wa!

2008.08.29. 23:36

Ebben az orszagban egyedul az jo, hogy 40 dollarbol annyi mindent lehet venni. Viszont auto nelkul nem lehet birni azokkal a tavolsagokkal. Kitalaltam, hogy nem veszek egymagam hasznalt autot, es nem is fogok berelni annyi penzert, hanem veszek egy csoppert. Aztan rajottem, hogy a csopper, az nem annyi, amennyiert en szeretne'k venni.

Utaznek akkor vonattal, es nagy keservesen talaltam is vasutvonal-tervezot, ami az a'rat nem adja meg. Utaznek busszal is, de az csak a jegy megvetele utan mutatja meg, hogy milyen lehetosegek vannak. Aztan keresne'k szallast is, de veszett ugy. Leszamitva a couchsurfing.com-ot de sajnos egyelore ott sem jartam sikerrel.

Valoszinuleg kibekkelek par napot valami utszeli motelban, irok ott egy rege'nyt, aztan ennyi. Nincs energiam a net elott ulni napokat, hogy osszehangoljam a szallast a buszokkal, kivaltkeppen hogy nincs megfelelo bankkartyam. Annyira nyomorek egy orszag ebbol a szempontbol. Mondjuk mas szempontbol is. Egyedul az olcsosaga miatt szeretem, meg hogy akkora, meg hogy annyi mindent lehetne itt csinalni. Ha van bankkartyad. Peldaul autot berelni akkor sem tudnek, ha akarnek.

Vegso soron azt mondom: waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr80640327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real Trebitsch · http://azigazzy.freeblog.hu 2008.08.30. 18:53:13

Ismerősök segítsége? Esetleg nem megy más is a táboros társaságból veled? Mer akkor máris van tipp, segítség, miegymás...

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2008.08.30. 23:03:44

igy van :) ugyhogy majd irom, mi tortenik velem a jovo heten.

SUDI · http://sudnusi.blog.hu 2008.09.01. 18:58:37

és akkor most mi lesz?:D
süti beállítások módosítása