péntek

2008.03.21. 09:00

Valószínűleg pont Szófiára nem marad időnk, pedig egy ízig-vérig balkáni fővárosban nagyon szívesen csángáltam volna. Jó sok fotó emberekről, amiket odahaza áttennék szürkeárnyalatosba, hogy szociofotó-hatása legyen. De ma Szófiában legfeljebb egy órát töltünk, a reggeli órákban, igaz ha olyan mint Budapest, akkor pont hogy inkább délben kéne bevonulni, reggel meg messze ívben elkerülni. Csakhogy ugye ma már hazaút, vár a pihepuha kollégiumi szalmazsákom, meg Ubul, a számítógépem, hűséges élettársam... Lehet, hogy kihagyjuk Szófiát. Nem Szerbián át megyünk egyébként haza, mert az nem unió (baleset esetén hátrány a bérautó és a biztosítás miatt), és ha már így megyünk, akkor a Vaskapu-szoroson át vesszük az irányt. Hétfőn vagy kedden írok újra. Esetleg szombaton egy jelzésértékűt, hogy nem haltunk meg.

Ja, és nagypéntek van, gondolm fog menni valamelyik adón a Passió, vagy a Zefirellis "eredeti", próbálok kicsit átszellemülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr58380918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real Trebitsch · http://azigazzy.freeblog.hu 2008.03.21. 12:43:32

Igen, jó lenne valami életjel szombaton, meg egy mondat arról, hogy az amit leírtál előre mennyire jött be, mert ez az időzített bejegyzéses dolog hátborzongató egy kicsit...
:)
süti beállítások módosítása