dolgok

2008.06.29. 16:13

Janka irodai munkatarsa (vagy kicsoda) mondta, hogy a globalis felmelegedes nem letezik, csak az europaiak talaltak ki, mert nincs eleg olajuk. Jopofa, nem? Mi mast is mondhatna egy amerikai?

Laci reggel megtorolte az orrat az asztalnal, majd az egyik lovaszlany csapott egy mikrofesztivalt, "please not on the table!" ami nem tudtuk hogy mire vonatkozott, mert nem ertette a kerdesunket, hogy mit ne csinaljunk az asztalon/asztalnal? Es hat ez volt az egyetlen dolog, ami zavarhatta, mert amugy csak ettunk. A lovasz csaj eppen orosz volt, es ez azert vicces, mert van az "orosz zsebkendo" elnevezes, es hat... jo, erre googlezzatok ra, nem akarok gusztustalan lenni. A lenyeg az, hogy orrot torolni az asztalnal, az olyan szinten be'lforgato, hogy kulon sa'pitozni kell. Szoval nem az, amikor "fu, nezd mar milyen gusztustalan", hanem amikor "ez mar mindennek a teteje".

Az egyik amcsi no pedig azon akadt ki, hogy a tizoraikent funkcionalo un. fruit break soran nem gumikesztyuvel osztjak az almat. Adam fogta meg jol a lenyeget: a kulsosegek nagyon sokat szamitanak nekik. Mindegy, hogy az almat lepraskezu pire'zek szedte'k, a lenyeg, hogy almaosztasnal legyen higenia. Ugyan igy van a munkaval is: akkor nem vagy naplopo, ha elfogyott a munka, es jarkalsz az asztalok kozott, viszont akkor naplopo vagy, ha elfogyott a munka, es leulsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr54544639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása