figyelmetekbe

2009.02.25. 00:57

nézzétek majd a blogot, amit ajánlok.

Az is lehet hogy lesz tényleg egy felkészíteni való tanítványom, úgyhogy a félbe maradt munkát befejeztem, megszületett az okostojásra keresztelt blogom, amit a rendkívül furfangos nevű tortenelemtesztek.blog.hu linken lehet elérni. Most csak az a három térkép es teszt van rajta, amit már láttatok, de majd még lesz minden más jellegű feladat is. Egyébként azt a blogot gyakorlatilag az érettségire felkészítendő egy szem diákomnak készítettem (aki még szintén visszaléphet időközben), de mint műveltségfeljavító blog szintén hasznos lehet. Interaktív, ahogy a szánkbarágták az egyetemen (hát hogy az kell, mert az a jó).

Egyébként az utóbbi két hétben elapadt a szófosásom, az főleg amiatt van, mert most nagyon jól telnek a napjaim, és nem kell blogolással feljavítanom. És hát nem látom a végét :) A másik meg hogy most pénteken megkezdem végre az iskolai gyakorlatomat is. Kicsit beszartam, de majd elmúlik gondolom.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr65964320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2009.02.26. 19:01:27

grat kistanár...:D amúgy azt mondta az egyik töritanárunk, hogy az egyetemistákat a konzervativizmus szövegein lehet elbuktatni amikor elemezteti velük...:D szóval vigyázz a tanárok bunkók...:D
kivéve egy kettőt...:D

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2009.02.27. 12:47:05

engem mindenen el lehet buktatni, és ez ad némi magabiztosságot. Mellesleg a te töritanárodhoz pázmányosok járnak, és az kicsit más :DDDDD
süti beállítások módosítása