Mia, a szuperlány Angliában készül Afrikára, blogol is szerencsére, úgyhogy azt egyrészt ajánlom figyelmetekbe, másrészt pedig a "tovább" gombra kattintva olvashattok arról az önkéntes programról, aminek keretében kapálgatja Mia ezt a Sárgolyót, hogy jobb legyen.

önkéntesség röviden

Ez a minimum, amit mondhatok arról, amit a CICD nyújtani tud. Szerintem impozáns.

Legyél önkéntes Afrikában vagy Indiában!

Nem tudod, mi legyen Veled az elkövetkezendő időszakban? Szeretnéd megtalálni Magadat a világban? Vagy egyszerűen csak nagy Benned a tenni akarás? Van egy lehetőség, hogy segíts Magadon, és egyben másokon is. A CICD-vel Önkéntesként eljuthatsz Afrikába, esetleg Indiába.

Ha:

- elmúltál már 18,

- van benned akarattal egymásbaoldódott lelkesedés

- ha rugalmas természetű vagy

akkor jelentkezz! 14 hónap alatt teljes ellátással, tanulással, és számos országból érkezett emberrel együtt lehetőséged lesz beleszagolni egy olyan világba, amit eddig csak elképzelni tudtál. A 14 hónap során dolgozhatsz:

- HIV/AIDS prevencióban

o óvszerhasználat,

o higiéniaoktatás

- óvodai, iskolai programok szervezésében

- környezetvédelemben

o természetes energiaforrások hasznosításában

- szociális munkában az utcán élő gyerekeknek

- oktatásban

Ha szeretnél többet megtudni a képzésről, az itteni élet mibenlétéről, a www.humana.org oldalon olvashatsz kedvedre, vagy jelentkezz bátran a

marie@cicd-volunteerinafrica.org,

21gramm@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr78742978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása