Hó Bristolban

2013.01.18. 13:17

Túltettem magam a sokkon, hogy óceáni éghajlaton is vannak mínuszok, és csodaszép minden így hóval borítva. Az angol házsorok egyébként is giccshatáron felül szépek, de most hóval már aztán tényleg úgy néz ki, mint valami cukrázda. Arról most még nincs képem.

hó.jpg

Az extra az az égszben, hogy mivel kétévente van hó, ezért nincs különösebb eszközpark az önkormányzatnál a hó eltakarítására, és a lakosság sem téligumival jár, ha van nekik egyáltalán. Ezért van az, hogy az iskolák ma nem nyitnak ki, mert nem tudnák bevinni a gyerekeket egyébként sem. Bristol dimbes-dombos, ami abból a szempontból említésre méltó, hogy nyárigumival latyakon felkaptatni a 16%-os emelkedőkön (kicsi, de meredek emelkedők a rengeteg vetődési forma miatt) képtelenség. Szóval olyasmit kell elképzelni, hogy a dombtetők üresek, és minden autó a domb aljára csúszott. (ez csak blogolói túlzás, nyilván akik száraz útra parkoltak, azon autók alatt még mindig aszfalt van, ami nem csúszik)

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr615025316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása