tavolsagok

2008.06.18. 03:01

Na jo, most van egy kis idom, es elfogyott a neten az olvasnivalo, a pingpongasztalok pedig foglaltak, ugyhogy most lovom el a tavolsagokrol szolo eszmefuttatasomat.

Amerika nagy, tudtam en ezt, de ha az ember utazik, akkor ezt unalommal tudomasul is veszi. El sem lehet kepzelni, mennyire nyomasztoan unalmas ha nagy egy orszag. New Yorkbol Readfildbe 8 orat utaztunk, kb. 1000 km-t. 8 oran at buszon ulni fajdalmas, tetlen, fajdalmas.

A taj teljesen valtozatlan volt, mindossze annyi tortent, hogy a 4. oraban kezdtek elfogyni az akacfak, viszont kezdtek surusodni a fenyofak. Bukkfa nem volt, tolgy viszont rengeteg. Hihetetlen, de a dombok 1000 km-en at ugyanugy valtakoztak.

A nepesseg sokkal nagyobbat valtozik ennyi ut megtetele utan, itt peldaul alig laknak feketek (New Yorkon viszont ok es a sargak osztoznak), viszont hatalmas disznoemberek annal tobben. Szinte minden haz elejere ki van logatva a lobogo, es legalabb egy platos terepjaro van. De errol majd maskor.

A hatalmas tavolsagokat nem is autoval teszik meg, hanem repulovel, ami tavaly meg nagyon olcso volt. Azt meseltek, hogy tavaly meg 200 dollar volt egy Boston-Miami retur jarat, iden ez mar 6-700 dollar a gazar emelkedese miatt.

Jovo kedden szabadnapunk lesz, a tobbiek mar kiterveltek, hogy berelunk egy autot, de nekem egyelore kiuteseim vannak az utazas szotol. Maine akkora lehet, mint Magyaroroszag, innen a tabortol az oceanpart olyan messze lehet, mint Budapesttol Letenye, viszont siman ugy gondoljak a sracok, hogy nekunk jo lesz ekkora tavolsagot oda-vissza egy nap alatt megtenni. Nem lesz jo. Ezert is rossz hogy ez ilyen nagy orszag, mert a szabadnapon vagy tevet nez az ember, vagy az auto uleset puhitja...

Tavolsagokrol most inkabb csak ennyit mondanek, leragadnak a szemeim, itt 9 ora van, de otthon ilyenkor mar aludni szoktam, ugyhogy riadozik a biovekker.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr35526531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása