A Mandineren egy idiótaság-cunamit zúdítottak rám. Summázva a cikket: a svédországi autóégetés ékesen bizonyítja, hogy a muzulmán bevándorlókkal keményen kell bánni, nem liberálisan. A poszt egyúttal igyekszik feltárni a liberális gondolkodás ellentmondásait is, például, hogy míg a zsidó libsi média Európában a multikultit nyomja, addig Izrael, a zsidó állam kegyetlen pragmatikussággal védi a kultúráját. Mintha Izrael liberális kormányok alatt nyögne.

A probléma szomorú: a művelt emberek sem képesek arra a műveletre, hogy ne egy szappanoperaként szemléljék a valóságot. Hogy ne írjanak olyanokat, hogy jött a Mohamedán és ekkor a Zsidó behülyítette az Európait, hogy fogadja be, és mivel az Európai korábban elnyomta a Mohamedánt, most bűntudatot érez, és beengedi. A Mohamedán viszont ettől nem hatódik meg, hanem pusztít, mert ő csak az erőszakból ért. Európai = Marimar, Zsidó = Angelika, Mohamedán = Juan. Figyelemre méltó azonban, hogy aristo -a poszt írója- képes volt bevonni egy másik dimenziót is, mégpedig az eszmei szálat: soraink között ott lappang a liberális barom. Liberális barom bárkiből lehet, ez fajtól független, némileg, mert a Mohamedán sorai között biztosan nincs liberális. De az Európai esetében például megteszi ezt a különbségtételt (remélhetőleg): nem minden Európai ideális. Vannak köztük homály ökör liberálisok is.

Ide azzal a cunamival!

#1 románok: "Itt azután – a helyi földesurak támogatásával, akiknek munkás kézre volt szükségük – fékezhetetlenül, a magyarságot messze meghaladó ütemben szaporodni kezdtek." [Írja ezt felvezetőként, hogy Erdélyt a demográfiai helyzet és a háború miatt veszítettük el. Pedig az a föld a miénk, a megtartásáért nem kellett volna semmit tennünk, a románok hibája, elszaporodtak, ilyen helyzetben bárki elveszítette volna a Tündérkertet.]
Nem hiszek a szememnek! Nosza rajta, törvénykezzünk a helyi földesurak rendszerének visszaállításáról, ha a támogatásukat magunk mellett tudhatjuk, egyből megfordítják a magyarság fogyását. Ha a románokat tudták fékezhetetlenül szaporítani, meg a csirkéket, akkor biztosan van néhány praktikájuk e nemes faj, a magyar sikeres tenyésztésére is.

#2 asszimiláció: "Mert így jár az, aki tömegével enged be más vallású, más kultúrájú és ezért asszimilálhatatlan, ám roppantul szapora idegeneket a hazájába." [Mármint hogy úgy jár, hogy te befogadod, ő meg kitúr a házadból]
Írja ezt egy magyar? 895? A világ ilyen kegyetlen, és aristo is úgy gondolja, mint én, hogy a nyugatiak (ő Európának nevezi) ezzel a kegyetlen törvénnyel nem foglalkoznak, hanem korrektek próbálnak lenni. Amivel nem értek egyet, az aristo klasszikus későmagyar pattogása, hogy nekünk kijár valami, és veri a seggét a földhöz, hogy ez kell nekünk, erre jogot formálunk, levezetjük, és elméletben felfegyverkezünk, és nagyon harciasan felelősségre vonjuk Őket, hogy miért nem látják be, hogy harcolni kell, aztán iszunk egyet a poharunkból, és visszafekszünk aludni. Miért jöhetnek ide [hova is?] asszimilálhatatlan muzulmánok, jogunk van magunkban élni, úgyhogy ne jöjjenek, miért jönnek, mi sem megyünk oda. Csak a MOL.

#3 muszlim sport: "Nem tudom, mennyiben vannak sajátságos muzulmán sportágak egyébként, de az mára biztos, hogy az autógyújtogatás ilyen."
én: Csak a muszlimok gyújtogatnak autókat? Magyarországon kik gyújtogatnak autót? A két kérdés megválaszolása azzal a sokkoló felismeréssel jár, hogy a társadalomnak fajra való tekintet nélkül kialakul az az önbíráskodó frusztrált része, amelyik feldúlja a békés hétköznapokat. És nevezzen bárki liberálisnak, ezt a kérdést akkor is csak ennek felismerésével lehet megoldani. Az önbíráskodó frusztrált csoportokkal kell kezdeni valami konstruktívat. Például megerősíteni a rendőrséget, de az sem maradhat annyiban, hogy szappanoperává absztrahálják a valóságot, és dühödten követelik Angelika és Juan halálát az egyszerűbb lelkek, mert szeretnék megvédeni a kultúrájukat ugyan, de nem részesei a kultúrájuknak. Tegnapelőtt Bristolban a Church road egyik pubját elfoglalták a redlandi hazafiak (képzeljünk magunk elé egy "vesszen Trianon!"-t skandáló magyar kocsmai társaságot, most képzeljük el, hogy angolul hőzöngenek, most képzeletben a fekete ruhák helyére piros-fehér focimezeket lássunk rajtuk, kicsit kevesebb fogat, több borostát, és kész is). A pubot elbarikádozták, és a bentiek között keltették a feszültséget, kint pedig az aggódó rendőrség gyülekezett. A kocsmafoglalás oka az idegenek megelégelése volt. Ezek az emberek viszont a szememben csakúgy angolok, mint magyarok. Több teát isznak talán. Más sört. Több segélyből lesznek alkoholisták. De elképzelhetetlen, őtőlük bármit is el tudnék sajátítani az angol kultúrából, és a hatásukra adnék fel néhányat a magyar szokásaimból. Absztrakt felfogása a helyzetüknek: nem érzik jól magukat egy olyan országban, amelyik jobban védi az idegeneket, mint őket a kevés fogukkal és az angol focimezükkel. Konkrétan mit is várnak el? Hogy menjenek el az idegenek. Konkrétan miért? Mert mások. Konkrétan ez hogyan érinti a hétköznapjaikat? Hallottak magyar szavakat a járdán, egy jamaikai nyitott kajáldát a szomszédban, és van egy mecset is nem messze. Nézni kell. Valódi fájdalom. A poklok pokla, senkinek nem kívánom, hogy soknemzetiségű országban éljen. Képtelenség, jogszerűtlen, igazságtalan. Magyar embernek magyar emberek járnak, angol embernek angol városlakók, angol földnek angol kapa, Mexikói öbölnek angol olajfúró torony, Indiában angol ültetvény, Dél-Afrikában angol bánya, Irakban magyar kőolaj kitermelők. 

#4 liberális mainstream: "Nem az autógyújtogatás és randalírozás a legmegdöbbentőbb, hanem az a vakság, amellyel a liberális mainstream kezeli és interpretálja a történteket." 
Valóban fogalmuk sincs, egyetértek. Akik mint bevándorlót kezelnek támogatóan vagy ellenségesen, és nem mint embert, fogalmuk sincs, hogy ki vagyok. Ha egy muzulmán fanatikus lennék, a jól ismert típus, semmit sem láthatnak a valódi motivációimból, amíg bevándorló-problémaként néznek rám. Erika, aki aljas módon az utolsónak hitt szalmaszálat lopta el tőlem az angliai megérkezésemkor, ugyanaz a bevándorló kelet-európai, mint én, a liberális mainstream szemében. Pedig én adófizető vagyok, ő nem, én nem lopok, ő igen, én tudok angolul, ő nem. Magyarok vagyunk mindketten, és a liberális mainstream védeni akar mindkettőnket, mint bevándorlókat. A konzervatív mainstream pedig nem akar látni, mint bevándorlókat. Fingjuk nincs a valóság arcáról.

#5 erőszakos muzulmánok: "A liberális dogmáktól elhülyült politikai hatalom folyamatosan hátrál az erőszakosnak tűnő mohamedán bevándorlók követelései elől. Nem veszi észre, hogy a gyávasága csak agressziót vált ki, hogy az érintettek csak ezt a nyelvet értik – hiszen ők is ezt használják."
Te pedig úgy hiszed, hogy a bűnöknek különböző fajai léteznek: van a hazugság, a lopás, a mások életének kockáztatása, aztán mikor egy cigány kockáztatja mások életét, a muzulmán általi vagyonkárosítás, az orosz erőszak és a liberális rövidlátás.

#6 hiszékenység: "A hatóságok „párbeszédről”, „integrációról” beszélnek, a randalírozók pedig győzelemről, vereségről és bosszúról."
Egyetértek. Fingjuk sincs a valóság arcáról.

#7 liberális dogmák: "Az emberi jogok mindenféle kötelességek nélkül „járnak” mindenkinek, aki megszületett, magukba foglalják a szabad letelepedéshez való jogot is. [...] Ez azonban egészen egyszerűen nem igaz."
Megint ugyanott vagyunk: mondja ezt egy magyar. Ez egy olyan terület, amiről nem folyik elég eszmecsere, értem én azt, hogy az otthonát minden porszemével magáénak akarja érezni a lakója. Azt is értem, hogy ha viszont ezt el akarja venni tőle valaki, akkor ha erősebb, meg is szerzi magának. Azt is értem, hogy ránk nézve ebből az következik, hogy erősnek kell lennünk. És azt gondolom, hogy az erős nem kizárólag erős acélt, vagy kiváló betonkerítést jelenthet, hanem okos dolgokat, amikkel a valóságot operáljuk meg, nem az absztrakt szappanoperát.

#8 patriótaság: "Európa népei évezredeken át folytattak véres háborúkat, amíg kialakultak a mai határok. A földnek, amelyet ma egy nemzet magáénak mond, minden négyzetméterét vér öntözte, azért, hogy ma az ott élők azt mondhassák rá: a miénk. Ez az áldozat az, ami feljogosítja a föld birtokosait – Európa nemzeteit – arra, hogy megválogassák, kiket engednek maguk közé. "
Írja ezt egy magyar. Veri a seggét a földhöz, és a feljogosításról bölcselkedik. Pattog, hogy van egy joga, amit semmibe vesznek betolakodók és liberális homály ökrök. Négyzetméterekről és vérről ír, hergeli magát dicsőséggel és nagy szavakkal, és hiányzik a régiek józansága: a Megyer törzs vajon miért 895-ben lépett Attila örökébe, és miért nem korábban? Akkor találta meg a módját, semmi egyéb. Ha meg akarjuk válogatni, kiket engedünk magunk közé, sült marhaság olyan dolgokra hivatkozni, amit egy más kor más emberei tettek meg.  Ez csak arra jó, hogy felhergeljen minket, és a dühtől ne lássuk meg azt, mivel tudnánk elérni azt, amit akarunk. Arról nem is beszélve, hogy a múltról nem tudunk pontos képet alkotni. Más világ volt, máshogy tekintettek a népekre. Érdekes lenne egy olyan világ, ahol a népek jellemeket jelentenek, ahol egy magyar ilyen, egy arab olyan, és a középkorban, mikor vérrel és karddal olyan dicső országok jöttek létre dicső célokkal, mint Burgundia, vagy a Habsburg Birodalom, akkor talán hitték is, hogy ilyen a világ. Nem érdemes megválogatnunk, kiket engedünk magunk közé, ha a népek számunkra jellemeket jelentenek. Megvan a veszélye, hogy majd egy bevándorlásra méltó nép vagy kultúra fia fog mondjuk lopni, szembemenve a konvenciókkal. Vagy mint amire a britek készülnek: kifizeti ugyan a zsák pénzt a pakisztáni a bevándorláshoz, csóró léte ellenére, biztosítva az államot, hogy elég gazdag ahhoz, hogy ne lopjon vagy segélyen éljen. Csak aztán mégis segélyt vesz fel, mert a zsák pénz, amit leperkált, a hitelezőé volt. Ha a megválogatás joga helyett a megválogatás ésszerűségén gondolkoznának, nem generálnának újabb problémákat.

#9 a föld a miénk: "Nem véletlen, hogy a bevándorlók a nagyvárosokban telepednek le, amelyek ebből a szempontból aszeptikusak, egyformák és mára már vajmi kevéssé tükrözik építőik hitét és szokásait." [Írja ezt ahhoz, hogy a föld és a rajta élő nép kapcsolata adja a kultúra alapját.]
Azért mennek oda, mert ott több a munka. És mivel ott vannak, a hely aszeptikussá válik. Ha kapnék munkát egy  wales-i legelőn, akár oda is mennék, nem érdekel a város aszeptikussága. De egy walesi földbirtokos nem fog nekem munkát adni, mer még megmérgezném az Angol Földet. Kivéve, ha 5 fontért is elvállalom a munkát.

#10 hidegháborús érvelés: "A „gyarmati kizsákmányolásról” terjesztett mese kettős célt szolgált. Egy oldalról érvet szolgáltatott a jólétbe süppedő nyugati társadalmak számára, hogy befejezzék a rend fenntartásának költséges és haszontalannak tűnő feladatát a gyarmatokon; másik oldalon pedig lehetővé tette Moszkva számára, hogy befolyása alá vonja a frissen „felszabadult” gyarmatokat, ahol – miután megszabadultak a borzalmas elnyomástól – napjainkig diktatúrák, éhínségek, háborúk és népirtások követik egymást regényes változatossággal." [És hogy a gyarmati kizsákmányolás mítosza miatt tűri meg európa - bűntudatból - a bevándorlókat a volt gyarmatokról]
A gyarmati kizsákmányolás miatt nem éreznek bűntudatot Nyugaton. Keleten gondolják, hogy a Nyugat bűnös kizsákmányoló, Nyugaton azt gondolják, hogy a gondtalan kizsákmányoláshoz nem kell gyarmati közigazgatásra költeni többé, elegendők a nemzetközi egyezmények és fegyverszállítmányok. Szégyellje magát a szerencsétlen líbiai, hogy több pénzt szeretne keresni, és azt hiszi, ez jobb életet is jelent neki.

Még nem olvastam olyan posztot, amiben 10 dolog is felidegesített volna. Azzal zárul a cikk, hogy most még nem késő, amit viszont megnyugtató olvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr345331903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.29. 17:38:13

Picit árnyalja a képet, hogy ezek szerint te- ellentétben aristoval- a bevándorló szemszögéből nézed a dolgot.
Apropó- Pakisztánt, Iránt, Jement... az Egyesült Arab Emirátusokat miért nem ostorozod ilyen bőszen az Európánál kissé szigorúbb bevándorlási politikájukért?
Ja, hogy demagóg vagyok. Persze.
süti beállítások módosítása