Esemény vol.3

2007.03.05. 23:04

Ha már így rajta vagyok a témán... Igazából mindig az első részek a legjobbak, és utána minőségi romlás jön, úgyogy nem is törekedek arra, hogy jóhírekben übereljem az előző két bejegyzésemet. A mai nap fénypontja az a felismerés, hogy van egy csomó Simpsonsom.

Ezen kívül más semmi. Főszerkesztőségem alatt megjelenő első szám nem az lesz, amit a hétvégén készítettünk, mert a nyomdából telefonáltak, hogy a fájl tulajdonságai nem megfelelőek, nyomtassuk fájlba újra. Ismételten helyesen eljárva újra fájlba nyomtattuk az újságot, de megint telefonáltak, hogy semmi változás, kezdjük előről. A hozzáértőkkel konzultálva sem jutottunk többre, bár módosítottunk egy-két dolgot, de igazából a helyes eljárásnál helyesebben nem lehet eljárni. Viszont ha a helyes helytelen, annak egyetlen lényeges következménye lesz: nem fog megjelenni a Nyúz a héten. Az angyalát, hogy mást ne mondjak.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr1843389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása