mennék már

Címkék: klasszikus bejegyzés

2007.09.27. 18:05

Kicsit talán későn jut eszembe írni erről, de Kőszeg legfontosabb eseménye most lesz. Még mindig Bp-en ülök a gép előtt, sőt holnap sem leszek még otthon, hiszen lesz az a kutatók éjszakája, az ELTE-n is, és úgy néz ki, nyúzos csontként én (is) ott kell, hogy legyek.

Pedig még sosem hallottam az Ocho Machot, márpedig az holnap este lesz. És mivel a szomszédunk is játszik benne (jól mondom?), és főleg mivel nagyon jók (és ezt az állítást ellenőrizni akarom), ezért nagyon haza kéne mennem. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó Kőszegi Szüret, amin részt vettem, az nagyjából 5-6 éve volt.

Akkor még szódával elment, de már akkor is rezgett a léc: sörsátor egy szüreti fesztiválon, ráadásul sikerült a Crystalt meghívni. A többiek pedig azt mondták, hogy azóta csak romlott a helyzet, viszont tavaly mintha megcsillant volna a remény, hogy lesz itt még újra aranykor.

Remélem a dolog végére tudok járni... Elvégre most már miénk a kontinens legjobb főtere, szóval a körülmények adottak. Utcabál - el lehet képzelni milyen állat lesz! Bor meg van elég.

Na majd jövőre szervezek valami kontingenst innen, aztán lessz nemulass.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr40178884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2007.09.27. 19:28:56

Kézzeld a Noiszek Kata indul a borkirálynő választáson:D
süti beállítások módosítása