helyzetjelentés

Címkék: klasszikus bejegyzés

2007.12.04. 11:17


Blue Bear cimbora még hat, három óra édesded alvást nem számítva 13 óra alatt összehoztam a szemináriumi dogámat Fekete-Afrika gyarmatosításáról, konkrétan "Feketa-Afrika felfedezése-motivációk, technikai háttér, szervezés" címmel. Jesssz!
Ez kell most ide:

A videó nem lényeges, csak a zene. Komolyan mondom, én ezt szeretem az egyetemben a legjobban. Amikor így megoldok reményleteln feladatokat. Egy ilyen kretén 24 óra után, tudva, hogy most pedig indul a következő lólalál, és kijön a nyomtatóból a nagy munka, és csak Caravant tudok hallgatni, mert ez adja át a legjobban azt a felszabadult lélegzetet, amit egyébként elég sűrűn kell átélnem mostanában a besűrűsödött tennivalók miatt. Persze a vége az lesz, hogy az első vizsgára már kiégek, életuntan fekszek napokat, vagy életuntan nézek filmeket napokon át... Nem eszek mást, csak pattogatott kukoricát sörrel. Ez viszont még nem az a pillanat. Ez még az a pillanat, amikor Blue Bear cimbora kitombolja magát, úgy mint: párpeszédekben gondolati láncszemek átugrása, gyors mozdulatok, kapkodó reakciók, értelmetlen mondatok.

Ámen. Kérem a következőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr59251894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása