Címkék: klasszikus bejegyzés

2006.12.24. 09:59

Ki hitte volna, hogy lesz olyan év, amikor nemcsak mondom, hogy utálom a Karácsonyt, hanem úgy is érzem. A napfordulót is megünnepeltem 22-én, de az egyszerűbb volt: megittam egy banasört a sötétségtől való búcsúként, és megittam egy világos sört, köszöntve a világosságot.

Karácsonyk viszont más. Templombajárás, rokonok, fadíszítés, kajálás, miközben senkihez sem tudok kedves lenni, mert -bár utálok ilyenkor tanulni- pár nap múlva a félév legbrutálisabb tantárgyából próbálok görbülő jegyet szerezni, de nem, nem készülhetek fel rá, mert itt éktelenkedik egy több napos fesztivál.

Persze Jézus születésére szánok majd néhány békés percet, de utána megint füstölögni fogok. Egyre jobban, míg vissza nem érek a legjobb levegőjű magyar városból a koszos-kutyaszaros-sósutas-büdös-húgyszagú Budapestre.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr824171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása