Az A betű fatális hiánya

2013.02.12. 23:27

Végre megérkezett a tanár ügynökségtől az e-mail, amire már 2 hete várok, úgyhogy már két körrel beljebb vagyok az úton, hogy a debreceni aggódó fociapukának ne váljon valóra a hétfői jókívánsága, ne a mekiben végezzem be. De ez most csak elterelné a figyelmet a levélben lévő fatális vérciki elgépelésről:

hungry.jpg

Persze akkor is vicces, hogy éppen azt kívánja nekem (is) egy fura figura Magyarországon, hogy dögöljek éhen (ad absurdum) a mekiben, és ezzel egy időben kapok egy levelet, hogyan tovább a szakmán belüli elhelyezkedés útján, és amiben Éhségnek írják a hazámat. Ez valami magyar karma lehet, egyrészt a dupla irónia miatt, másrészt mert ugye hogy kétszeresen előjön az éhség, mint fogalom.

Nesze neked, mi?

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr495077624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása