június harmadika

2008.06.03. 09:46

nem is írtam, a nagy szigorlati készülődésben nem maradt rá idő, hogy voltunk a ládaderbin a Gellért hegyen. Egyébként a szigorlat csak holnap lesz, és sosem tapasztalt lelkiállapotban vagyok, valahol a nyugalom, a nyugalom miatti aggodalom és a felkészületlenség miatti pánik közötti ezidáig felfedezetlen mezőben.

Majálisos hangulat volt, sok ember, vicces járgányok. Spongyabob és Csillag Patrik egy herkentyűburgerben, ők voltak az első legurulók, csak sajnos felborultak. De nagyon vicces volt, mert jelmezük is volt, és nagyon profi jelmez ráadásul. A többi láda is viccesen ötletes volt, de egy idő után már marha unalmas. Még hátra volt nagyjából 6-8 láda, mikor eljöttünk. Volt egy nagymamakulló-járgány is, azt még megnéztük volna, de nagyon tűzött a nap, én éhes lettem, Gergő szomjas, Úgyhogy a villámnál már nem is voltunk ott (ugyanis belecsapott egy fába egy villám, és három embernek baja esett).

A holnapi szigorlat tétje pedig nagy. Olyan nagy, hogy csak na. Ha holnap megbukok, akkor fogom csak igazán felfogni, hogy az elmúlt egy hétben mit is kellett volna legfőképpen csinálnom. Nem beszélve a kaotikus tárgyfelvételeim végzetes összegubancolódásáról, és hogy esetleg még egy egész évet a TTK-n kell töltenem, amit a legőszintébben szeretnék elkerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr77500995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása