meglepetééés

2008.03.08. 14:32

Szó sincs döbbenetes dolgokról, egyszerűen csak a hazautam végén tapasztalt groteszk dolgot akarom világgá kürtölni. [és ezúttal mégis vonattal utaztam, nagy megelégedésmre, mert az IC-n helyjegy helyett csak pótjegyet kellett vennem, így olcsóbb lett a hazautam de nem a tavalyi emeléshez képest. Ezen kívül 30-40%os telítettséggel zaka-zakatoltunk Nyugatnak]

Legyen sztrájk vagy tornádó, napfogyatkozás vagy világháború, a Kőszeg-Szombathely szárnyvonalon az az egy szem szerelvény mindig jár. Menetideje 25 perc, megállóinak száma 7, plussz a két végállomás. Néha napján egy-egy tehervonat is közlekedik a pályán. A béke szárnyvonala, tulajdonképpen a piroska, ami itt jár, megalkuvás nélkül haladhat, nem kell bevárnia semmit, és a piroska sem akadályoz más vonatokat. Vizuálisan:

Nincsen csattanó, annyi csak a lényeg, hogy meglepődtem, hogy a kis piroska is milyen interszitisre vette a figurát, tegnap ugyanis 20.04-kor még nem volt a B vágányon, ellenben ki volt írva, hogy 15 percet késik. (Ennyi az út autóval Kg-Szhely között)

Azért még nem nemzetközi a vonatunk, hogy 45-90 percet késsen, de azért fejlődik! Talán nemsokára helyjegyet is kell rá váltani, a megnövekedett presztízs miatt...

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr77371207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása