radio

2008.07.28. 21:25

Mostanaban keptelenseg gephez jutni, arra vegkepp nincs idom, hogy blogoljak. Kivaloan telnek a napjaim: munka, eves, munka, alvas, munka, eves, munka, alvas, uszas, munka, alvas. Neha megborotvalkozok.

Most azert annyira meg futja, hogy okoskodjak egy bejegyzesrevalot az itteni radiokrol.

(mert bedoglott a vipmail, es igy nem tudok leveleket olvasni)

Szoval roviden es tomoren: 20-30 eves slagerek szolnak egyfolytaban, csak eppen minden nap ugyan az. Legjobb a Frank FM, ott rengeteg Pink Floyd alapmu szol, csak az a baj, hogy minen nap lejatsszak a Money-t, minden nap del korul. Olyan mintha minden reggel elinditanak ugyan azt a jatszaslistat. Naprol napra.

Maine-ben 2 millio ember lakik, akkora az allam, mint Magyarorszag egyharmada, es elegge ritkasan lakott, ami a kereskedelmi radiozas szempontjabol nagyon rossz. Ennek ellenere legalabb 15 radioadot lehet fogni. Ebbol 1 klasszikus, 3 kommersz, a maradek pedig slager radio. Alapveto, hogy meg nem hallottam hiradot, meg az is alapveto, hogy a reklamblokk orankent van csak, de akkor 10-20 perc, me'g nem hallgattam vegig. A hirdetok tobbnyire a Wal Mart, rajta kivul csak helyi vallalkozok hirdetnek. Voltam moziban is, es ott is a helyi ingatlankozvetitok, meg biztositasi ugynokok hirdettek a film elotti percekben.

Nem is tudom, igazabol csak ennyit akartam megirni, de ez olyan kevesnek tunik. Okes, legyen egy osszehasonlitas: magyar kontra maine-i.

 

 magyarmaine-i
hiradoorankentsosem hallottam
reklamokegy oran belul tobb 5 perces blokkorankent egy hosszu
valtozatossag napkozbennagyjabol okenagyjabol oke
v.sag naponkentnagyjabol okekritikan aluli

 

Teljesen altalanossagban. Mert peldaul a hajdani kedvenc, a radiocafe, az nagyon jo volt. Itt nincs olyan, amit kulonosebben szeretnek, volt a Frank FM, de mondom, minden nap ugyan az, es hiaba szeretem a Cowboyt, meg a Hotel Californiat, meg a Pink Floydokat, inkabb vettunk egy 2.1-es hangcuccot a Wal Martban 24 dollarert (kb. 3500 ft), aztan a vaskos cd gyujtemenyemet koptatom. Kicsit meg naprakeszebb is vagyok, mint az itteni radiok. Jatszok neha pl. Vampire Weekendet.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr50589956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.07.29. 20:16:45

wíí nekem meg badöglött a magnóm Cd-s része szóval marad az MR 2 PETŐFI RÁDIÓ- NAGYON ZENE amit szeretek ahol ugyan sokszor leátszák ugyanazt a számot de egy napon belül nem hallod ugyanazt a számot 100 szor...:D van itthon is jó dolog ...:D
süti beállítások módosítása