bagoly

2008.10.15. 07:54

Hadd közöljek egy ködös gondolatot: most kezd érződni a hangulatomon a baglyok száma. Rémes. Rémes! Másrészt pedig: napok amik megkeserítik a szünetig hátralévő további napjaimat: csütörtök, péntek, kedd, szerda. Utána sincs lazítás a féléves "ütemtervem" szerint, de én elhiszem hogy lesz. Micsoda lazítás lesz... most ez az orrom elé lógatott sárgarépa.

Erőltessük az optimizmust: ma végre hozzájutok a szükséges biciklialkatrészekhez, így ha lesz időm, azokat beszerelve akár biciklilzhetek is. Ez pedig örömteli. Némileg. Feledve az előzményeket.

Ki ne felejtsem (12. századi stílusban):

Az egy és oszthatatlan Szentháromság nevében! Pityu, Isten kegyelméből az NFK diákbizottságának újraválasztott tagja és ismét jegyzője minden mostani és majdani hívének, aki ezt a bejegyzést olvasni fogja, üdvösséget a mindenki Megváltójában.

Mindenkinek, mind a mostaniaknak, mind a majdaniaknak ezúton kívánjuk tudomására hozni, hogy mivel a fényességes kollégiumi alapszabályzat úgy rendelkezik, s e rendelkezést a nagy bölcsességű Isten kegyelméből diákbizottság az Égből alászállt hatalmánál fogva úgy látta jónak végrehajtani: az Úr tegnapi napján féléves rendes kollégiumi közgyűlés tartatott, kivált sok résztvevővel, mely korábbi félévek mellett példa nélkül áll, s a fényes közgyűlés a szükséges formaságok végighallgatása után új héttagú diákbizottságot választott kilenc jeles jelölt közül, amely választás eredményének értelmében, s az Úr mérhetetlen irgalmának köszönhetően magunk is - szobatársainkkal együtt - a diákbizottság tagjai maradtunk, s az utána következő ülésen lezajlott tisztújítás révén az elnök ismét szobánkból került ki, jómagunk alázatosan ismét csak a jegyzői feladatra jelentkeztünk mert az nem jár extra munkával és mégis cím, jelen bejegyzésünk hatályával közhírré tesszük.

Kelt saját kezűleg az Úr kétezer-nyolcadik esztendejében, diákbizottsági tagságunknak pedig második évében, amikor a tiszteletre méltó férfiú, Péter mester az NFK db választott elnöke, s ugyanennek a helynek választott alelnöke Zoltán, ugyancsak választott pénzügyi referense Szabolcs tárnokmester, és mások többen, akik az diákbizottság tisztségeit viselik.
pecsét.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr44714734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hd · http://hd-in-rostock.blogspot.com 2008.10.15. 15:13:39

de a diákbizottság remélem nem az égből szállott alá.. o oo
süti beállítások módosítása