robinson cursoe hazatér

2008.11.09. 12:04

[új fejlemény a bejegyzés végén]

Vettem néhány alapvető kelléket ahhoz, hogy főzhessek - racionalizálom a költségvetésemet: nincs több városban kajálás, megbukott a neoliberális gazdálkodás modellje, itt kérem gondoskodni kell. Nem adom ki az élelmezés menedzsmentjét alvállalkozóknak.

Kezdésnek vettem vágódeszkát, konyhakést, fokhagymapaszírozót, fazekat fedővel, fakanalat, és most álltam volna neki a nagy mesterműnek, de elakadtam. Ezt most mivel vágjam el? (ott a képen azt a bilincset)

Oké, a válasz evidens: kölcsönkérek egy kést/ollót, de egy pillanatra lefagytam, hogy ha a nulláról indítanék (még szomszédaim se lennének), akkor hogyan tudnék üzembe helyezni egy kést? Elrágnám, oké, nem nagy a probléma, de akkor is, ezen kicsit gondolkoznom kellett.

FEJLEMÉNY:

A kés egy másik arcát is megmutatta egyébként. Csak az kattintson ide, aki fogékony a vágásokra. Európában nem szokás a sebeket lefényképezni, de kávézás közben egyszercsak azt vettem észre, hogy hogy néz ki az ujjam, és nem hagyhattam ki.

Sőt, akkor már egy Pieta-szerűt is: katt!

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr16758432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hd · http://hd-in-rostock.blogspot.com 2008.11.10. 19:37:46

és a bőrkeményedés is a főzés hatása??

pityu 2008.11.10. 20:41:49

az a kés nyelétől van valószínűleg :)

Real Trebitsch · http://azigazzy.freeblog.hu 2008.11.11. 11:49:18

:D:D:D

Hát te teljesen bolond vagy... Pieta... :D

Sudi · http://sudnusi.blog.hu 2008.11.11. 19:30:43

Te teljesen nagyon gyépés még Robinsonnak is volt kése és a kutyája is elrághatta volna vagy ha emlékszel a pattintott kőkorszakra...:D azért ezt egy leendő töritanárnak illene hm.. tudnia...:D
KÁVÉZÁS????? XD XD XD xd xd xd -->milyen stílusos vagyok ...:D

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2008.11.11. 19:53:48

Namost Robinson valójában nem létezett.
süti beállítások módosítása