráznom, hogy miért beszélsz hülyeségeket.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:14:06

@Larry Silverstein: Fosd faszfej! Váljék egészségedre! Szerintem a makkodra is hányhatsz, ha neked ez esik jól.

teéjesenmindegy 2018.09.19. 00:14:52

@GIeccsertetű: Ja, az a feldühödött tömeg, akinek pont háromszor annyi a fizetése, mint 10 éve volt.
Látszódtak a rezdülések a legutóbbi gigatüntin is, voltak ezren?
Pedig aztán se túl meleg, se túl hideg, se eső, de még szél sem volt.
Baszod, egy X faktor harmadik helyezett nagyobb tömeget vonz.

Bkkzol 2018.09.19. 00:14:54

Kicsit túl teng benned az adrenalin. Semmi gond, idővel biztos jobban leszel.

Indriq 2018.09.19. 00:17:49

@teéjesenmindegy: eme logika alapján, a jelentést 2/3-ad megszavazta az Európa Parlamentben. Eszerint most tarkón kéne b*szni ovit és elföldelni.

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:17:57

@Indriq: Az első fordulót Macron koalíciója nyerte, a szavazatok 32,3%-át besöpörve. A jobboldali Republikánusok 21,6%-ot szereztek, Marine Le Pen ultranacionalista Nemzeti Frontja pedig 13,2%-ot. Az elemzők ekkor úgy vélték, Macron pártjai akár kétharmados nemzetgyűlési többséghez juthatnak a második fordulóban. („Macron-mániáról” azonban nem lehetett beszélni, hiszen az alacsony részvételi arányból is következően csak minden tizedik francia szavazott az elnök pártjára.)[1][2] Végül a mandátumok 60,66%-át szerezték meg, ezzel stabil többség jött létre az elnök mögött. A korábban meghatározó nagy francia pártok, mint a jobboldali Republikánusok és a baloldali Szocialista Párt, erősen visszaszorultak.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:19:20

@teéjesenmindegy: Nem tetszik érteni húgyagy. Itt nem holmi irányokról van szó, hanem arról, hogy 40 % azt szeretné hogy a keletre menjen az ország 60% meg azt hogy nyugatra. Érted faszfej! Délre meg északra nem lehet menni köcsög. Délen a földközi tenger északon meg az északi sark! Máshogy nem tudom elmagyarázni hogy faszságokat beszélsz.

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:19:21

@GIeccsertetű: ilyen a demokracia, a kisebbsegrol kedvunkre dontunk

Indriq 2018.09.19. 00:20:52

@Larry Silverstein: és? Gondolom a végeredmény számít,nem? Ezzel az eredménnyel választották meg, tőlem lehet előtte 70 forduló is.

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:24:04

@Indriq: de nalunk 1 fordulo van, minden 3. magyar orbanra szavazott, minden 10. francia meg mikronra

Indriq 2018.09.19. 00:24:25

@Larry Silverstein: legalább f*sz ne legyél. Kevered a parlamenti választást az elnökválasztással. Próbálj a prosti srácoknál szinvonalasabb médiumot olvasni.

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:25:55

Orban tamogatottsaga most magasabb mint az utolso KETHARMADKOR

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:27:09

@Indriq: nem, te hasonlitottad a francia elnokvalasztast a magyar parlamenti valasztashoz, en meg almat hasonlitottam almahoz

Indriq 2018.09.19. 00:27:12

@Larry Silverstein: nálunk pedig SENKI nem szavazott ovira. Nálunk pártokra lehet szavazni.
Akarsz még valamit tudni?

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:29:25

@Indriq: Sajnos ezt beszoptad kajakra

Az első fordulót Macron koalíciója nyerte, a szavazatok 32,3%-át besöpörve. A jobboldali Republikánusok 21,6%-ot szereztek, Marine Le Pen ultranacionalista Nemzeti Frontja pedig 13,2%-ot. Az elemzők ekkor úgy vélték, Macron pártjai akár kétharmados nemzetgyűlési többséghez juthatnak a második fordulóban. („Macron-mániáról” azonban nem lehetett beszélni, hiszen az alacsony részvételi arányból is következően csak minden tizedik francia szavazott az elnök pártjára.)[1][2] Végül a mandátumok 60,66%-át szerezték meg, ezzel stabil többség jött létre az elnök mögött. A korábban meghatározó nagy francia pártok, mint a jobboldali Republikánusok és a baloldali Szocialista Párt, erősen visszaszorultak.

Indriq 2018.09.19. 00:29:38

@Indriq: again retard. teéjesenmindegy kérdésére válaszoltam. Miért is pofázol bele olyasmibe, amit fel se tudsz fogni?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:30:02

@teéjesenmindegy: Az a feldühödött tömeg nem kint baszakodik, hanem elhagyja az országot. Úgy veri be azt a lüke fejed a falba, hogy észre se veszed. Egyik nap csak arra ébredsz kreténkém, hogy a führered seggébe lóg a nyelved és nincs körülötted senki aki leváltana. Háromszoros fizetés meg hasonló baromságok persze. Nézegetem azt a kurva gazdag magyar népet nap mint nap, akik a 20 éves átlagéletkorú kocsijaikkal a dugóban araszolgatnak. Meg azokat akik eladósodnak életük végéig, mert vettek egy fisz fasz lakást valahol. És figyelem azt a boldog magyar jólétben habzsoló vidám magyar embereket, akik a 20%-al megemelt fizetésüket az 50%-al megemelt albérletekre költik. Jólét, aha persze, Azért menekül mindenki abból a porfészekből, mert annyira jólét van. Aha, persze.

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:31:15

index.hu/kulfold/2018/09/18/megszavaztatjak_a_romanokkal_az_azonos_nemuek_hazassaganak_ellehetetleniteset/

Az ilyen cimek, cikkek miatt szoktam gondolkodni, hogy az indexnel vajon mindenki buzi, vagy csak siman ezert fizetik oket

Indriq 2018.09.19. 00:38:12

@GIeccsertetű: ne fektess bele túl sok energiát. Ezek csakis a pártszékházból kiadott szövegeket mantrázhatják. Ha beégnek, nicket cserélnek. Inkább szivatni kell őket, vicces.
Eric Cartman szavait idézve:" én azt hittem az isten az én szórakozásomra teremtette a fogyatékosokat" :)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:51:57

@Larry Silverstein: És ez hogy jön ide? Én meg kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok neked, ahogy a kuszaszemű tolvaj bankárod. No így jó? De miért nem azt mondtad, hogy migráns van. Ha jól tudom a párt központi bizottságának vezető elvtársai csak ezt a szót engedélyezték az elvtársaiknak.

Larry Silverstein 2018.09.19. 00:54:32

@GIeccsertetű: ugy hogy megint hazudtal, hazudj olyat amit nem lehet 1 guglizassal megcafolni

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 00:55:54

@Indriq: Mostmár lassan magamat fektetem vízszintesbe, nem az energiámat orbánelvtársakba mert késő van. Majd kesőbb folytatom. Én sose nyugszom, levakarhatatlan vagyok, mett kurvára ráérek. Jól elszórakozom ezekkel az orbánelvtársakkal.

teéjesenmindegy 2018.09.19. 01:13:05

@GIeccsertetű: Hű, látom ezt a hat éveseknek szánt példát sem bírtad felfogni.
Tehát a 60% szerinted olyan rohadt egységes?

Törpvadász 2018.09.19. 02:13:42

A két embert egy lapon említeni sem lehet....
Amúgy meg ez a kétharmad semmivel nem rosszabb, mint az Orr báné. Ő alig 50%ra szerzett 2/3ot. Mit kell úgy odalenni???

Larry Silverstein 2018.09.19. 08:06:56

@Törpvadász: vago pityutol tudod?

mert ennyi erovel azt is lehetne hazudni hogy a fidesz 95%ra kapott ketharmadot, a kepviselok fele egyeniben kerult be

br17 2018.09.19. 09:07:36

@nyerafidesz: Orbánnak semmibe sem került emelni a minimálbért, de a vállalkozóknak ki kell azt termelni, és elkerülni a bérfeszültséget, hagy egy pályakezdő - Orbán jóvoltából - annyit kell, hogy kapjon, mint aki már lehúzott néhány esztendőt a munkában. A családi adókedvezmény pedig csak azoknak jár, akiknek van is adóbefizetésük. A csodás családi pótlék pedig egy gyermek után: 12.200,-Ft!!!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 09:15:03

@Larry Silverstein: A lényeg a választásra jogosult hús vér emberek szavazatainak számában van. A többi, hogy kinek hány seggnyaló parlamentere van, meg csak manipuláció, és elfedi a valós támogatottságot. De ha te szeretsz hazugságban élni váljék egészségedre, csak utána ne lepődj meg ha koppansz, amikor kiderül az igazság.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.19. 09:21:19

@teéjesenmindegy: Látom szereted megosztani az embereket. Az osztás a kedvenc matematikai műveleted, már amikor megérted. Én deriválni és integrálni szoktam.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.19. 09:23:16

@dunántúli gyerek: " ... A nyugatnak kell migrans ... "

Ott se mindenkinek kell a migráncs, sőt egyre többeknek van elegük belőle. Minden országban élnek szegények és hajléktalanok, és amikor azt látják, hogy a migráncsok alapból jobban élnek mint az ottani szegények és hajléktalanok, akkor kinyílik a helyiek zsebében is a bicska.

Jövőre a választáson ki fog derülni, hogy a "nyugat" mennyire támogatja a migrációt... Nem abból kell kiindulni, hogy a mostani EP-ben migráncspárti többség van, akiket még a 2015-ös migránycshullám előtti időkben választottak meg.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.19. 09:33:00

@GIeccsertetű: " ... hanem arról, hogy 40 % azt szeretné hogy a keletre menjen az ország 60% meg azt hogy nyugatra ... "

Emmán megin az ELLENZÉK nevű párt, amelyik több szavazatot kapott mint a Csuti Rabló Bandája igaz?

Gondolom nehezedre esik felismerni azt a tényt, hogy 40% keletre akar menni, a többi 60% pedig épp arra amerre az orra mutat, de semmiképp sem egy irányba.

NA ezér lett a Bonsai Duce megint führer, hogy a fasza száradna le.

Majd akkor lesz esély leváltani, amikor az ellenzék nem lesz olyan megosztott, mint most. Eltakarodnak a történelem szemétdombjára a 2006-ban leszerepelt politikusok és utódpártjaik a szalonnácikkal együtt, és feláll egy olyan kormányképes ellenzéki párt, amelyik politikáját képes támogatni mind a baloldali, mind pedig a jobboldali beállítottságú szavazó. Addig kénytelen vagy TE is Patás Orbán kénes szagát szagolgatni.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 09:37:11

@Magánvéleményem:

Azért szar egy hazudozós alak vagy te. Elöször is Nyugaton, de akár Magyarországon is csak az a migráncs él alapból jobban a helyi öslakosnál, aki tesz is le valamit az asztalra. mert ellentétben a magyar lumpennel, aki dolgozni nem akar, és ezért megtanulta hogy ki tud ő jönni havi 40 ezerből is, annak a dolgozó migráncs Krőzusnak számít. Ja, mert a migráncs dolgozik, a jövedelmét meg nem issza el.

A Nyugatot a migrációs hisztéria amit Orbán, a Homo fideszbirkusz vezér csinál nem érdekli, van kb 5-10%-nyi társadalmi réteg amelyik e körül pörög, ezekre az idiótákra építenek orbán külföldi náci testvérpártjai. Elég szerény sikerrel, mivel 90-95%-nyi normálisat 5-10% ostoba proli népség nem tud becsalni az erdőbe.

Orbanisztánban az arányok meg fordítottak, ezért is süllyedt le az ország 2010 óta az EU legszegényebb, legélhetetlenebb országai közé.

teéjesenmindegy 2018.09.19. 09:39:55

@GIeccsertetű: A német autók átlagéletkora mennyi, te fasz?
És 10 éve mennyi volt a magyar autók átlagéletkora?

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.19. 09:41:35

Egy érdekes összevetés és kép. Figyelj, ne zsigerből válaszolj, hanem gondolkozz!!!

Bevándorlók számának maximalizálása USA vs. Magyarország

Érdekes összehasonlítani és súlyozottan mérlegelni az USA-ba maximálisan 2019-ben engedélyezhető bevándorlók számát és Magyarország arányát egy ilyen kérdésben. Más kérdésekkel összevetve még érdekesebb dolgok jönnének ki. Magyarországnak, ha az USA-val azonosan kellene ezt teljesítenie, akkor
lakosság arányában 904 fő,
terület arányában: 283 fő,
Nemzeti össztermék (GDP) arányában 206 fő
jönne ki.

Képpel együtt itt:

erkolcstan.blog.hu/2018/09/19/bevandorlok_szamanak_maximalizalasa_usa_vs_magyarorszag

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 09:48:54

Teljesen mindegy hogy a migráció ellenes erőknek ki a vezetője.

Az a legfontosabb az Európa túlélése érdekében, hogy többségbe kerüljenek, és ennek elévülhetetlen érdemei vannak Orbánnak.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 09:50:51

@Homo fideszbirkusz:

Te egy hazug majom van. Migránsnak hívod az Európai szomszédokból érkezett munkavállalókat, miközben köztudott hogy az integrációra képtelen muszlim migránsok 5%-a se dolgozik ma sem Németeknél, azok közül akik 2016 óta érkeztek.

Viszont Merkel már beismerte hogy vannak NO GO ZONE-ák nem is kevés.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 09:52:02

@Magánvéleményem:

Ez pontosan így van.

Amíg Gyurcsány és az MSZP az alternatíva, addig garantált Orbán győzelme.

Ez van.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.19. 09:55:36

@Homo fideszbirkusz: Idióta! Nyugtával dicsérd a napot. Jövőre az EP választás után kiderül melyik szekértábornak volt igaza. Jelenleg úgy látom, hogy a liberálfasiszták tábora jelentősen csökkenni fog, és az Orbánitáké növekedni, ez a jobbratolódás erősen látszani fog majd az új EP frakciók felállásakor.

Amúgy meg össze vissza hazudozol és mosdatod a migráncsokat azzal, hogy azok dolgoznak, hát max egy kis részük dolgozik, a többi pedig elutasítja azt, hogy integrálódjon ...

444.hu/2017/06/21/egy-nemet-miniszter-szerint-a-befogadott-menekultek-haromnegyede-meg-5-ev-mulva-is-munkanelkuli-lesz

www.origo.hu/nagyvilag/20180824-migrans-nemetorszag-integracio.html

citrix 2018.09.19. 11:25:26

@maxval balcán bircaman: Mekkora lángész vagy, tényleg. Üzenjünk hadat a nyugatnak, csapjunk szét köztük. Olyan is volt hogy hadat üzentünk a USA-nak, hú de szétcsaptuk...
Okosabban tennéd ha bolgároktól putyinisztánba költöznél és a Kreml tövében, Lencsi baba mauzóleuma árnyékában dédelgetnéd a nyugat haláláról szőtt baromságaidat. Egyébként is, közmegegyezéssel hazaárulóvá vagy bélyegezve, mehetsz Putyinhoz keseregni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 11:29:10

@citrix:

Miért kellene hadat üzenni? Senki se mondott ilyet. Ki kell hasznélni a gyengeségét a mi érdekeinkre.

Cpeti654321 2018.09.19. 11:30:58

A két személyt egy lapon említeni, nos.... véleményem szerint nem szerencsés.

bda 2018.09.19. 11:38:11

@nyerafidesz:
Oké,van ilyen vetülete is a dolognak amit írsz. Én a 100 ill. picit nagyobb 5-600 fős teleüléseken azt látom, hogy évtizedes alapszolgáltatások szűnnek meg egyik-napról a másikra. Értsd: pénzintézet, gyógyszertár, élelmiszerboltok, ahol esetleg még van ott is a lét és a nem lét határán táncol. Mellesleg az adójogi intézkedéseikkel sorra ütik a vidék koporsójába a szeget. Szép dolog a minimálbér emelés, de falusi kisboltosnak az ezután fizetendő járulékokat ki is kell termelni, ha valaki főállási egyéni vállalkozó és nem tudja a KATA adózási formát választani, akkor ez bizony havi szinten 100 ezer Ft. Ehhez minimum 500 ezer Ft-nyi árut kell neki eladni és akkor még ott tart megkereste a havi járulékát, de kell pénz az áfára, villanyra, fűtésre meg az egyéb felhőtologatóknak. Persze lehet mondani, ha nem éri meg, akkor hagyja abba. Oké de akkor ezzel megint emberek helyzet nehezül meg. Nem azt mondom, hogy ne legyen minimálbér emelés, de ahol ennyire rezeg a léc, ott bizony engedményeket kellene adnia a kormánynak és nem Eu pénzekből olvasó pavilonokat, kiülőket, bicaj utakat csinálni. Családi adókedvezmény szép dolog, de ez akkor érne valamit ha mondjuk az áfa felső kulcsa 15% lenne és nem 27. Kell a családokat támogatni, de akik ledolgozták az életüket, tönkre mentek, megnyomorodtak köztük az én anyám is és nem azért mert drogozott, dohányzott, alkoholizált, hanem mert dolgoznia kellett gyerekként, tiniként, felnőttként. Ő neki a boltban, a szolgáltatások után 27%-nyi áfát kell kifizetni kivéve bizonyos élelmiszerek ahol 5% az áfa. Bizonyos betegségeire csak szakorvos által felírt javaslat alapján, a házi orvos is feltudott írni neki gyógyszert. Elég volt félévente javaslatért elmennie. Ez így nem volt jó, a szakorvos már javaslatot nem adhat, csak gyógyszert ír fel max. 3 hónapra. Gyakorlatilag dupla annyiszor kell egy évben megtennie az oda-vissza 100 km-t a szakorvoshoz a kemény 60.000 Ft nyugdíjából. Ilyenről meg ne is beszéljünk, hogy a szomszéd országban Ausztriában azonos, vagy éppen olcsóbb üzemanyag és élelmiszer árak mellett fényévekkel jobb minőségű utak vannak, magasabb fizetések, kis településeken évek óta működő Mercedes autókereskedés és egyéb más szolgáltatások amelyek nálunk max. nagyvárosban találhatóak. Ezekben problémákban nem csak Viktorunk felelősségét látom, hanem valamennyi politikusnak. Egy biztos nem jó a helyzet nálunk akár honnan is nézzük.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:46:49

@Rettegek mert ballib vagyok: "az integrációra képtelen muszlim migránsok 5%-a se dolgozik ma sem Németeknél, azok közül akik 2016 óta érkeztek."

Kösz hogy pontosan definiáltad a dolgot te díszhülye illibbant. Igen, a "integrációra képtelen"-eknek az 5%-a se dolgozik. Migrációra képtelen pedig az összes 2016 óta érkezettnek az 1%-a. 99% pedig integracióra képes.

Ha nem ezt akartad volna hazudni, akkor meg itt vannak a legfrissebb adatok te Homo fideszbirkusz:

A 2016 óta érkezezett 1,5 millió migránsnak eddig a fele lett elbírálva.

Az elbíráltak kb. fele el lett utasítva, tehát joguk sincs dolgozni.

Az elfogadottakból, illetve az ideiglenes oltalmi státuszt kapottakból (gyenge agyú Homo fideszbirkuszok kedvéért: mintegy 700 ezerböl), eddig 350 ezren álltak munkába vagy járnak szaktanfolyamokra.

Ez azt jelenti tökfejkém, hogy a munkára jogosult migrik több mint 50%-a röpke két év alatt eljutott oda a kezdeti nulla nyelvtudásával, hogy az adott nyelvet minimum elégségesen értő és beszélő adófizető tagja lett a befogadó társadalomnak. Öt éven belül ez az arány már 90% felett lesz.

Majd megnézném, hogy téged majd az Orbán gazdád bukása után Tanganyikában rak le a menekülésre használt repcsi, akkor hány 100 év kell majd neked, hogy alapfokon megtanuld az ottani nyelvet, hogy legalább utcaseprőnek felvegyenek.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:48:36

@Rettegek mert ballib vagyok: "Viszont Merkel már beismerte hogy vannak NO GO ZONE-ák nem is kevés."

Igen, a legnagyobb no go zonát pedig Magyarországnak hívják, ezért is lépett le már több mint 1 millió magyar Nyugatra.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:51:34

@Rettegek mert ballib vagyok: "Az a legfontosabb az Európa túlélése érdekében, hogy többségbe kerüljenek, és ennek elévülhetetlen érdemei vannak Orbánnak."

Orbánnak?? Ötmillió migrit akar titokban behívni Magyarországra!!

Orbán Viktor több millió bevándorlót vár

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.

apro_marosan_petergabor 2018.09.19. 11:53:26

Ai magát tanárúrnak szólítja, arra ráfér némi tanulás...
OV. jól csinálta, csinálja.
Csokorba szervezte a V4-eket, s a Német-Római birodalmon belül is bírja sokak bizalmát (Seehoffer, Strache), délen jót lépett salvinivel.
Merkelt ügyesen ellensúlyozza Trumppal, Putyinnal. Mozog. Mozog (nem alszik meg a tej a szájában). Mátyás is jól csinálta, de megmérgezték, nem volt ideje befejezni művét. Reméljük OV-nek lesz.
Az, hogy a libero zsebes banda (úgy éretem zsebben tartottak) nyűszít, nyivákol, senkit sem érdekel. Merkel megvette Webert, Kurzot - de ez időleges. Strache nélül Kurz kevés, Weber sorsa attól függ, mit hoznak az EP választások...
A lengyelek többet érnek, mint Weber. Macron odahaza légüres térben van - de vele is meg fogja találni a hangot OV, ha szükség lesz rá...
Pityu, menjél, tanulj még egy kicsit...

citrix 2018.09.19. 11:56:31

@maxval balcán bircaman: Mondom hogy hazaáruló vagy és az országunk szövetségesei ellen agitálsz. Egy olyan gazdasági és katonai szövetség ellen aminek a mi (nem a Te) hazánk része. Nem leszünk putyinisztán bármennyire is szeretnéd, abból már volt részünk és tapasztalatunk. Még mindig nem értem miért nem ott élsz ha annyira bejön. Putyin ezredes nem ad vízumot?

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.09.19. 11:57:14

@citrix: Birkát ne vedd komolyan ! Ő egy szar putyin-kurva oroszbérenc hazaáruló szardarab ! Azt ugatja , amire a pénzt kapja ! Dunába kellene lőni vagy felgyújtani és lehugyozni az égő tetemét ! Baszná szájba a halott kurva anyját a ravatalán !

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 11:59:29

@Magánvéleményem:

Te idióta fedett fideszes troll! Ma 2018 szeptembert írunk, nem pedig 2017 júniust!

Szólj a Takonyárpi gazdádnak, hogy frissítse a propaganda anyagot, mert már megsárgultak benne a számok!
Ja, dehogy frissíti, mert akkor kiderülne, hogy orbán gazdád a náci nyelvezetü migráns pogromját a valóság meg Soros kiröhögte.

A gyenge elméjüségedet meg látom azzal tetőzöd te fedett illibbant ügynök, hogy a Fidesz Fake Média egyik legtöbbet hazudozó netes fosoldaláról akarsz forrást adni. Hát igyál ebből a forrásból bátran, csupán alig mérgezett az a forrás.

citrix 2018.09.19. 12:02:27

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: Ez az ember hazaáruló. Ennél a megbélyegzésnél nagyobb szégyen nincs. Nem tudom pénzért vagy szimplán ideológiai okokból teszi, a lényegen nem változtat. Hazaáruló külföldi ügynök.

Homo fideszbirkusz 2018.09.19. 12:04:36

@apro_marosan_petergabor: "OV. jól csinálta, csinálja.
Csokorba szervezte a V4-eket, s a Német-Római birodalmon belül is bírja sokak bizalmát (Seehoffer, Strache), délen jót lépett salvinivel.
Merkelt ügyesen ellensúlyozza Trumppal, Putyinnal."

Jaj de szép egy névsorod van Orbán haverjairól te Homo fideszbirkusznáci!

Nürnbergben Orbán és ezen haverjai mind akasztófát kaptak volna. Még jó hogy demokrácia van és így a többségüknek megvan az esélye, hogy a végén a börtönben végezze és ne az akasztófán.

tamask 2018.09.19. 12:20:54

@LebensraumamOsten: Mátyás egy havasalföldi (román) származású oligarcha fia volt. A Hunyadiak egymás közt osztották le a pozíciókat. Saját korában Mátyást is gyűlölték a magyarországi nemesek és a külföld (németek), a háttérhatalom. Saját korában Mátyás nem volt olyan népszerű, mint azt ma hisszük.

Utólag megszépült Mátyás emléke, elkezdték igazságosnak nevezni, miután az országot szétverte a háttérhatalom által a nyakára ültetett új király, Ulászló.

Most gondoljunk bele, hogy Orbánt eltávolítja a brüsszelita háttérhatalmista elit és egy nyugatot kiszolgáló talpnyalót ültetnek az ország élére. Mondjuk Gyurcsányt. Orbán emléke rögtön megszépülne és a "zemberek" visszasírnák az uralmát.

tamask 2018.09.19. 12:23:25

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: nem bircát akarom védeni, de szerintem ezzel kicsit messze mentél
Pont az ilyen megnyilvánulásaitok biztosítják azt, hogy senki se szavaz rátok a választásokon.

citrix 2018.09.19. 12:46:47

@maxval balcán bircaman: itéz Bajcsy-Zsilinszky Endre Kálmán (Szarvas, 1886. június 6. – Sopronkőhida, 1944. december 24.) politikus, újságíró, főispán, kivégzett nemzeti ellenálló.
Te szerencsétlen marha vagy birka, hogy mered magad hozzá hasonlítani? A Szálasi rémuralom ellen szervezett felkelést, a nyilasok ellen. A háború befejezése ellen. Hová képzeled magad és kinek?! Pont azért agitálsz hogy demokratikus és békében, kiváló gazdasággal bíró szövetségeseinket támadjuk hátba, legyünk árulók. Minden szavaddal azt erősíted: aljas külföldi szovjetorosz ügynök vagy, és ha magyarnak vallod magad akkor értelemszerűen hazaáruló is.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 12:47:58

@citrix:

Szervezkedett Mo. szövetségese, Németo. ellen, tehát hazaáruló volt.

citrix 2018.09.19. 12:57:22

@maxval balcán bircaman: Hazaáruló vagy mert békében, törvényes népszavazással megválasztott megválasztott szövetségeseink ellen agitálsz. Az ostoba agyadban képes vagy összekeverni a náci Németországot és annak magyar bábkormányát a mai Németországgal. Nem is értem miért pont Bajcsy jutott eszedbe ( a nyilasok kivégezték), akár Horthy-t vagy Dálnoki Miklós Bélát is mondhatnád. Nem , nem ők hanem Te vagy a hazaáruló gazember. Ízlelgesd a szót, hátha leesik mi vagy, milyen ember az ilyen.

2018.09.19. 13:10:17

Gondolhatnánk, hogy hiányzik mögüle egy erős ország, de tulajdonképpen annyija azért van, hogy egy komplett ország az ő tulajdona, azt csinál benne, amit akar, bármi jövedelmező megtetszik neki, megveszi, és nőttön nő a hűbéreseire írt vagyona.

Ha valaki felhív, ha nem adod el a céged töredék áron, akkor kicsinálnak, az megvétel?

teéjesenmindegy 2018.09.19. 13:11:01

@Homo fideszbirkusz: "
Szólj a Takonyárpi gazdádnak, hogy frissítse a propaganda anyagot, mert már megsárgultak benne a számok!"
Ezt tök jó olvasni olyantól, aki épp azt magyarázza, hogy a migráncs milyen faszán dolgozik, bezzeg a magyar nem...
Ezen a "keményen dolgozó agyonképzett orvosmérnökök" jönnek, és "áldás ez nekünk" dumát már a Kunhalmi sem nyomja vagy 2 éve...

2018.09.19. 13:12:36

Azért Mátyás verhetetlen zsoldoshadseregéhez, a Fekete Sereghez hasonlítani ezeket igazi fantáziát feltételez mind az íróban, mind az olvasóban.

2018.09.19. 13:14:37

A cigány sok időt és nagy erőforrást áldozott arra, hogy kifigyelje és megismerje a magyart, aztán kiderült, hogy minden fehér ember más.

antiinternáci 2018.09.19. 13:26:51

@GIeccsertetű:

Az ország csaknem 90%-a nem szavazott a maszopra, 95%-a nem az ávokratikus koalicióra, 99%-a nem juhász-kábszerészre és bandájára.

antiinternáci 2018.09.19. 13:45:08

@citrix:

Hát ember, lehet, hogy neked szövetségeseid a magyarok ellen hazudozó, gyűlölködő nyugati bolsevista terroristák, és ezt csintig való benyalásal fejezed ki. Egészségedre!
De a normális és tisztességes többség nem kér még egyszer '56 után az internacionalista segítségnyújtásból.

Az ma már nyilvánvaló, hogy a nyugati országok az aljas eszmék zsákmányává váltak, nem kérünk belőle.
Nem kérünk a haza, családellenes és tetmészetes közösségeket romboló magatartásból, az abberrációk erőltetéséből és a betelepítésből.

Reméljük, jövőre a leszedált, a hazugság=igazság posványába lassan belefulladó nyugati választók elzavarják a bolsevistákat, meg a nekik pitiző kollaboránsokat, és Európa a normalitás és tisztesség útjára tér.

kvadrillio 2018.09.19. 13:56:15

a HAZÁJÁÉRT MINDEN MAGYAR HARCOLNA, kivéve a zshidókat, mert ők mindig kivonják magukat a katonai szolgálat alól !+

Schmidt Mária: Szeptember tizenegy háromszor - Origo
EZ SZÉÉÉÉÉP VÓÓÓÓTTTT MARISCHKA !!!
DE..., ORBÁN MOSMÁÁÁÁÁ EMELJE VÉGRE A NYUGDÍJASOK NYUGDÍJÁT, MERT KURVA SOK ÁREMELKEDÉS VOLT 2018. JANUÁR 1-ÓTA !!!!!. AMIT AZÓTA SEM FEDEZ A NAGYON ALACSONY,,, NYUGDÍJEMELÉSNEK MONDOTT ALAMIZSNÁJJJJJAHHH ! TÉRJEN MÁÁ ÉSZHEZ EZ AZ ÁLLAMELMÉLETI ---SÜSÜ-KISVASUTAS DEZSENI, MERT ÉN IS KINYITOK EGY AJTÓT A NYÖGDÍJASOKNAK, ARCCAL A PARLAMENT FELÉ.....:o)----DEKOMOLYAN.

citrix 2018.09.19. 14:09:54

@antiinternáci: normális és tisztességes többség nem kér még egyszer '56 után az internacionalista segítségnyújtásból
Normális és tisztességes többség nem kér még egyszer a szovjet(orosz) baráti segítségnyújtásból. Se a csehek, se a szlovákok a '68-as szocialista/szovjet segítségnyújtásból.
Azt ugye nem gondolod komolyan hogy '56-ban a kedvünkért háborút indít a NATO a szovjetek ellen? Ezt ma se tenné, még ma se.

mgdé 2018.09.19. 14:22:44

@maxval balcán bircaman:
"Szervezkedett Mo. szövetségese, Németo. ellen, tehát hazaáruló volt."

???

B-Zs. Endrének mióta Németország(!) a hazája, te ármánykodó lélek, te?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:24:37

@Én de genere Mi:

Mo. volt a hazája. S hazája szövetségese ellen lépett fel. Azaz hazaáruló volt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:30:41

@citrix:

Németország is teljesen törvényesen lett szövetségesnek választva. A legitím Horthy-kormány döntött így.

Azaz hiába hivatkozol a nyilasokra, azok bizonytalan legitimítására: nem ők, hanem még Horthyék szövetkeztek Németországgal, államközi szerződést aláírva erről.

Azaz Bajcsy hazaáruló volt nyilvánvalóan.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.09.19. 14:41:17

Mátyás-orbán?
Legfeljebb Mátyás csicskájának a csicskájának a csicskájának a csicskája lehetne úgy a tizedik hatványon.

mgdé 2018.09.19. 14:52:37

@maxval balcán bircaman:
Tanulj már meg rendesen ÉRTENI magyarul.

Minden államnak joga van megválogatni a szövetségeseit, s akár változtatni(!) is a szövetségi viszonyain. B-Zs. Endre a hazája érdekében(!) akart a német szövetségtől megszabadulni.

Kérdések:
Barátai, szövetségesei voltunk-e Lengyelországnak 1939. szept. 1. előtt?

Volt-e a Jugoszláviával meg nem támadási szerződésünk 1941. április 6. előtt?

Megszállták-e Magyarországot fegyveresen a németek (1944.03.19.), bizony még B-Zs. halála előtt (1944.12.24.)?

Volt-e Horthy proklamáció (1944.10.15.) a háborúból való kilépésről? (Szerinted: Hazaáruló-e tehát EMIATT Horthy?)

Hazaáruló-e IV. Károly magyar király, mert ki akart volna lépni - lásd Sixtus-levél - az I. vh.-s német szövetségből?

Stb., stb., stb. ...

citrix 2018.09.19. 14:54:35

@@maxval balcán bircaman: Tereled a szót magadról, sikertelenül.Horthy kormányzó volt, nem miniszterelnök kormánnyal maga mögött. Amúgy Horthy sokkal nagyon jó kapcsolatokat ápolt az angolszászokkal, pl. a lillafüredi kastély, a Kelenföld-Mosonmagyaróvár vasútvillamosítás, a bánhidai erőmű is angol kölcsönökből épült. És még sok minden más. A nácikkal geopolitikai és pláne az elcsatolt területek visszaszerzésének reményében kötött szövetséget. És a németbarát belpolitikai nyomás is erős volt. Azt tudjuk mi lett a következménye. Azt is hogy nem úsztuk volna meg a háborút csak éppen nem Hitler utolsó csatlósaként fejeztük volna be, szovjet gyarmatként hanem önállóan mint Titoék. Egészen más lehetőségekkel mint az általad imádott oroszokkal a nyakunkon. Mondom én, hazaáruló vagy.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:56:05

@Én de genere Mi:

S ki mondta, hogy minden államnak nincs joga megválasztania szövetségeseit, s ezen változtatni? Én nem.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:56:57

@Én de genere Mi:

"B-Zs. Endre a hazája érdekében(!) akart a német szövetségtől megszabadulni."

Azaz JOGA volt erre???

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 14:58:06

@citrix:

Azt mondod, a németekkel való szövetséget nem a legitím magyar vezetés határozta el?

mgdé 2018.09.19. 15:05:53

@maxval balcán bircaman:
Joga.
Te is tehetsz javaslatot - már ha magyar állampolgár vagy - hogy lépjünk ki a NATO-ból. Indíthatsz aláírásgyűjtést. Csak nem történik semmi. De, dumálhatsz.

Van olyan cáfolhatatlan infód, hogy B-Zs. Endre puccsot tervezett volna a legitim magyar kormány ellen 1944.03.19. előtt? (A dátum fontos!)
Az, hogy cikkekkel, felszólalásokkal befolyásolni akarta Horthyt, a parlamentet, illetve a közvéleményt, az NEM hazaárulás.
Az meg, hogy te minek hiszed azokat, akik többek, mint te, az meg lényegtelen ...

citrix 2018.09.19. 15:06:40

@maxval balcán bircaman: A nácikkal kötött szövetséget nyilván nem Józsi bácsi határozta el Böhönyén hanem a legitim kormány. Sőt a hadbalépést Bárdossyék (kivégezték ezért). Abból a németekkel kötött szövetségből nem véletlenül akart kilépni Horthy amikor vegytisztán látszott a háború kimenetele. Nem sikerült,ezt is tudjuk. Na de térjünk vissza a mához: a szövetségeseink békés és demokratikus országok, fejlett gazdasággal. Ezek egyke se mondható el putyinisztánról. Oda 40 évig tartoztunk és nagyon jól tudjuk milyen klassz volt az oroszok "barátsága". Despotizmus, rendőrállam, elnyomás, államosított terror, jellemzi.
Hazaáruló vagy mert a demokratikus szövetségeseinktől egy despota terrorállamhoz akarod csatolni Magyarországot. Hazaáruló ellenséges ügynök.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 15:10:53

@Én de genere Mi:

Szóval azt mondod, nem vagyok hazaáruló, mikor ellenzem Mo. jelenlegi szövetségi rendszerét?

Na, pont erre akartam én is kilyukadni.

Helga Beauty Salon. 2018.09.19. 15:11:36

ORBÁN KIRÁLY GÖMÖRBE
BELESZART A VÖDÖRBE!

Jó Orbánzást eftársak, megnyugtató nézni, ugyanis ez a tehetetlenségetek és a gyengeségetek jele!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 15:13:17

@citrix:

Szóval azt mondod, egyszer szabad az ország szövetségi rendszere ellen lenni, máskor meg nem?

S gondolom, mindig tőled kell megkérdezni, mikor helyes ez és mikor helytelen, ugye?

Helga Beauty Salon. 2018.09.19. 15:15:59

@Én de genere Mi: Megcsal egy birkával maga tróger? És hun van a szép mézes mázos érthetetlenül entellektüel szövege? Szóval csak megjátszotta magát. Aszfaltbetyár! :P

mgdé 2018.09.19. 15:27:45

@maxval balcán bircaman:
"Szóval azt mondod, nem vagyok hazaáruló, mikor ellenzem Mo. jelenlegi szövetségi rendszerét?"

HA ezt egy másik, idegen állam érdekében teszed, akkor, de, akkor az vagy.
HA ez a saját agyad szüleménye, akkor nem vagy az, ha viszont komolyan vehető valós érveid nincsenek mellé, akkor viszont csak bolond lyukból bolond szél fúj ...

Csak szólok: Összeesküvés elméletes konteók a bolond lyuk kategória.

Hogy az USA-nak miért ÉRDEKE Európa (ill. az EU) és Oroszország együttműködésének gyengítése, az meg valószínűleg nem az.
Megj.: Erdogan-hívők véleményére viszont nem adok, zavar a hagyományos "vitakultúrájuk" (örmények, kis-ázsiai görögök, kaldeusok, kurdok, szírek ... S ezt egy bolgár magától is tudhatná.).

mgdé 2018.09.19. 15:30:26

@Helga Beauty Salon:
Jött kultúrkodni? Nem! Hívtam pedig. De kismagának fontosabb volt valami Sargentini ... Hát micsoda egy csalfa biszex nőszemély kismagácska?? :P

Helga Beauty Salon. 2018.09.19. 16:06:11

@Én de genere Mi:" Hogy az USA-nak miért ÉRDEKE Európa (ill. az EU) és Oroszország együttműködésének gyengítése, az meg valószínűleg
nem az. "

Elsődlegesen a palagáz miatt és kínos versenytárs lehetne az EU a ruszki természeti erőforrások túlságos igénybe vételével.

Helga Beauty Salon. 2018.09.19. 16:12:57

@Én de genere "Mi: Jött kultúrkodni? Nem! Hívtam pedig. "

Továbbképeztem magam, mert láttam az ön mindent elsöprő kulturális ámokfutását és rádöbbentem, hogy legfeljebb egy Tatjána lehetek ön mellett szerény tartalmú kis levélkékkel! Kérem adjon időt, de várjon rám és semmi birkázás! :P

mgdé 2018.09.19. 16:44:38

@Helga Beauty Salon:
A kettő EGYÜTT már túl erős*.
(Lélekszám, kultúra, technológia, tőke, természeti erőforrások, haderő, a haderő bevetésének kisebb (ön)korlátja, stb. ...)

Már a Bonaparte "Európája" és Pál cár Oroszországa közötti együttműködést is fúrták - végkimenetelként egy büntetlenül maradt(!) cárgyilkosság formájában -, nem véletlenül.
Igaz, azt még nem az amik, hanem az akkori angolszász fő-birodalom, a 'nem az európai szárazföldön fekvő világhatalom' angolok. :)

(id. és Ifj.) William Pitt & Brad Pitt
Hiába, fejlődik a világ.
Éljen a tömegkultúra!
:P

(*Schrőder azért nem volt teljesen hülye, nem volt véletlen az oroszok integrálására tett kísérlet.)

s 2018.09.19. 16:46:52

Mátyás király nagy király volt.
De orbán meg nem az.
Hoppá!

Helga Beauty Salon. 2018.09.19. 17:20:40

@Én de genere Mi: (*Schrőder azért nem volt teljesen hülye, nem volt véletlen az oroszok integrálására tett kísérlet.)

Meg volt a döglött macskás kísérlete is! Sokat olvasok, nekem asztán nem tud újat mutatni. Legfeljebb ujjat de remélem úriember ön és nem mutat fuckot nekem!

csúti csüngőhasú tolvaj 2018.09.19. 17:52:23

Nem kicsit vicces Mátyást említeni, mikor Mátyás idejében a csúti tetves féreg cigány legjobb esetben is a latrina pucolására lett volna alkalmas.

Bicepsz Elek77 2018.09.19. 18:07:08

Matyase csak fel Csehorszag volt(inkabb Morvaorszag es Szilezia). Na es annyira hulye volt, hogy a sajat volt aposa ellen ment(akit korabban o segitett megkoronazni(kuldott neki puspokoket) meg a Habsburgok kedveert. Mellesleg Ulaszlo is Habsburg volt anyai agon, ezert is ajalnottak ot.
Viszont tudta a torok (ma orosz)ellen menni sokkal nagyobb hulyeseg lett volna.

Muhammad Balfas 2018.09.19. 22:03:40

@s: Mégis rommá ver titeket minden létező választáson...)

s 2018.09.19. 23:30:08

@Ches Desmond: Engemet nem vert meg. Magyarországot verte meg, és esetleg anyádat.

citrix 2018.09.20. 07:09:18

@maxval balcán bircaman: Segítek mert mindig kérdezel és a felfogásod kissé nehézkes. Kissé nagyon. Tehát: nem leszünk putyinisztán szövetségese se így, se úgy. Egy despota rendőrállam, kommunista önkényuralmi jelképek alatt szovjet ezredes vezette pártállam. Katonai szempontból agresszív, sunyi ország. Hidd el, sok jóra ne számíts, a magyarok nem csípik se Putyint, se a rendszerét. Ne is ringasd magad abba a hitbe hogy felmondjuk eddigi szövetségeseinkkel kötött megállapodásokat és Putyin vörös csillagos keblére borulunk mint a szocializmusban. Te egy rohadt hazaáruló ügynök vagy már ha egyáltalán magyar vagy és nem bolgár. Az szerencsésebb ha simán bolgár mert akkor csak egy putyinbérenc ügynök, az se nagy dicsőség. Vagy csak szimplán elmebeteg, téveszmékkel élő zavarodott ember?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.20. 08:11:11

@citrix:

A lényeg: az euroatlanti hálózat érdekei ellentétesek a magyar érdekekkel, ezért hibás ez a szövetség.

Oroszországgal meg nem szövetség kell, hanem jó viszony.

citrix 2018.09.20. 08:31:05

@maxval balcán bircaman: Ez a te véleményed. Az ország véleménye más, ezt eldöntötte helyetted. Adj tanácsot a fejlődő országoknak, a harmadik világnak merre keressenek "jó" szövetséget. A magyarok pedig hidd el nekem, maradnak a "rossz" szövetségben. Esetelg a bolgárokná l próbálkozz kitartóan, hátha csípik Putyint.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.20. 09:23:47

@citrix:

Azt mondod, nem lehet egy döntésen változtatni? Szóval mégis hazaáruló volt Bajcsy-Zsilinszky???

citrix 2018.09.20. 10:13:14

@maxval balcán bircaman: Hazaáruló az konkrétan Te magad vagy. Bajcsy nem tudom honnan került képbe, rejtély. Te vagy hazaáruló aki szovjetorosz érdekkörbe akarod vinni Magyarországot. Ezt hányszor kell még leírni hogy eljusson a birka agyadba? Mit nem lehet ezen érteni? Mit nem lehet azon érteni ha ez az ország nem kíván szövetséget a megszállójával, gyarmatosítójával, terrorállammal, két forradalmának leverőjével és lehet sorolni a jótetteket. Nem akar és kész, ennyi. Füstjeleket kell neked adni hogy felfogjad a tényeket?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.20. 10:15:03

@citrix:

Tegnap még azt mondod, aki hazája szövetségi rendszere ellen van, az hazaáruló.

Azóta folyamatosan csúsztatsz.

Ezt a vitát csúnyán elbuktad. Nem lesz meg e héten a bónuszod...

citrix 2018.09.20. 10:41:13

@maxval balcán bircaman: Látod milyen ostoba birka vagy. De tényleg. Nem elég hogy hazaáruló putyinbérenc hanem még ostoba is egyben. Mi a csúsztatás abban ha világosan és érthetően, ha kell Morse írással is kifejtem: Magyarország NATO szövetséges és az EU tagállama. Nem szovjetorosz és nem FÁK tagország. Mi ebben a nem érthető? Hidd el, a kedvedért nem leszünk putyinisztán szövetségesek, arra mérget vehetsz. Írhatsz baromságokat amennyit csak akarsz, belekeverheted a Herkó pátert is a sztoriba de Magyarország döntött és holmi kretén hazaáruló birka kedvéért nem vált irányt. Lengyelország akik a legjobb barátaink és szövetségeseink egyike, tegnap jelentette be hogy állandó amerikai támaszpontot akar az orosz agresszív katonai jelenlét miatt, és ez jó eséllyel meg is lesz. Látod birka, a lengyelek se akarnak putyinisztánhoz tartozni, még véletlenül se. Volt módjuk megtanulni a történelem során, mit jelent az orosz katonai agresszió. Úgyhogy elhúzhatsz a náthásba a jó ötleteiddel, Putyin ezredes hátsó felébe, ott teremnek neked babérok.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.20. 10:53:52

@citrix:

Tudom, kik Mo. jelenlegi szövetségesei. Én ezt azonban ellenzem, ami miatt szerinted hazaáruló vagyok.

A lengyel politika más, de sok kérdésben azonos a mi érdekeinkkel, egyes kérdésekben meg nem. Nem kell a barátsághoz 100 %-os egyetértés.

citrix 2018.09.20. 11:14:38

@maxval balcán bircaman: Rossz hírem van: 100%-os az egyetértés. Ez van, Te és szovjetoroszország be kell érje azokkal akik jelenleg rendelkezésére állnak. Van ez így.

citrix 2018.09.20. 11:25:21

@maxval balcán bircaman: Mondom, rossz hír számodra de ez van: 100%-os Lengyelországgal az egyetértés a katonai és gazdasági szövetséget illetően. És még sok másban is. Olvasgasd a törit, különös figyelmet szentelve Lengyelország és Oroszország/Szovjetunió viszonyára. Valahogy nem volt felhőtlen és nem a lengyelek tehetnek róla. Aztán ugye velünk is rendesen elbántak párszor, valahogy nem szeressük őket. Ez van, de álmodozz csak tovább ha így érzed jól magad. Hazaárulóként...

mgdé 2018.09.20. 12:01:45

@citrix:
(Csak zárójelben, mert a ma nem ezen múlik: Azért - az akkor még nagy - lengyelek voltak az elsőként hódítani akaró fél, előbb támadták meg az oroszokat, előbb ostromolták meg és foglalták el Moszkvát (1611), mint az oroszok Krakkót, vagy Varsót.)

citrix 2018.09.20. 12:40:15

@maxval balcán bircaman: Tipikus orosz szokás amit művelsz: hazudozás és tények letagadása. Nehogy már a lengyelek tartották rettegésen az oroszokat, elég vicces lenne. Molotov-Ribbentrop paktum, rémlik valami? Katini mészárlás, rémlik valami? Lengyelország "felszabadítása", rémlik valami? Nem tudom mit kell letagadni olyan tényeket amik bárki számára elérhető, nyilvános. Persze a putyinbérenceket a számukra kellemetlen tények sose érdekelték, egyszerűen jó orosz módra letagadják. Szégyen az ilyen ember.

citrix 2018.09.20. 12:53:28

@maxval balcán bircaman: Valóban, putyinisztán érdekei nem egyeznek az euroatlanti érdekekkel. Ezt mantrázod folyamatosan, de ettől Magyarország euroatlanti ország marad. A lengyelekkel együtt, erre mérget vehetsz. Putyin reménye benned van, hát hajrá :P

mgdé 2018.09.20. 13:10:12

@Helga Beauty Salon:
"döglött macskás kísérlete"
;)

Ha kijavítom, az már középső ujj felmutatásnak számít? Mert akkor - hisz oly szépen kérte ezt -, nem teszem ...

Ellenben, hogy elméje tovább szépülhessen:
"
Mert ő tudta a századok múlását,
s régholt bölcsészek minden bánatát,
ő mondta el nekem Róma bukását,
Pláton álmát s a husziták tanát
"
"
Láttam Cumaet s a vörös lángokat
éjjel Nápoly váránál a hegyen,
s fürdő, meztelen, görög lányokat
Palermónál az azúr tengeren
"

citrix 2018.09.21. 09:47:08

@maxval balcán bircaman: A nép fogja eldönteni ezt, nem ti.
Először is: a nép konkrétan például és is vagyok, tehát én is benne vagyok a döntésben és nem leszünk putyinisztán.
Másodszor: A nép nem Te vagy mint bolgár agitátor, adót itt nem fizető baromagyú birka. Vágod a szitut? Tehát pont Te NEM fogod eldönteni. Szerencsére. Remélem mihamarabb oda jutsz ahová való vagy: a szemétdombra.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.21. 09:48:55

@citrix:

Azt mondod, kussoljon Soros és Brüsszel, mert nem adóznak Mo-on???

citrix 2018.09.21. 10:20:04

@maxval balcán bircaman: Pontosan. Ott pofázz és szervezkedj putyinisztán ügyében ahol adót fizetsz és hozzájárulsz az ország napi életéhez. Ahol semmit se teszel le az asztalra ott nincs is jogod beleszólni. Azt hiszem világos.

citrix 2018.09.21. 10:23:35

@maxval balcán bircaman: Jó lenne ha Te egy Euróval is akár hozzájárulnál az ország életéhez. Brüsszel pénzéből lett multimilliárdos az Orbán família és haverok, pl. Mészáros LÖlő. Soros ösztöndíjon tanult Orbán és a többi fideszes. Te hány Eurot tettél be a költségvetésbe? Sehányat és itt szervezkedsz külföldi ügynökként. Van bőr a pofádon, az biztos.

citrix 2018.09.21. 10:24:23

@maxval balcán bircaman: Birka Te barom vagy tényleg, egy világi nagy barom. Bolgár barom.

citrix 2018.09.21. 10:37:54

@maxval balcán bircaman: Látod mekkora barom vagy, szinte hihetetlen. Bolgár ember vagy, orosz ügynök aki Magyarország szövetségi rendszerét és jogállását akarja megváltoztatni. Adót nem fizetsz, nem járulsz hozzá az ország életéhez. Hazugságokat terjesztesz az EU működéséről, pénzügyi egyenlegéről az ország irányába. Soros és balliba, csatlakozzunk Putyinhoz, ennyit tudsz mantrázni. Na most menj a tükörhöz és nézd meg mit látsz: egy igazi barmot, egy birkát, mert az vagy amit a tükör mutat. :P

citrix 2018.09.21. 10:47:37

@maxval balcán bircaman: Magyar vagy és putyinisztán érdekében végzel ügynöki munkát. Nem itt élsz, nem fizetsz adót, nem lendíted előre az ország gazdaságát, nem viseled az ügynöki munkád esetleges katasztrofális következményét csak röhögsz a markoba mint orosz bérenc. Miért nem Bulgária ügyében ügynökösködsz, tartozzanak ők veled együtt putyinisztánhoz ha az annyira jó. Minket hagyj békén, majd a mi népünk aki itt és, fizet adót és viseli a döntések következményeit az eldönti.

citrix 2018.09.21. 11:20:34

@maxval balcán bircaman: Már megint miben tévednék a birka bolgár agyacskád szerint? Abban hogy nem fizetsz adót, nem itt élsz és nem viseled a döntésed következményeit? Ekkora marha vagy hogy ezt se fogja fel a kis agycsírád? Ott ügynökösködj ahol hozzájárulsz az élethez és viseled a következményeket a bőrödön. Mekkora szemét ember az ilyen aki nem érti meg ezt, hihetetlen.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.21. 12:06:43

@citrix:

Jön a hétvége. Lesz seggtánc a Soros-romkocsmában. Aztán lenyugszol, kedves pedofilem...

citrix 2018.09.21. 12:23:04

@maxval balcán bircaman: :-)
Az már nagy gáz ha ennyire futja mint pedofil, soros ügynök... Naggyon ostoba vagy, igazi birka. Bégetni tudsz max
Szóval, ismételjünk:
Magyarországon élsz? Nem.
Magyarországon fizetsz közterheket, hozzájárulsz az ország életéhez? Nem.
Viseled a szemét ténykedéseid következményeit: Nem.
Idegen katonai és gazdasági hatalom érdekében végzel ügynöki munkát? Igen
Bolgár vagy de azt mondod magyar. Ha igen, akkor hazaáruló amiért a fenti munkát végzed.
Kibic vagy? Igen, lásd fent.
Kibiceknek kuss, ezt mondják.

Bolgár aki orosz (putyinisztán)ügynök és magyarnak hazudja magát, birka névvel díszeleg... Nézz a tükörbe, egy hatalmas baromarcot látsz viszont.

citrix 2018.09.21. 12:39:56

@maxval balcán bircaman: Olvastam. Ezért összegeztem a tényeket.
süti beállítások módosítása