Azon méláztam, hogy milyen régen politizáltam már.

Tótawét olvasva jutott eszembe, hogy nem is írtam a beneses ügyről, pedig az utóbbi háromnegyed év politikai eseményei közül talán ez az, ami érdekel is. Sosem írtam olyat, hogy elégedett lennék a külügyünkkel, a sajtó sem szeret fasisztának tűnni, úgyhogy a határon túli magyarok decemberötödikéstül a látókörünkön kívül maradtak. Még azzal együtt is, hogy az interneten kis pötyögéssel határontúli újságok olvashatók, hogy mi van velük ott, mi a nyűg, egyáltalán: Zentán is van internet, meg buli.

Nem hallotta meg például senki, hogy mire készül a szlovák Parlament, nem árasztotta el a blogokat a felháborodás, még az enyémet sem, pedig erre a témára nagyon rá tudok remegni.

Most már kár a szóért, szégyelljük magunkat!

Ha Slotáék ezen dobásával nincs baj, ha ez teljesen kóser, akkor be kell látnunk: kiégett nép vagyunk. Magatehetetlen, életunt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr77179004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2007.09.28. 10:06:50

És ha már, akkor legyen kövér:
a cuslághoz is van hozzáfűznivalóm: jáááj! Ezzel akarják kiszúrni a szemem? Már csak az a mondat hiányzik, hogy "jó útra térünk, lám elkezdtünk leszámolni magunkkal, szavazz ránk!"

Ettől még jó, hogy egy esetben véget vetettek a lopásnak, remélem lesz folytatás.
süti beállítások módosítása