kedves naplóm...

Címkék: klasszikus bejegyzés

2007.05.08. 23:31

na, legyen egy friss poszt... Múlt héten terepgyakon beszélgettem a Kucorával - mesélt a kalandjairól. Portugáliától Irakig mindenhol járt már. Nagyon komoly. Ráadásul nem sok pénzből oldotta meg. Olyan egyetemistás-fapados módon.

Holnapután megyek életemben először Prágába. Vicces, de most tényleg nem akarok menni, sehová. Csak a zh-k, beadandók, újság... Mindegy, ez olyan apa-fia dolog lesz (még egy ellenérv), úgyhogy nincs menekvés, nem bánthatom meg az öreget. Egyébként minden évben keresztbetesz a család valahogy: tavalyelőtt az ókor szigorlatom előtt két nappal kellett családi találkozóra mennem (mennem kellett, mert ha azt üzentem volna, hogy tanulnom kell, nem hitték volna el: "Persze, persze. Értjük mi. Büdösek vagyunk neki.") Tavaly ugyan ez. Idén már nem érdekelnek, erre tessék: rájöttek, hogy a régi már nem megy, most egy új dologgal zsarolnak ("Persze fiam, értem. Nem, nem kell magyarázkodnod..."-jó, ilyet nem mondott).

Úgyhogy ki kellett találnom valamit. Egyelőre működőképesnek látszik a "mindent a maga idejében" dolog, tehát hogy csak a zh előtt egy órával állok neki tanulni, és a nagyobb munkákat halogatom. Így aztán jut időm mindenre, amire az új körülmények között nem jutna: levlek, Colin2, alvás, film, Nyúz.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr6173008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása