Seggest ugrottam

2011.07.20. 18:20

Nem kecses fejest, nem szaltót, hanem csak úgy nekifutva, figura nélkül bele a mélyvízbe.

Végülis ritkán vagyok úgy a dolgaimmal, hogy maximálisan rendben lennének. Egy jó ideje már azon mesterkedem, hogy egy földrajzos honlapot (magazin-féleséget) létrehozzak. Eleinte úgy véltem, elég, ha a webes megjelenés hipergagyi, ha mellette a tartalom szuperjó, de aztán erodálódott minden. A tartalom szuperjóságához sok kolléga kell, hogy ne minden cikket ugyanaz az kimerült zokni írja, a webes megjelenés gagyisága pedig nem tűnt olyan szükségesnek. Merthogy tudok jobbat is a gagyinál. Egyszerűen megmondta ezt már Comenius is a felvilágosodás elején: mindenkit meg lehet tanítani mindenre, csak meg kell találni a módját. Elvileg űrsiklót is tudnék építeni ennek alapján. Eleinte valóban úgy tűnt, hogy a nulláról az egyre lépni sokkal nehezebb, mint egyről a kettőre. Csak elkezdeni nehéz, képbe jönni, önbizalmat szerezni. Onnantól már csak fejlődni kell. Nos, nem teljesen így volt. De az egy másik, hosszabb és még unalmasabb történet. Elég annyi, hogy ahol most a honlapom áll, az elegendő lesz arra, hogy elindítsam, és ha majd behozza az árát, megfizetek egy programozót.

A mai napon a honlap még nagyon sok faragatlanságot tartalmaz, de a semmit nem tartalmazó címlapja már elérhető: Planéta Gazéta. És hát izgulok is az első publikálás miatt: mától lesznek bulvárhírek, de csak a facebook felől lehet elérni, a címlapról nem.

Semmi cicoma az indulásnál, viszont annál több hiba, bénaság. Például Robi gépén, firefox 5.0-ban elcsúszva jelennek meg a sorok: az én gépemen, firefox 5.0-ban, tehát ugyanabban a verzióban normálisan. Öt böngészőt kipróbáltam, mindegyikben jól jelenik meg - az én gépemen. Ugyanakkor kétség sem fér hozzá, hogy ennek a honlapnak el kell indulnia, mert itt az idő!

Ha tudni akarjátok, hogy volt-e az utóbbi órákban földrengés, vagy ufó-invázió, vagy a legendásan bölcs földrajzos látásmódon keresztül szeretnétek értesülni a világ eseményeiről, legyetek a Planéta Gazéta olvasói feltétlenül!

Robi ezer köszönet a biztatásért és segítségért!

pityutanarur

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr693084077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása