szerda

2008.03.19. 09:00

Valószínűleg már számolom vissza a napokat. Tetszik a hely, meg kaland, és utólag majd dejólesz mesélni, viszont most nehéz ez, hogy szinte egész nap az autóban ülünk, egymástól fél-fél méterre, és bármennyire is komáljuk egymást, jobb lenne inkább hazamenni.

Nem tudnám megjósolni, hogy merre vesszük az irányt. Ha a Rózsák völgyében fotózni akarjuk a kopasz növényeket, akkor az úthálózat egyenesen Szófiába vezet, viszont mi a "Rila-Pirin közbe" szándékozunk menni, amibe keletről visz az út, tehát lehet hogy mégis útba ejtjük Plodvivot, és az autópályán vagy a 8-as főúton megyünk keletről nyugatra. Vagy északnyugatról (Szófia felől) kerüljük a Rilát és Blagojevgrádtól délre még eznap átvágunk Razloghoz. Igazából ha ezen a napon már a Rila környékén vagyunk, az azt jelenti hogy nagyon flott nomádok vagyunk, és bearanyozzuk a csütörtökünket, úgyhogy végülis tökmindegy hogy merről hova megyünk, a lényeg a környék.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr1380901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása