Megin' zépé

Címkék: klasszikus bejegyzés

2007.04.19. 19:45

Épp most nyit a ZP, szívesen fotóztam volna, de épp most adtam oda a hugomnak [ahogy serdül, egyre jobban lehet röhörészni vele], mert kell neki (elkényeztetett...).

Ma valami punk-skinhead esemény lehet, mert annyi emo/punk/skin van a helyszínen, mára nincs kiírva koncert. Csoportokban vesztegelnek a fűben a 16 évesek, feltünő módon nem isznak piát. Gondolom az csak akkor derogál, ha már besötétedett, és akkor mindjárt hányni is lehet.

Az egyetem felé már előkerülnek a sangriák. Légynapszemüvegben seggmutogatós tündérlányok nyalogatják az üveget ("A feleségem kiváló sangriát tud készíteni." "hogy mondtad?" "Sangria! Az egy spanyol borfajta... Gyümölcsöke..." "Nenee, várj! Neked van feleséged? ... Mászkálsz Európában, és minden tinilánnyal lefekszel?" "Jennifer, ez nem így működik! ...fiúkkal is!") Van hangulata.

Most akarja a Zöld Pardon és az Északi tömb közötti rész egy részét parkosítani a Hallgatói Alapítvány. Megalapozott az az aggodalom, hogy a frissen ültetett sövénybe fognak hugyozni, a virágágyásba hányni, a padon ülni (jó, ez belefér), satöbbi. De optimista elméletek szerint olyan szép lesz a park, hogy attól a részeg tojáshéjasvalogú pattanásosok is meghatódnak. Meglássuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr5160929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punkerka 2007.04.20. 19:12:32

Baromi jóó! A tetején a képek nagyon tetszenek!

A Te röhörésző hugod 2007.04.28. 20:50:56

Izé...kösz a fényképezőgépet nagyon király volt...sokk segg belgát lefényképeztem meg Orsival röhögőgörcsöt kaptunk a Buddha szobor elött az instituit Tibétein elött...hoztam egy rakat szórólapot(minden ami ingyenes...)meg angyon tutkeráj volt meg minden tisztaszupcsi jajj tök kool az előző komment..:D"sok idióta..." jajj gyere haza annyi jó képem van...nagyon vicces sztorik is vannak hozzá...
süti beállítások módosítása