finito miracolo

2007.06.26. 16:43

meglett a pepszim is, ezennel fordítottam a vizsgaidőszak szánalmas kimenetelén - de ezt csak szűk értelemben: éppen hogy nem szánalmas. Ezennel nothing on my back!


Sőőt, mivel túl vagyok az utolsó vizsgámon, lejárt a fogadalmam, hogy nem iszok alkoholt. Az alábbi képen Bo tábornok látható, amint elégedetten szemléli a gyümölcslevek kivonulását az életemből. A sör egyeduralma május 4-e reggelén, egy terepgyak másnapos reggelén kezdett megdőlni, de igazán még május 11-12-én (Prága) és június 1-én (jött a nővérem) is kapott egy-egy lehetőséget. Viszont a mai napig a gyümölcslevek terrora alatt voltam kénytelen a B vitamin és rákellenszer szükségleteimet kielégíteni. Ám Bo tábornok a vizsgaidőszak vége jogán könyörtelenül készül leszámolni. A deportálás megkezdődött:

Nem kell sajnálni őket, rengeteg agysejt ficánkol szabadon a fejemben pusztán a gyümölcslevek teszetoszasága miatt! Lám a sors milyen igazságos! Hogy görbül mindegyiknek a szája... Ég veletek, szánalmas vitatigrisek!
kép

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr31106394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csanna 2007.06.26. 18:33:48

Elmebeteg...Persze jó értelemben:))
(vagyis lökött, mint minden Sudár, igaz?;))

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2007.06.26. 19:52:13

Erről még ki kell kérnem a törzs véleményét :) Addig a nem hivatalos álláspont: igaz ;)

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2007.06.26. 20:47:25

hahahhha...:D na jó ez sajna tényleg igaz...mázlid van nem leszek itthon a 7végén(Balatonon leszek...:D sajna távol tőled meg a többi idióta Sudártól...:D)

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2007.06.27. 02:44:58

David Bowie - Space Oddity

Másfelől pedig: a móricos eker-giroszosnál ne vegyetek táplálékot. Rohadt spórolós nép nevén nevezném őket, ha lenne ilyen nép ;)
Szóval fogják a fonnyadt húsukat, reszelnek belőle néhány forgácsot, belevazzák a "szendvicsbe", lehánnyák egy köpetnyi csípőssel, ráejtenek egy paradicsomot, odavéletlenedik egy kis káposzta, kidekorálják tzaziki-szerű tejföllel, aztán alufóliába csomagolva a kába képedbe nyomják. Pedig nem is magyarok. Akkor mire föl ez a nagy pofátlanság? Öccáz. Murva éhes maradtam, vettem a Wikingerben hamburgert. A hamburgerhúsuk másnaposság elleni "hánnyál ki tőle mindent most!"-típusú, de a szervezetem sikeresen ellenállt a marketingfogásnak, viszont kérek mindenkit, hogy ne vegyetek 650-ért a vikingerben Klasszik hamburgert, mert az a fél óra, ami még hátra lehet a hazaútból, nem ér meg ekkora elkeseredést. Kiváltképp úgy, hogy 250-ért különbet szarik a kelenföldi ebolás hölgy.

lede 2007.06.28. 17:27:49

Huhh, ez aztán a kemény pihentagysággosság, hogy a csámpás macska rúgja csöcsön... :))))) még tőled is keménységes Pityu koma... új műfaj van születőben: Pityuságosság...:))))

Az uccsó kommented meg elvette az étvágyam... :P
Na pusszantás, és byegúnár
süti beállítások módosítása