Kedd

2013.06.19. 10:27

Tegnap az egyik manager kidobta a kukába a hamburgeremet, mert a minősége nem érte el a kívánt szintet: a Big Taisty-ből kifolyt a sajt, és összesajtozta a dobozát belül. Kuka. Ezen a ponton egy másodperc választott el attól, hogy levegyem a kötényemet, kiklokkoljak, hazamenjek, rendeljek egy repülőjegyet, elmenjek a kisboltba, vegyek egy Snickerset, kimenjek a reptérre, visszautazzak Magyarországra örökre, aztán újra éhbérért tanítsak úgy, ahogyan a KIK szeretné, szó nélkül. Megtenném. A másodperc, ami elválasztott ettől, az volt, hogy Sean, a manager hamarabb sarkon fordult. Esetleg érezte, hogy aznapra az akkurátusságból teljesítette a kvótát, és nincs további tennivalója, vagy tényleg az arcomra van írva minden. Nem untatnék senkit, milyen pitiáner szabályokkal igyekeznek emelni a nívót, úgyhogy a törvények szellemében inkább egy párhuzamos példát írok: ha fingassz, ezt kizárólag a bal lábad beroggyantásával tedd. Ha nyelsz, már előtte se a szádon vegyél levegőt, utána pedig két légzés az orron, és csak aztán mehet újra a szájon át. Ha valakihez beszélsz, 67%-ban a szemébe nézz, ne többet, ne kevesebbet. Ha kenyeret kensz otthon, a kenés befejeztével tedd a kést ÁTLÓSAN a tányérra.

Mindig akkor ilyen nehéz, mikor előtte odahaza történik valami a Gazéta-projecttel. Július 1-én folytatjuk a dolgot, és szeretném nagyon jól előkészíteni, hogy majd kevesebb energiába teljen az üzemeltetés. És van a projectnek egy olyan eleme, amivel kapcsolatban különösen be vagyok sózva, úgyhogy mikor mondjuk azon dolgozok éppen, aztán menni kell krumplit sütni, akkor elképzelhető, hogy tenyérbemászón keresztülnézek a kajáldán, és ezért reguláznak meg. Nem baj, semmi sem örök.

Érnek azonban pozitív dolgok is! Hétfő --> kedd éjjel egy helikopter körözött felettünk, legalább 8-9 kört tett, ez fél órába tellett. Egy békésen alvó város fölött egy katonai helikopter kinézetű jármű ha villog, és Angliában vagyunk, akkor akaratlanul is zombitámadásra asszociál az ember, szóval Robival sokat tanakodtunk, hogy mi lehetett. És most meg arra gondoltam, hogy beírom a keresőbe. A rendőrségi helikopterek tevékenységét fölteszik a netre, azt hittem lef*tózom a bokámat. http://www.westerncounties.org.uk/aircraft_activity/  Ez igen! Foltokban azért találok én is olyan dolgokat itt, amire azt mondom, Nyugat. 

gyanusitott.jpg

Szóval a lényeg az, hogy egy kocsilopás gyanusítottját keresték. Legalábbis azt mondják nekünk... Mi tudjuk, hogy zombitámadás volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr605368456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása