föci

Címkék: jelenségek

2007.12.08. 16:55

Amit most ide beillesztek, azzal az a baj, hogy szélesebb, mint a blogom szövegsávja, de mindenképp ki kell próbálnotok. Kell hozzá flash player, elvileg a böngésző úgyis felajánlja a telepítését. A facebookon ezen a verzión kívül lehet játszani mindenféle más módban is, mert ez itt azt hiszem csak a világ nagyvárosait kérdezi. Van viszont olyan, ahol a zászlókat kell felismerni, és a felismert ország fővárosát bejelölni, van ahol építészeti és természeti látnivalókat kell bejelölni. Az a véleményem, hogy ez ezerszer jobb, mint a honfoglaló, ugyan úgy rá lehet kattanni, viszont sokkal fejlesztőbb. Élvezném, ha a szigorlataimon ez lenne a beugró. Katt a tovább-ra, aztán hajrá! Látni akarok magyarokat az első tíz közt! :)

This Traveler IQ challenge is brought to you by the Web's Original Travel Blog 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr6257058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2007.12.08. 17:15:25

bár most látom, hogy a pontok megosztásához vagy a travelpodon, vagy a facebookon tagnak kell lenni.

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2007.12.10. 18:58:20

holnap föci TZ Lizivel...:D ( már készül a gyyöngybetűs puskám...:D)

allil 2007.12.10. 22:57:29

hát most jól kitoltál velem. eddig rá se bagóztam a rohadt facebookra, most meg oda menekülök az évfolyamdogám elől. vigyázz, mert eljövök érted.
süti beállítások módosítása