Boothbay bowling

Címkék: úton

2008.07.12. 03:29

Elerkezett a reg ota vart szabadnapom, szerencsere volt un. day off bus, es meg nagyobb szerencsere csak harman akartuk igenybe venni, ugyhogy az eredeti uticel (Freeport, shopping place) helyett Boothbayt valasztottuk. Utvonal: katt ide.

Bootbay egy kisvaros, kis kikotovel, rengeteg hajoval, homarfozo helyekkel, kis boltokkal... elegge nagymamas kornyek, sasoljatok ezt a videot:

Laknak persze itt is vidam emberek, lattam extrem oltozkodesu embert is, de volt egy ilyen foldbol kimaszni akaro szobor is, huzzatok mosolyra a szatokat ti is:

itt eppen valamit vezetnek bele az obolbe:

Mivel harman mentunk, plussz Dorothy a sofor, igy olyan rugalmasan ment minden, mintha autoval mentunk volna. Ugyanakkor Sasha, az orosz lany nem tudott magyarul, ugyhogy angolul karattyoltunk minden hulyesegrol, ami egyreszt faraszto volt, masreszt kenyszeredett. De ettol fuggetlenul probaltuk jol erezni magunkat, fotoztunk mindenfelet, vettem egy Hemingway regenyt, azon fogom pallerozni az angoltudasomat.

Nagyon szeretem az olyan turistahelyeket, ahol a helyiek is elnek eletet, ennek bizonyitekakent fotoztam le ezeket az alakokat ott a parkoloban, a parton:

Ezen kivul egy lepukkant bolingozoba is bementunk, es bolingoztunk egy jot, ami utan ettunk hamburgert. A hamburger szanalmas volt, pedig meg hagymat is tett bele a csaj. A csaj is tragikus volt, nem orult nekunk, sot igazabol nem is szeretett minket, sot egy sotet alak meg rank is orditott, amikor rosszul kezdtuk hasznalni a bowlingpalyat. Pedig azzal kezdtem, hogy elmagyaraztam, hogy butak vagyunk mi ehhez. Persze nem voltunk vegul benak, nezzetek, igy csinalja egy helyi:

Mi is folvesszuk a cipo=t:

...es guritunk (pityu gurit):

Vegul lassatok a bolingozo egyeb szegletet is, mert engem annyira nyomasztott, mint egy hazai kesdobalo-talponallo:

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr71564627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.07.13. 20:56:07

bénán tekézel bal kézzel próbáld meg jobbal...:D
tényleg lepukkant hely...XD

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.07.13. 20:58:11

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HOL A SZAKÁLLAD????????????????????????????????????????????????????????????? ne szivasss... ezt nem tehetted.... tudtam hogy valami hiányzik....
vége

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.07.13. 20:59:24

és a tekés videód elején azt a lábmozdulatot nem tekézésnél csinálod...XD

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2008.07.14. 01:44:24

XD ...edes hugom...
a szakallamat az elso nap le kellett vagni, ez ilyen konyhai szabaly volt. Ez igy marad.

allil 2008.07.15. 11:31:30

De ugye szakállal jösz haza? Ugye? Ugye?

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.07.16. 20:31:54

azt én is remélem(talán a repülőn kinő neki,bár ha olyan gyorsan nő mint a haja....)--->meg leszek verve szeptemberben,vagy kimoderál(sz)
süti beállítások módosítása