Lemuria

Címkék: jelenségek

2007.08.29. 15:45

Furcsa, hogy a japánok mennyire gusztustalan honlapokat készítenek, elég csak olyan hivatalos honlapokból kiindulni, mint a Japán Statisztikai Hivatalé, bár meg kell hagyni, szépült utolsó látogatásom óta.

Így aztán nem kell a küllem alapján legyinteni a név alapján egyébként legyinteni való intézet honlapjára sem. Az itt levő képek rossz minősége erősíti a gyanút, hogy a boszniai piramisok esetével van dolgunk. Igaz, a látvány (kizárólag a képeké) döbbenetes. Víz alatt megmunkált kövek, ez nagyon érdekes. Itt is vannak képek, ez a másik honlap már csak az érthetetlen írás miatt is tiszteletet parancsolóbb, úgyhogy inkább ezt javasolnám.

De ha mindez már a tévében is benne van, sokkal meggyőzőbb az egész, de csak módjával.

A fene sem érti ezt. Van egy olyan réteg, aki komoly és megfontolt, kizárólag a logikus, nyilvánvaló, de nem elég részletesen ismert dolgokba öli a figyelmét, és van egy másik réteg is, amibe csak kevesen szeretnének tartozni: akik látnak ufókat, vagy akik piramisnak néznek hegyeket, vagy akik Atlantiszt keresik, vagy akik a magyarokat rokonítják a finneken kívül másvalakivel.

Nem meglepő hát, hogy 2002-ben talált kövek csak néhány napja kerültek breaking news-ként a CNN adásába.

Olvastam kölyökkoromban egy könyvet, szerintem sokan ismerik; a Föld titokzatos helyeit sorolja fel, köztük Atlantiszt. Ott említette meg, hogy egy médium megmondta a 20. sz. elején, hogy 1950-ben, vagy mikor, Atlantisz ki fog emelkedni a vízből. Ez nem történt meg, viszont megmunkáltnak tűnő köveket fedeztek fel az óceán fenekén repülőgépről a Bahamák környékén. A képen egyenes vonalban egymás mellett fekfő kőlapok láthatók, de nem egyértelmű, hogy most képződmény, vagy építmény.

Ennél a japán dolognál is csak a lyukak ejtenek gondolkodóba.

Az meg tök jó, hogy vannak legendák, hogy víz alá merül egy lakott terület, és valóban vannak építmények a víz alatt.

A realitások pedig:
írott emléket biztosan nem találnak. Tárgyak ennyi időt nem élnek túl. Ugyan ott vagyunk, mint eddig.


A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr19152127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása