Babi néni

2010.03.10. 17:55

Ezen a linken van egy elkeserítő cikk arról, hogy nem fogja vinni ez az ország semmire hogy milyen hatékonyak a tót atyafiak. Legalább 500 000 magyar életképes országban él (kb. enyi ugyanis a szlovákiai magyarok létszáma), igaz csak a közelmúlt óta.

Új ugyan nincs a nap alatt, de mégis kiakad az ember. Nekem legfeljebb egy ingyengulyás jár egy jobb kampányeseményen, de akinek van pénze, az kapja a legnagyobb ajándékokat, ahogy Jézus mondta: "akinek van, annak még adnak". Ha lenne pénzem autópályát kivitelezni, vagy egy önkormányzatnak előrukkolni valamivel, még több pénzem lenne utána. A pénz tornyosodni szeret, nem egyenletesen kitölteni a teret. Ennek ellenére azt mondom,

ahogy a történelmet tanítom árva egyetlen tanítványaimnak, nem volt ez másként régen sem, úgyhogy nézzük meg mit tett régen a jobbágy, ha felismerte az urak mulatságát: borúra derűt. (Kivéve Dózsa et al.) Ezt kölkök mutattták, nem új darab, de még nem láttam:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr941829161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása