nem úgy kell

2010.01.13. 16:28

Szóval mint már egy korábbi bejegyzésben utaltam arra, hogy mivel már tényleg tanár vagyok, már magam számára sem vicces a pityutanarur nicknév. Ezért új nicknevet hoztam létre. Milyen nevet is adhattam volna magamnak? Nem tudtam. Így lett az új.

Elsőként egy nagy lecseszést szeretnék intézni az ongón útibeszámolókat író embereknek, hogy szedjék már össze magukat, és ne azt írják le, hogy a repülő mikor szállt fel, és hogyan landolt, finom volt-e a narancslé amit a stewardess hozott, valamint esett-e az eső, hanem hasznavehető érdekességeket, szembeöltlő különbségeket, sztereotípiákat, ítéleteket, véleményeket, ha már egyszer összejött a két dolog, hogy el is jutott messzire, és írna is róla a neten. Ha lehet! Mármint nagy segítség lenne. Most is próbálnék holnapra bevinni valamit az ifjúságnak GDP adatok helyett (téma a fejlettség), aztán semmi. Bár kiválóan alkalmas alapanyagokat szolgáltatott a Khívától keletre blog (köszönöm Imecs Orsolya éshát... na jó, neked is Bede Márton), mármint komolyan, pont ezek kellenek társadalomföldrajz órákra, de ők csak Ázsiában jártak, jó volna valami Bolíviából, meg Angliából, meg Kongóból (tényleg van az az afrikás blog is...) Szóval tömören: utazás viszontagságai = unalmas; összegzés = érdekes.

két órával később ez van:

az index fórum egy aranybánya
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr941669717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása