ismét egy vizsgán vagyok túl, ha ez sikerült, Ildibildivel hatalmas sikert könyvelhetünk el: négy óra alatt (na jó, 2x4) készültünk fel eredményesen. Ha nem, akkor meg egyszerűen: várható volt. A Karácsony és a jegyzetszűke károsan hatott a kilátásaimra. Egy dolog miatt szomorít a dolog: azoknál a tanároknál, akiket a földrajzon szeretek, általában a minimális felkészültséget kapják meg tőlem. Akiket nagyon utálok, azok is. Akik közömbösek, oda korrektül készülök, ha jut rá időm. Sajnos Közveszélyes Munkakerülő blogjára ellátogattam néhány napja, és a vektoros játékkal nem tudok leállni. De ha arról lekattanok, még mindig ott a Warcraft 3 Frozen Throne, vagy a Hearts of Iron 2. Vagy a S.W.I.N.E., és legvégső esetben az Army Men. Vagy a két örökzöld: EU2 és a Sim City 3000 Unlimited. Sőt, az aknakereső! Hogy hagyhattam a végére...

Ahogy Ildivel emésztettük a vizsgaanyagot, próbáltunk logikusan magolni, és észrevettük például az összefüggést az oktatásfejlesztés és a felemelkedés között. Kuba esetében mondjuk nem volt tartós, de azért a kubai orvosok híre talán Magyarországon (konkurencia) is ismert.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr83276533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása