Cukor

2008.06.19. 15:56

itt egy googlemaps link a taborrol.

Ma reggel bundaskenyeret reggeliztunk, gepiesen ontottem ra a juharszirupot, mert oda volt keszitve. Egyikunk ketchupot tett ra, a tobbiek semmit. Az egyik amcsi no= mikor meglatta, elborzadt, es az asztalahoz erve el is ujsagolta a tarsainak, hogy "they're eating with ketchup!"

Tegnap vacsorara hamburger es hot dog volt, tudni kell, hogy a fottetel vacsorakor van, ebedre csak hidegtal. A hamburgerrol mindig azt gondoltam, hogy amerikaban biztosan mas zsemlebol keszitik, es csak tudatlansagbol olyan az ize Magyarorszagon, mint a kalacsnak. De nem! Edes a hamburgerzsemle is. Nem tulzas, hogy a juharszirup olyan naluk, mint nalunk a so vagy a delikat. Ha valami nem eleg finom, akkor juharszirup. Elkepzelem, ahogy a toltott kaposztara raontik azt a mezszeru edes ragacsot, mert tul fuszeresnek itelik. Egyebkent ezek apro kulonbsegek, mert alapvetoen ugyan olyan itt is minden. Ugyan azok a komfortigenyek, kicsit talan jobban felnek a biztositotol, ezert peldaul addig nem mehetunk a vizbe, amig nem tettuk le az uszotesztet, nehogy amiatt ne fizessen a biztosito fulladas eseten.

Az edessegekrol mar irtam, hogy nagyon edesek, edesebbek mint a cukor. Neha mar en sem birom megenni, ugyhogy nem csoda, hogy nehanyan olyan koverek. Viszont az mitosz, hogy az amcsik dagadtak, ugy kell elkepzelni oket, mint a magyarokat. Azzal a kulonbseggel, hogy az en korosztalyom ugy ki van gyurva, mint a filmekben. A lanyok pedig olyanok, mint a pompomlanyok. Tegnap volt itt egy ujabb csapatosszerazos est, termeszetesen no alcohol, no smoke, no etc. most ezt csak zarojelben, a lenyeg az, hogy volt ott nehany srac, aki nem volt kigyurva, ok voltak a muvesz lelkek. Kockas ing, meg ilyenek. Aztan bluest jatszottak, szereztek egy dobot is, es szuletett a csoda. Eszmeletlen jo volt, nagyon irigykedtem.

Ja szoval az edes kajak ellenere azert nem puffad fel a korosztajom, mert eleg sokat mozognak. Mi is probalunk egyebkent, de pl. a kosarazashoz le kell vetkozni a kelet europai komplexusokat, hogy csak a profiknak van helye a palyan, meg ilyenek. Szoval mozgunk mi is, nehogy Garfieldok legyunk.

Most megint nem tudtam osszeszedni a gondolataimat, ugyhogy egy honap mulva majd megint irok valamit a kajakrol, valami szisztematikusabbat, a lenyeg annyi, hogy nem nagyon hasznalnak fuszereket, cukrot viszont elkepzelhetetlen mennyisegben. Es ezek meg nem is a gyerekek, mert ok csak jovo heten jonnek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr49529326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása