Ékezetekkel végre. Csak ayt kell megsyokni, hogz a z és az y nem úgy van :) Aztán már mehet is. Szívmelengető érzés volt a Kisalföld fölé érni a repülővel, meg úgy összességében is jó megnyugodni, hogy hazajöttem, ez lesz, ezt fogom csinálni. Nincs visszaút. Legalábbis nincs rá pénzem.

A nagy jókedvemben a reggeli bosszúságok is elmosódnak, de azért annyit, hogy miért olyan bonyolult a Népligetbe odabiggyeszteni egy jóképű bankautomatát? Ha már Kőbányakispesten nincs. De akkor legalább az működjön, amit mindig használok a Fehérvári úton. Mert hogy vegyen az ember reggelit meg jegyet, ugye jegyet főleg.

Budapest csudaszép, <ironia> az emberek csuda jókedvűek és szemmel láthatóan boldogok, a hírek nem politikusok állásfoglalásáról szólnak, hanem eseményekről, vibrál a perspektíva a járdán a buszon a gyerekek arcán mindenhol. </ironia>

De majd jó lesz, én mondom.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr29655209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real Trebitsch 2008.09.09. 17:56:41

Isten hozott!! :)
süti beállítások módosítása