ma

2008.08.02. 03:05

"Thank you so much" mondta a kislany, akinek felsoportem a foldre kiburult spagettijet. Mondtam hogy semmi gond, es mosolyt csaltam az arcomra, akkorat amekkora ebbol a napbol kitellett egyaltalan. Hatrafelemenet a felmosobotert felsohajtottam magamban: "Pityukam, ezekert a koszonetekert erdemes elni!"

A napot az mentette meg, hogy mikor vegeztunk a munkaval, a Riders on the Storm ment a Doorstol. Amugy ez egy faraszto nap volt, ez ilyen specialis nap, minden hetfo es pentek ilyen. Egy oraval tovabb dolgoztunk most este, mert valami kulonleges vacsorat kapott az utolso turnus. Cserebe az amcsik besegitettek a takaritasban, es ekkor kellett rajonnom, hogy a szovjeteknek megiscsak van ellenfele a szar munkaban. Persze ertekeltem, hogy most este nem kellett sopornom. Majd holnap reggel fogom felsoporni ezt, miutan 500 gyerek beletaposta a padloba. Egyetlen pozitivuma van a dolognak: a kulonleges este miatt az osszes counselor a kolykokkel van, ugyhogy le tudok ulni este is netezni.

Szerdan az ocean partjan toltottem a szabadnapomat, az mondjuk jo volt. Egesz jo kepek keszultek, de most nem toltok fel kepeket, csak megjegyzem, hogy az egy tokeletes szabadnap volt, este me'g moziba is mentunk.

Ezen kivul ugy dontottem nem szanok kulon bejegyzest erre a ket mondatra: Az oroszok is, meg az amcsik is me'g a hideghaboruban gondolkodnak. Tok furcsa. Szoval az hogy rovidesen Kina lesz a vilag egyik vezeto hatalma, az itt tokre nem jatszik. Az amcsik az oroszokat becsmerlik, az oroszok az amcsikat. Beszelgetek mindkettovel, es ezt tapasztalom. Es mindig elmondom azt a viccet, amit mar ide leirtam. De ennek ellenere mindketto azt probalja bebizonyitani nekem, hogy jobb az USA, mint Oroszorszag, vagy forditva. Az mindig ironikus, amikor az amcsik magyarazzak nekem komoly fejjel, hogy miert rossz hely Oroszorszag. Az pedig bicskanyitogato, amikor a szovjetek magyarazzak nekem, hogy az USA-ban minden a penz korul forog. Mert odahaza is minden a penz korul (pontosabban a megelhetes korul) forog, es ezt nagyban koszonhetjuk a KGST-nek, meg a tobbi barati dolognak.

Legkozelebb toltok fel kepeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr88596884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.08.02. 08:48:30

"Szegény Pityu a táboroz(tat)áskor..."---->mondá volt I. Bölcs Sudár Anna....:D

lillusz 2008.08.05. 18:26:34

Jaj te vén ....! Tegnap értem haza, nagyon hiányzol. :*
süti beállítások módosítása