pusztabisztró

Címkék: jelenségek

2007.11.03. 19:06

Ma sem folytatom a pádisos beszámolómat, pedig nagyon vagány volt, hogy sátorban aludtunk, de ma is fáradt vagyok, mert ma meg tegnap keményen dolgoztam, olyan országban, ahol jobb, és készítettem ott is fényképeket - akár azt is mondhatnám, hogy fotótémám ezúttal a magyar gasztrokultúra a külföld számára, de mi sem áll távolabb az igazsgától, mint a fotótéma szó. A lényeg az, hogy a hűtőládákban a liba részen 5 fajtából 4 magyar termék. Neveik balról jobbra: "PIRI" "PUSZTA KRONE [JUNGE ENTE]" "PIROSKA ENTEN [JUNGE ENTE]" "UNGARISCHE JUNGE BRATENTE". Ez utóbbinál a népi növénymintás dekor a jó, a középső kettőben meg az a rossz, hogy a semmitmondó junge ente sokkal nagyobb betűkkel van kiírva, mint a vicces neveik.

Ha valakit megnyugtat, akkor elég nagy keletje volt az áruknak. A szintén a mélyhűtött termékeknél botlottam egy igen hízelgő jelenségbe. Abba, hogy a Puszta, mint ízesítés (puszta ízű szendvics) olyan kulináris közhelyek társaságában doktorötkerkedett, mint Avignon, Hawaii, Toscana, és a többi a képen is olvasható:

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr68217287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

allil 2007.11.06. 22:34:29

Junge Ente Hannoverben is van:)
süti beállítások módosítása