kisegerek özöne

2007.12.27. 23:03

...én meg még naivan azt hittem, a nap fő blogolnivalója a vizsgától kétesen megszabadulás lesz! Botor fütyi voltam...

László fölhívott, sörözés végett, s úgy is lett, bár Ildinek azt mondtam, hogy ma este inkább pihennék. Igaz, nem lett semmi duhajkodás, úgyhogy tulajdonképpen pihentem. Nem ez a fontos.

Bár az A38 csalogató volt, a programjával, de amíg arról beszéltünk, hogy hová menjünk, megérkeztünk a Névtelenhez. Benyitottunk, fej lehúz, aztán hunyorogva odabotorkáltunk a csapszeghez. Mivel a cigifüst mávos függöny vastagságú volt, szóval a látási viszonyok novemberi estéket idéztek, vagy valami. Ülőhely nem volt, ez már önmagában felháborító, hiszen az Öregnél mindig van hely. Nem is feszítem a húrt tovább, elég annyi, hogy tele volt a hely óvodásokkal. Ott verték a csocsóasztalt, ovis lányok visongtak, ovis fiúk röhögtek a ragyás képükkel. És veszettül füstöltek. Nyolc óra volt éppen. Még csak - teszem hozzá...

Na, hát nekünk ebből nem kellett. Láttam én már két-három taknyost az Öregnél, de hogy kizárólag ők legyenek - hogy etnikailag ők legyenek túlsúlyban, sőtmitöbb hegemóniában, ez nem várt fordulat volt. Szóval amint kiittuk a méregpoharat, szedtük a sátorfát, vettük a kalapunkat, kötöttük föl a nyúlcipőt és kereket oldottunk, ha értitek mire célzok.

Át az Egyetemi Kávézóba, okkal remélve, hogy ott élvezhetjük a karácsonyi hazautazástól pangó egyetemi helyek unatkozó csaposlányainak kényszerű ránk irányuló kedves figyelmét... Elővigyázatosan benéztünk a szenesablakon, és üres volt a csocsó, úgyhogy elővigyázatlanul csak úgy berontottunk, mondtuk a köszönést, aztán a rendelést, meg a váltsdmárfölléccikétötvenesre!-t. Asztal befoglalva, és ahogy szétnézünk, látjuk ám, hogy az asztaloknál csupa-csupa pattanásosképű csecsemő fogyasztja a 18 év alattiak számára álom csupán alkoholt. Sőt (és ezt már végképp nem gondoltuk volna) az Öregtől is átjött néhány tínédzser, úgyhogy megkaptuk a kegyelemdöfést. Menekülésből egyes. Azért kellemeset csocsóztunk, amíg le nem mosott két szaros. Nocsak!

A fő tanulság: elment a macska (hazamentek az egyetemisták), cincognak az egerek (a mi helyeinken nyomkodják a pattanásaikat a serdülőkori válságban szenvedő jövő reménységei).

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr66276823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

allil 2007.12.28. 23:33:42

Bogaram, téli szünetük van nekik, nekünk meg vizsgaidőszak. Tavaly január elején Mimivel vizsgaöblítő sörözést tartottunk az Oportóban, de "megtámadott" minket egy elsőéves (BA-s) kommunikációszakos. Ez az élet.

ildi.bildi 2007.12.28. 23:42:20

morrrrrrrrr

(mi a csajokkal a Beacban és a Diákban voltunk. Az első helyen főleg vén fszok voltak akik épp akkor fejezték be a napi teniszt/focit. A második helyen csak Marci haverjai és pár törzstag, akik furán mosolyogtak ránk.

Amúgy van benne valami, hogy cincognak az egerek, de szerintem csak azért látszanak ilyen soknak, mert ad1 nincs meg a szokásos egyetemista többség, az arányok eltolódtak, ad2 nekik most van szünet, nem egész évben, mint nekünk :D )

pityu 2007.12.29. 21:39:56

még szép.

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2007.12.30. 09:48:44

meg is leptél volna ha nem így tettél volna...XD seggarc...-->jófej tesókám

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2008.01.01. 09:24:40

wááááá egyszer ugyis meghalsz:D lehet hogy 2008ban...:D
süti beállítások módosítása