elmentek

2008.08.14. 15:22

Hajnali 5-kor reggeliztettunk, az egesz tabort egyszerre, szep volt. Kicsit el is engedtek magukat a kolykok, mert hogy utolso reggeli, aztan akkor csinaljunk felfordulast, de alapvetoen hamar urra lettunk a kaoszon. Most mar minden gyerek a buszon ul, par nyugalmas nap koszont most rank. Aztan jon valami vallasi csoport negy napra. Aztan nem tudom.

Kicsit hianyerzetem tamadt, mindig olyan nyomaszto ha valami veget er. Ott olelgettek egymast a gyerekek az ebedloben, minden harmadik ember bogott. Akkor eppen csak annyi bajom volt, hogy faradt voltam, meg ehes, de azert nem tudtam nem eszre venni, hogy a gyerekek mennyire osszeszoktak a nyar folyaman, mennyire nehez volt a bucsu. Ezen felul olyan itthagyottnak erzem magam, ami a munka szempontjabol nagyon jo: kevesebb ember, kevesebb tennivalo.

Erdekes ket honap volt az eddigi, hirtelen kicsit faradtnak erzem magam. Es nem is tudom melyik dologgal kezdjem, amit leirnek.

Olvastam hogy Koszegen nem sok joido volt eddig, es megnyugtataskeppen itt is csak julius kozepeig volt napsutes, azota egymast erik a ciklonok. Az oceani eghajlatot nem ugy kell elkepzelni, hogy allandoan kellemesen huvos van, hanem hogy ha nem sut a nap, akkor esik, es hideg van, ha kisut a nap, akkor az ido olyan meleg, mint Magyarorszagon lenne, csak a levego parasabb, ugyhogy meg lehet halni. Lehetett. Mert mar harom hete nem sut a nap. Kiveve tegnap, de estenkent mindig esik igy is. Az esok eleg kiszamithatoak: a vilagos felhobol nem esik, a szurkebol szakad. Egyenes eso, sulyos cseppekkel, legalabb ket-harom oran at. Aztan marad borus az eg, mig a ciklon ujabb "csa'pja" ide nem er. Ebben az az elviselhetetlen, hogy a vizes cuccokat nem lehet megszaritani. Szerencsere a to vize csak par fokot esett vissza, ugyhogy uszni meg igy is lehet.

Korabban irtam mar, hogy az egyik szabadnapunkon lementunk az oceanhoz, masfel oras ut innen, egesz jol el lehet ott lenni. Az ocean itt nagyon hideg, de ettol meg abban is lehet uszni. Majd talan meselek rola, mert van benne municio. Viszont most csak egy idilli kepet mutatok rola, meg keszult egy iwiw-kep is, azt oda toltottem fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr63615863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.08.15. 09:48:19

már akartam szólni hogy menőzhetnél az iwiwen...:D
vallási csopi? XD
süti beállítások módosítása