És igen, és elkezdődik, és feltartózhatatlanul jön az agyhalál, az őrület, a téboly. Legyen jegyzet, legyen magolás, legyen olvasás, legyen jó, legyen meg, közben Karácsony - most először a világ legnagyobb terhének gondolom, a szilveszterrel együtt. Holnap dől el, hogy gürcöljek-e. Ha holnap megbukok (erre 50% az esély), felborul az ütemterv, fölbomlik a morál, miegymás.

A fejem majdnem szétrobban, úgy fáj, közben magolok, legalábbis idáig, de már nem megy tovább, pedig még távolról sem értem a végére. Ha rokonszenves kérdéseket kapok, megmenekültem, de holnap a trógerok írnak csak, szóval én is, és a trógerokat az önbizalomhiányos törékeny tanárnő a legkevésbé támogatja.

Most már a holnaputáni vizsgámra kéne tanulnom, persze nem tanulok. És a holnap elég lesz? És a jövő heti két vizsgámra honnan szedek anyagot? És mi lesz a pénteki vizsgámmal? Ingem már van...

Ennyiből remélem világos, miért én vagyok ennek a sárgolyónak az egyetlen igazán szenvedő lakója. :)

(...)

Szóval mi lesz holnap. 10-kor megírom, aztán rohanás a könyvtárba, ott háromnegyed ötig jegyzetelés, aztán ötkor jegybeiratás, aztán vissza a koleszba, olvasni a jegyzeteket, aztán másnap usgyi vizsgázni, utána telefonálni a jövő heti jegyzetek ügyében - legalább egy könyvcímet és egy tételsort szerezni, aztán elkezdeni felkészülni a pénteki vizsgára. A pénteki vizsga után ilyen-olyan ajándékok beszerzése, szállítás haza, otthon becsomagolás, és egy kényszerszünetet beiktatva 2-3 napig élvezni az életet, aztán vonatozni fel, még 67,5%-os kedvezménnyel, aztán 28-án javítani, 29-én két vérfürdőt túlélni, aztán aléltan a billentyűzetre roskadni. Másnap pedig elkezdeni készülni a szigorlatra.

Jövő héten szilveszter! (ez most nagyon-nagyon rosszat jelent.)

Na, ez a bejegyzés, mintha itt sem lenne! Utálom, ha ilyeneket írok, de kettéhasad a személyiségem, és mégis kirakom közszemlére, hátha érkezik egy kis könyöradomány a számlaszámomra:
1-22344-67843-111234
jelige: 'szegény Pityu'

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr8423193

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: gold price 2017.09.17. 16:04:15

Björk – Vulnicura (2015) - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása