Naponta lehet legyinteni a kormányzati gyűlöletsajtóra, és láttam már az ellenzéki sajtó soraiban is olyan színvonalú orgánumot, mint ami kormányoldalon szakmányban készül, de se így, se úgy nem helyes, hogy naponta napirendre térünk a csőcselék hergelése fölött.

Aki olvas Telexet, az értesülhetett róla, hogy egy fideszes ferencvárosi képviselő a facebookon elindította a témát, hogy Baranyi Krisztina leszedette a határon túli magyar testvérvárosok címereit, a posztot átvette a Magyar Nemzet, és megénekelte a polgármesterről emlékeztetőül, hogy a "Humen magazin homoszexualitást népszerűsítő plakátjait is Ferencváros köztereire engedte". A ferencvárosi önkormányzat sajtófőnöke eloszlatta az aggodalmakat: a címereket ugyanazon terem másik falára tették át, a szavazatszámláló alá. 

Ennyi lenne a sztori, de az előző posztomban említettem, hogy tagja vagyok különféle mélymagyar csoportoknak, ahol mostanában csőstül jönnek a kormányzati rémhírek, így ez is szembe jött. Nyilván Baranyi Krisztina nem tüntet el határon túli magyar városcímereket csak úgy, ezért beírtam a keresőbe a kulcsszavakat, és így jött ki hamar a telex cikke. Kellett hozzá az, hogy ismerjem hozzávetőlegesen Baranyi Krisztina észjárását. Ha például abban a tudatban élnék, hogy vannak "magukat magyarnak nevező hazaárulók", akik éjjel-nappal nemzetünk elveszejtésén, identitásának feloldásán, népességének elbuzításán dolgoznak, akkor a facebook posztra egyszerűen csak azt mondtam volna: tessék, íme egy újabb bizonyíték.

Ahogyan nemzettársaink tették:

szegeltetni.png

szegeltetni2.png

Az egészből csak azt akarom kihozni, hogy így készül a megosztott nemzet. Nem hiszem, hogy az ellenzékiek közül sokan tisztában lennének vele, hogy a "fideszes birkák" mit gondolnak róluk. Egészen tragikus, hogy hetente több hasonló poszttal fűtik és etetik a csőcselék gyűlöletét. Nézzük gyakorlatiasan: ezeknek az embereknek ezek a tények: Soros György egy féreg, Baranyi Krisztina gyűlöli a határon túli magyarokat, mint Ceaucescu, stb. Tehát ezekből a hazugságokból építik az ellenzék rezervátuma köré a falat. Tele vannak jószándékkal: meg akarják menteni a nemzetüket. Az valóban a bűnük, hogy nem kételkednek, és hagyják, hogy vezessék őket, de amíg nem kerülnek kontrasztba a valósággal, okkal látják magukat jámbor, jó embereknek.

Ilyen egy elbaszott társadalomban élünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr10016614342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.08. 08:30:09

Üssék egymást a ballibbantak, a kisember vidáman nézi az előadást.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2021.07.08. 08:44:47

"Nem hiszem, hogy az ellenzékiek közül sokan tisztában lennének vele, hogy a "fideszes birkák" mit gondolnak róluk."

Pontosan tudják. Miért ne tudnák? A valóság hírei millió és egy csatornán keresztül eljutnak hozzájuk. Nem is értelek.
Fordítsuk meg. Gondolod, hogy a rezsim emberei nem tudják, hogy mit/miket mondanak, írnak róluk közösségi hálón, a posztokban, a kommentszekciókban, a cikkekben...tv intejúkban és beszélgetős műsorokban?

Az már egy másik kérdés, hogy vajon Baranyi Krisztinát mennyire érdekli vagy mennyire viseli meg, hogy miket hordanak össze róla, és hányan és milyen módon kívánják a halálát. Ugyanez a kérdés természetesen a rezsim képviselőinek oldaláról nézve is áll. De az, hogy mindazzal, ami a nyilvánosság fórumain zajlik, minden létező oldalon tisztában vannak, az egy tény, ez nem kérdés.

nemecsekerno_007 2021.07.08. 08:54:03

Jajj, a kormányzati média átvette az ellenzéki média rémhírterjesztős módszerét!!! Micsoda botrány :)))))))))

Az független agitprop mióta is csinálja ezt?!? 20 éve?!?

A 24 millió román kampányt is a Fidesz találta ki ugye?!? Pedig a szegény ellenzék annyira támogatja a határontúli magyarokat.

Galerida 2021.07.08. 08:56:02

Az emberek döntő többsége tudja, hogy főként az ellenzéki sajtó a proletár őszinteség bástyája, de valami oknál fogva inkább igyekszik személyes tapasztalatai alapján ítélkezni.
Szerencsére B. Krisztina, K. Gergely és a többi ballib városvezető helyett az általuk végzett emberfeletti munka eredményeit látják és végre kezd visszatérni Budapestre a Demszky érában megszokott húgyszag és szemét is.

DFK 2021.07.08. 09:41:43

Ami tény: a baloldaliak gyűlölik a határontúli magyarokat, nem is tartják magyaroknak őket (románozzák, ukránozzák, szlovákozzák őket).
És nem, nem a jobboldal osztja meg a "nemzetet"; bizony a balodal az, aki kirekesztő módon lépett fel a nemzet egy része ellen. Akkor a baloldal írta ki magát a magyarságból.

arthurthedent 2021.07.08. 10:07:27

Vicces, az első mondatban a másik oldal gyűlöletsajtójára hivatkozni és mindjárt csőcselékezni is egyet.

Láthatólag nem vesztegeti a szerző az idejét. :D

ulpius66 2021.07.08. 10:09:42

Ez a cikk ez annyira, de annyira egységesítő!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs benne semmi gyűlölködő!

GYŰLÖLJÜK A FIDESZESEKET, FIKÁZUNK MINDENT AMI MAGYAR, AMI HAGYOMÁNY, AMI ÉRTÉK...... ÉS NYAKESTIG NYALJUK A BALLIBSI POLITIKUSOK SEGGÉT!

czepet 2021.07.08. 10:23:39

Javaslom bekukkantani egy nyugati fény meg egy gondolkodó oldalra is, hogy csak a fő gyűlölködőket említsem...

Kampfer 2021.07.08. 10:36:37

Poszter!

Gyűlöletről fröcsögsz és az első mondatodban 'csőcselékezel'? A tipikus példája vagy az álszent, hungarofób ellenzéki söpredéknek!

A gyűlöletet, megosztást és a hungarofóbiát rólatok mintázta Isten! Javasolt irodalom számodra a nyugatifény nevű szenny, random 'dékás' gyűlés, a dobrevné csótányferike és a 'férje' random tájékoztatója, a szarvaskoppánybendegúz és a homonnaygergely, a horngábor és hontandrás és tetszőleges hasonszőrűek megnyilvánulásai.

Az az igazság, hogy te magad sem vagy más, csak egy nyomorult kis uszító, aki a maga mocskát igyekszik rákenni a másik félre, hogy elmondhassa: miatta vagyok büdös én is!'
Undorító vagy.

@Galerida: Tűpontos.

@DFK: Korrekt.

@arthurthedent: Te is azonnal észrevetted a kilógó lólábat! :-) +1

@ulpius66: Korrekt.

@czepet: Szerintem meg is teszi. Gondolom törzsolvasó.

Kamp.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.08. 11:11:27

@zord íjász:

Így igaz. Mindenki komoly szervezet rendelkezik bérkommentelőkkel és sajtómegfigyelőkkel is.

Serény Vélemény 2021.07.08. 11:24:48

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Á, az igazán komoly "szervezetek" erre specializálódott cégeket alkalmaznak, amik tudják az egész internetet gyakorlatilag real-time fésülni és az általuk definiált témákban figyelni az összes social media megnyilatkozást. És ha túl sok említés van egy általuk definiált témában, akkor az embereik beavatkozhatnak.

Serény Vélemény 2021.07.08. 11:27:14

"Aki olvas telexet" - fölösleges.
Nincsen gyakorlati információbeli különbség a híres "függetlenobjektív" online média bármelyik szereplőjének a megjelenésében, ami miatt bármivel több információt és tényt lehetne megtudni az egyikből, mint a másikból.
És még hazudnak is, mint a vízfolyás.

morph on deer 2021.07.08. 11:42:31

És itt van a megerősítés: mostanáig a négy kommentből három még véletlenül sem a cikkhez szól hozzá, csak az unalomig ismert propagandaszólamok köszönnek vissza!

A cikkhez: a fentieket a “fidedszes birkák” NEM gondolják, a gondolkodásnak ehhez már semmi köze! Abba most nem akarok belemenni, hogy mekkora eséllyel próbálkoznának olyasmivel.

Szóval ez nem a gondolkodásuk eredménye, ez már zsigeri reflex.
Annak beindításához viszont már bőven elég egy-két kulcsszó, - trigger, - és már ömlik is a mocsok megállíthatatlanul.

Párszor kíváncsiságból rákérdeztem a konkrét problémára, , mármint hogy pontosan mi is a baja az illetőnek, de a legjobb esetben is addig sikerült eljutni, hogy “de azok is” vagy “azok se, de főleg “azok még inkább” - és kb ennyi…
A jelek szerint többnyire az sem számít, hogy per pillanat mi is a “vád”- épp elég megmutatni, hogy kit is kell támadni, hiszen ugyanazok a mocskolódó jelzők bármikor működnek.

Az egészben számomra nem is a politikai aspektus érdekes, hanem az, hogy itt tartunk, sikerült ide süllyedni, hogy már az is mindegy kit, az is mindegy, hogy miért, csak lehessen gyűlölködni!
És ebből a szempontból majdnem mindegy, hogy ki melyik oldalon áll, a tény önmagában ijesztő!

Egy ország, ahol egyre sötétebb ösztönök kapnak szabad utat, semmi jóra nem számíthat, az nem végzi jól.
Ebből jó még sohasem származott, teljesen függetlenül attól, hogy éppen milyen címke alatt szabadították el a gyűlölködést, és most sem fog.

Ebben NEM LEHET győzni, itt csak vesztesek lesznek mindkét oldalon, ezt lenne ideje felfogni!

És nem érdekel, hogy ki kezdte, nem érdekel, hogy miért, csak azt látom, hogy az EGÉSZ ország szép spirálban megy lefelé a lefolyón.
Na ezt sikerült összehoznunk 30 év alatt.

Kampfer 2021.07.08. 11:57:06

@morph on deer: "a fentieket a “fidedszes birkák” NEM gondolják, a gondolkodásnak ehhez már semmi köze!"

És százezrek, ha nem néhány millió gondolja rólatok éppen ugyanezt! Persze, számotokra ők csak 'fideszbirkák'.

"Abba most nem akarok belemenni, hogy mekkora eséllyel próbálkoznának olyasmivel."

Pontosan ugyanakkora eséllyel, mint te és a fajtád. Ez ilyen.
Kamp.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.08. 12:01:20

@Kampfer: @morph on deer:

A bellibek mindig ebbe buknak bele: komolyan hiszik, hogy aki nem rájuk szavaz, az agymosott, idióta, bunkó.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.08. 12:04:29

@morph on deer:

"Egy ország, ahol egyre sötétebb ösztönök kapnak szabad utat, semmi jóra nem számíthat, az nem végzi jól.
Ebből jó még sohasem származott, teljesen függetlenül attól, hogy éppen milyen címke alatt szabadították el a gyűlölködést, és most sem fog.

Ebben NEM LEHET győzni, itt csak vesztesek lesznek mindkét oldalon, ezt lenne ideje felfogni!

És nem érdekel, hogy ki kezdte, nem érdekel, hogy miért, csak azt látom, hogy az EGÉSZ ország szép spirálban megy lefelé a lefolyón.
Na ezt sikerült összehoznunk 30 év alatt."

Két út van, vagy az egyik vagy a másik. Ez van. Valakinek győznie kell.

Sir Gombóc 2021.07.08. 12:13:38

@Kampfer: te tűpontosan ugyanazt teszed, mint amit a másik szemére hánysz. Semmivel sem vagy különb, csak azt hiszed magadról.
Így a kritikád is képmutató.

Kampfer 2021.07.08. 12:19:47

@Sir Gombóc: Ha valaki, akkor te semmiképp nem vethetsz a szememre semmit sem! Az említett tag kőkemény 'magyarozással', 'birkázással' és egyéb minősítésekkel reagált szinte bármilyen nemzeti/polgári/konzervatív felvetésre, állásfoglalásra, véleményre az elmúlt években. Ahogy gyakran te is. A gond ott van, hogy ez a hely mégis csak Magyaroroszág. És sokan azt szeretnénk, hogy magyar is maradjon. Ez rátok közel sem mindig igaz. A képmutatás az, amikor a hungarofóbok vetik a magyarok szemére az indulatokat - Magyarországon! Rólad is kb. ennyit érdemes megjegyezni.
Kamp.

Serény Vélemény 2021.07.08. 12:19:48

@morph on deer: "Egy ország, ahol egyre sötétebb ösztönök kapnak szabad utat, semmi jóra nem számíthat, az nem végzi jól."

Pl az USA?

morph on deer 2021.07.08. 13:16:24

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
“ Két út van, vagy az egyik vagy a másik. Ez van. Valakinek győznie kell.”

De NEM FOG győzni! Erre semmiféle épkézláb esély nincs, nézz körül!
És még akkor sem lesz, ha orbán erőszakhoz nyúl, és beveti a hadsereget!

Most azon túl, hogy ez mennyire aljas és elmebeteg lépés lenne, ezt sem a NATO, sem az EU nem hagyhatja annyiban, többek közt szerződések és egyezmények is kötelezik!
Szerinted mekkora “győzelem” várható ezek után, bármelyik oldalon?

Ez az egész “háborúsdi” nem egyéb, mint egy infantilis hülyeség! Amikor egy frusztrált kis pöcs végre hatalomhoz jut, és a bizonyítási kényszer elborítja az agyát: most megmutatom, mindenkinek!
Sikerült…

morph on deer 2021.07.08. 13:23:55

@Kampfer:
“ Persze, számotokra ők csak 'fideszbirkák'.

morph on deer 2021.07.08. 13:26:56

@Serény Vélemény:
“ Pl az USA?”

Pl bármelyik. Bár a sors úgy hozta, hogy pillanatnyilag ez a helyzet az, ami érdekel, azért is szóltam hozzá.

0dzsud0 2021.07.08. 13:34:10

@Serény Vélemény: És tényleg. Az index-szel annyi történt, hogy egy ideje lehetőség van ugyanúgy elolvasni a híreket mint eddig, csak ma már szerencsére a beleszőtt undorító ballib "újságírói" vélemények nélkül, aminek a legolvasottabb internetes híroldalon egyébként sem volt semmi keresnivalója. Szerintem tehát a változás kifejezetten pozitív. Az áttekinthetetlen, foshalmaz Telex meg csak egy újabb 444, már hosszú hónapok óta át sem kattintok. Szerintem boldog lehet mindenki, legfeljebb kicsit kevesebb pénzből gazdálkodhat a "független, nagybetűs szakma", és legfeljebb néhány bölcsészgyerek elkezdhet állásinterjúkra járni. Azt hiszem, ezt túl fogjuk élni. :)

Dont forget to bring a towel 2021.07.08. 13:35:57

@morph on deer: óóóó, én hányszor rákérdeztem már a vakcinás hazugságodra, de választ egyszer sem adtál, inkább elsunnyogtál.. ne kérj mástól olyat számon, amit te sem tartasz be.

Dont forget to bring a towel 2021.07.08. 13:39:42

@morph on deer: "milyen ország az, ahol ezen a szinten zajlik a politikai “vita”?"

látod, ebből látszik, h milyen tájékozatlan vagy. minden országban ilyen szinten zajlik a vita. csak neked erről fogalmat sincs, mert tjékozatlan (buta) vagy.

(vicces, h vitakultúrát kérsz számon, miután lespermázod a fideszes szavazókat)

ostoba, buta dékás hülye vagy

Kampfer 2021.07.08. 13:42:39

@morph on deer: "És még akkor sem lesz, ha orbán erőszakhoz nyúl, és beveti a hadsereget!"

Halkan azért szerepeljen itt a jegyzőkönyv számára, hogy aki itt eddig erőszakhoz nyúlt, azok épp ti és a fajtád voltatok! Amikor ti nyivákoltatok és csücsültetek a síneken az Oktogonon, akkor azért volt ott a rendőr, hogy titeket ne gázoljon szarrá a sok náci autós! Amikor a fegyőrféle patkánybrigád fenyőfát gyújtogatott és füstgránátokat hajigált, lekurvázta a rendőrlányt, akkor ők arra használtak paprika-spray-t, hogy a közéjük befurakodó ballikos csürhét elkergessék, a felbujtót kiemeljék. Ugye nem kell ezt összehasonlítani azzal, amit ti műveltetek!
Továbbá itt hadsereget a nép ellen legutóbb is épp ti vetettetek be! Orbánék esetében ez föl sem merült (már csak azért is, mert egy fegyőri átokkal sújtott szerencsétlen belpesti liboldót még a rendőrség és a biztonságiak is lekezelnek)!

"Ez az egész “háborúsdi” nem egyéb, mint egy infantilis hülyeség!"

Akkor vívtátok, amikor nem volt értelme. Amikor pedig világosan látszik, azt vagy nem veszitek észre, vagy nem akarjátok észrevenni! Mindkettő helyzet kínos rátok nézve.

"Már amelyik egyáltalán felküzdötte magát a “birka” szintre, az orbáni sperma-állapothoz képest!"

Értem. Nézd, titeket és a fajtátokat mindegyik meghaladja. A sperma-állapotot te nyilván jól ismered, hiszen a leghitelesebb leírója vagy, ugyebár...

"Nevezetesen: milyen ország az, ahol ezen a szinten zajlik a politikai “vita”?"

Egy olyan, ahol hideg polgárháborús állapotok állnak fenn. Egyébként egyre több ilyen van. Két világnézet van, amely nem fér meg egymás mellett, nincs közös halmaz és közös érdek. És ezek az ellentétek már a nemzeti határokon is átívelnek. Tehát ilyen ország. Ezen már nem kell(ene) meglepődnöd!

"Vagy most már bármilyen kommunikáció, bármiről kegyen is szó…"

Tedd már föl magadnak a kérdést: miért kellene nekem veled normálisan kommunikálni? Mi okom lenne rá? Éppen annyi, mint neked. Nagyjából semmi. A pokolba kívánlak, ahogy te is engem. Ahogy a két oldal kívánja egymást. Ezen már mit kell meglepődnöd...? Vagy a ballibáknál még trendi eljátszani a meglepett ártatlant? Komolyan mondom, egy merő beszarás vagytok!
Kamp.

konrada 2021.07.08. 14:47:56

Bizony-bizony!
Azok a rohadt szemetek a másik oldalon! Azok a gyűlöletkeltők!
Tégy a gyűlölet ellen!
Ki kell irtani őket mind, hogy ne legyen kit gyűlölni!
(Na jó, ha elfogytak,majd lesz más olyan gyűlöletkeltő, akikkel még végezni kéne csakis a gyűlölet ellen harcolva...)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.07.08. 14:57:36

"Aki olvas Telexet, az értesülhetett róla, hogy"

Aki csak telexet olvas, az nem értesülhetett arról, hogy a Magyarországot az állítólagos homofób törvény miatt elítélő EU-s jelentést egy jogerősen elítélt szexuális bűnöző készítette.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.07.08. 15:00:10

@morph on deer:

"Ez az egész “háborúsdi” nem egyéb, mint egy infantilis hülyeség! Amikor egy frusztrált kis pöcs végre hatalomhoz jut, és a bizonyítási kényszer elborítja az agyát: most megmutatom, mindenkinek!
Sikerült…"

Ez az egész “háborúsdi” nem egyéb, mint egy infantilis hülyeség! Amikor egy frusztrált kis pöcs végre ismét hatalomhoz akar jutni, és a bizonyítási kényszer elborítja az agyát: most megmutatom, mindenkinek!
Remélem, nem sikerül neki.

nemecsekerno_007 2021.07.08. 15:31:48

@0dzsud0: Jaja, néhány Szent Független újságíró a saját blogjaként kezelte az indexet (is) és hisztizett ha kibaszták.

nemecsekerno_007 2021.07.08. 15:33:19

Tégy a gyűlölet ellen vagy
lelőjük a kutyádat.

Matyika Ápolója 2021.07.08. 15:41:05

No jól van, itt már nem is kell kommentelnem, elmondtatok mindent :P

hoplita 2021.07.08. 16:04:03

@Dont forget to bring a towel:
Óh....megszólalt 2 hónapos nickkel egy fityiszes anyabaszó faszparaszt.
Gyönyörű..:DDDDD

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.08. 16:06:33

@morph on deer:

Ha nincs tartós győzelem, akkor minden kormányváltás útváltást is jelent.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.07.08. 16:07:28

@morph on deer:

"sem a NATO, sem az EU nem hagyhatja annyiban"

Minket se a NATO, se az EU nem érdekel. Egyik se hibtlan istenség.

nemecsekerno_007 2021.07.08. 16:08:26

@hoplita: Majd az újabb 2/3 lesz gyönyörű. Remélem akkor is ilyen jó kedved lesz :))))))))

,,Én ezt nem értem Olga, nem értem,,

Matyika Ápolója 2021.07.08. 16:25:33

@hoplita: "fityiszes anyabaszó faszparaszt"
íme kérem, a nemgyűlölködő függetleneurópai ellenzékidemokrata :P

hoplita 2021.07.08. 16:29:08

Hogy begyűlt a sok fityiszes köcsög....mint légy a szarra.:DDDD

hoplita 2021.07.08. 16:30:45

@Matyika Ápolója:
Ja, fityiszgeci, én nem jajongok, én szeretem, ha gyűlöl az ostoba fajtád, mert sosem sikerül annyira, amennyire én rühellek titeket, csicskagecik.:DDD

hoplita 2021.07.08. 16:32:41

@nemecsekerno_007:
Persze, ernőke, persze.
Kétharmadról már a csuti törpe gecigányod sem álmodik, te anyabaszó...csak a te ostoba proligeci fajtád, majomsperma.:))))

Dont forget to bring a towel 2021.07.08. 17:42:01

@hoplita: amíg ezek az érvek a libsiknél, addig nyugodt vagyok

nemecsekerno_007 2021.07.08. 20:22:24

@hoplita: Csatlakozok Dont forget-hez.

Amíg az olyanok adják az alapritmust mint te is, addig nincs miért aggódni.

Még 3/4 is lehet, bár az nem kéne.

élhetetlen 2021.07.08. 23:06:10

@DFK: Logikád kikezdhetetlen. Átkerültek a címerek egyik falról a másikra, (Baranyiék szerint a kerületzászló miatt szedték le a testvérvárosi címereket Ferencvárosban | Mandiner) . Ebből te levezetted magadnak, hogy a baloldaliak gyűlölik a határontúli magyarokat, és hogy nem tartják őket magyarnak, miközben te az itt élő, itt dolgozó magyarok egy részét (baloldal) nem tartod magyarnak. Szép futam!

élhetetlen 2021.07.08. 23:40:34

@Kampfer: „Poszter!
Gyűlöletről fröcsögsz és az első mondatodban 'csőcselékezel'? A tipikus példája vagy az álszent, hungarofób ellenzéki söpredéknek!”. Te mit olvastál? Mert én ezt: „Naponta lehet legyinteni a kormányzati gyűlöletsajtóra, és láttam már az ellenzéki sajtó soraiban is olyan színvonalú orgánumot, mint ami kormányoldalon szakmányban készül, de se így, se úgy nem helyes, hogy naponta napirendre térünk a csőcselék hergelése fölött.”.
Mi is történt? A címerek átkerültek egy terem egyik faláról, a másikra. Ebből a harcostársaid rittyentettek egy cikket, hogy Baranyi leszedte őket, és aztán jöttek az ilyen kommentek: „csak utána a hátára kellett volna szegeltetni”, „Gusztustalan féreg”, stb. És miért is? A baloldal a megosztó, te csak harcolsz? Miért is?
@ulpius66: Ez akár neked is mehet, bár nem vagy képes átgondolni.

élhetetlen 2021.07.09. 00:23:39

@Kampfer: “A gond ott van, hogy ez a hely mégis csak Magyaroroszág. És sokan azt szeretnénk, hogy magyar is maradjon.”. A gond ott van, hogy azt hiszed, attól magyar a magyar, amitől te annak gondolod. Csak pár sztori az elmúlt évekből. Nem attól magyar valaki, hogy, alvó cigánygyerekekre lövöldöz, nem attól, hogy leköpi egy filmstáb tagját, mert fekete, nem attól, hogy rendőrt hív egy nőre, aki a fodrásztól kijövet a szitáló esőben a fejére húzta a sálját, mert biztosan migráncs, azért van sálban, vagy leüvölti a villamosról a tini lányt, mert félvér, stb. És az ilyen kommentelő, aki leírja, hogy egy félvér gyerek az egy szánalmas korcs. És az újabb téma, ugye a gyerek nevelése, felvilágosítása a család dolga, szakember abba ne szóljon bele, mert a magyar család, és a hagyomány. A múlt héten írta egy okos kommentelő. hogy a homoszexuális férfinak nem lehet gyereke, mert nincs méhe. (a hetero férfinak sincs). Vagy a Birka: „A béranyaság nem jelent valós utódlást. Hiányosak biológiai ismereteid.”. Pedig csak ő nem érti, hogy, ha a férfi ivarsejted bejutott egy idegen nő petesejtjébe, függetlenül attól, hogy a petesejt a feleségedtől, vagy a szeretődtől, vagy egy petesejt bankból származik, akkor apa vagy. Nem azt kéne célként kitűzni, hogy, ha hülye a szülő, akkor a gyerek is maradjon legalább olyan hülye.
Nem hiszem, hogy ezen a szellemi szinten kéne meghatározni a magyarságot.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.07.09. 00:40:46

@élhetetlen:

"Nem hiszem, hogy ezen a szellemi szinten kéne meghatározni a magyarságot."

Akkor ne te határozd meg. :)

élhetetlen 2021.07.09. 00:59:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem lep meg, hogy egy egyszerű mondatot sem vagy képes megérteni. A "Nem hiszem, hogy ezen a szellemi szinten kéne meghatározni a magyarságot.", nem jelenti azt hogy én határozom meg , de még azt sem, hogy én szeretném meghatározni. Csak annyit jelent, hogy mások az elképzeléseim, mint a tied, és Kapmpferé. Ennyi.

Kampfer 2021.07.09. 06:13:48

@élhetetlen: "Mi is történt? A címerek átkerültek egy terem egyik faláról, a másikra. Ebből a harcostársaid rittyentettek egy cikket, hogy Baranyi leszedte őket..."

Egyrészt én meg sem említettem az alapsztorit, mivel magára a poszter által kifejtett gondolatokra reagáltam, illetve a 'csőcselékezésére'.
Másrészt ha szokás szerint egy picit megpróbálnál perspektívában szemlélődni (nem jellemző sem rád, sem a fajtádra), akkor látnád, hogy ez a baranyi nevezetű tag szakmányban hergel a magyarság ellen (szivárványozás, ez nem az a város, blm szobor, stb.), ami természetesen már más kontextusba helyezi ezt a cselekményt is. Magyarázat pedig mindig van, ezt a ballibáktól már megszoktuk.

"Ez akár neked is mehet, bár nem vagy képes átgondolni."

Kár ennyire leereszkedni, balliba! Már nem egyszer kiderült rólad, hogy valóban egy élhetetlen ostoba balliba vagy. @ulpius66: társunk nálad körökkel többet és jobban át tud gondolni a részleteken túl egészében tálalt dolgokat is. Ezt is.

"A gond ott van, hogy azt hiszed, attól magyar a magyar, amitől te annak gondolod."

Külhoniak gyalázása, magyar drukkerek gyalázása, a külhoni ballibák 'magyarozásának' folyamatos támogatása, a hungarofóbia erősítése, az 'európaiegyesültállamok' agybetegségének hirdetése a szuverenitás ellenében, a magyargyalázók (pl. az az eszterházipéter, kertészákos) istenítése semmiképp sem magyar. Ez a baranyi nevezetű ennek a tábornak az oszlopos tagja. Ennyit a magyarság kérdéséről.

"Nem attól magyar valaki, hogy, alvó cigánygyerekekre lövöldöz..."

Valóban nem. Mellesleg a környező településeken örömtáncokat lejtettek az ott élők és intenzív 'folytatást' reméltek! Mivel elsőkézből ismerem a sztorit és ingatlan is volt a közelben, ismertük a jelenséget és a 'közönséget' is! Erről ennyit...

"...nem attól, hogy leköpi egy filmstáb tagját, mert fekete..."

Valóban nem. Ellenben közhangulatot jelenít meg, aminek szintén vannak okai. Ne csak az okozatot tárgyald, az okokat is! Akkor nem tűnsz ostobának.

"Nem azt kéne célként kitűzni, hogy, ha hülye a szülő, akkor a gyerek is maradjon legalább olyan hülye."

De azt ki lehet tűzni, hogy az általatok vallott genderpropaganda ne tudjon akadályok nélkül beömleni minden családba! Hazudoztok, mert tiltva nincs! Ha egy agyhalott szülő ilyen barmokhoz akarja hordani 'érzékenyítésre' a szerencsétlen gyerekét, sajnos megteheti. De ez az ő döntése és felelőssége. A törvény azt mondja ki, hogy nevelési intézményben és szervezetten nem folytathatnak ilyen tevékenységet, ahogy azt szerették volna és nyugaton már meg is teszik! Értelmezés! Hátha segítettem...

"Nem hiszem, hogy ezen a szellemi szinten kéne meghatározni a magyarságot."

Nem gondolom, hogy a te szellemi szinteden bármit is meg kellene határozni! Mint az már sokszor bebizonyosodott, egy szélsőségesen balliba, a folyamatok komplexitását átlátni képtelen egy szerzet vagy, ami önmagában véve még nem bűn és nem is probléma. A probléma az, hogy ezen állapotodban hülyézel le másokat úgy, hogy még csak meg sem próbálod megérteni az okokat, csak az okozaton pörögsz. Nos, ezért vagy sajnos egy közröhej. Ezért is!

"Csak annyit jelent, hogy mások az elképzeléseim, mint a tied, és Kapmpferé. Ennyi."

Amíg a te elképzeléseid miatt nem kell ganderhülyékkel telepakolni az óvodákat, iskoláka, amíg nem kell az elképzeléseid miatt ismét 'cigánytenyésztésbe' fogni, amíg nem kell az elképzeléseid miatt 'migrikkel, félvérekkel' és egyebekkel teleszórni az országot, addig nem nagyon frusztrál, hogy milyen beteg elképzeléseid vannak. Ez a te dolgod! De amikor Magyarországon a magyarok kárára ezeket megvalósító politikai erőket támogatsz, azok hülyeségeit próbálod igazolni, a hingarofób megnyilvánulásokat magyarázod napestig, akkor azért az már lehessen minimum, hogy ezért elküldünk a francba! Ez alap.

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Akkor ne te határozd meg."

Pedig ők akarják. Ahogy mindig. És ahogy emiatt állandóan rohangálnak az 'ajrópéer unijóba' és ott sírják és üvöltik tele a ballib világsajtót, hogy a gaznáci magyarok már megint rohadt nácik! Ez nem fog megváltozni, ahogy az ellentét sem a két világnézet között. Ideje lett volna már 'beárazni' a 'hideg polgárháborút'.
Kamp

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.07.09. 06:55:55

@élhetetlen:

Akkor írhattad volna egyértelműen is, pl. így:

"Nem hiszem, hogy az én szellemi szintemen kéne meghatározni a magyarságot."

Ez esetben maximálisan egyetértettem volna veled, magam is úgy gondolom, hogy nem a te szinteden kellene.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.07.09. 07:04:06

@Kampfer:

Na igen, szaladnak sírni és árulkodni az óvónénihez. Még megérjük, hogy internacionalista segítségnyújtásra behívják az országba a NATO-csapatokat (lásd Csehszlovákia 1968).

élhetetlen 2021.07.09. 22:52:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem szeretnék tőled tanulni sem gondolkodni, sem fogalmazni. Ezt Írtam: „Nem attól magyar valaki, hogy, alvó cigánygyerekekre lövöldöz, nem attól, hogy leköpi egy filmstáb tagját, mert fekete… Nem hiszem, hogy ezen a szellemi szinten kéne meghatározni a magyarságot.”. Nem értetted meg, írtál valamit. Amit válaszoltam, azt sem értetted meg. Majd legközelebb lassabban írok, hátha akkor megérted.
„Akkor írhattad volna egyértelműen is, pl. így: "Nem hiszem, hogy az én szellemi szintemen kéne meghatározni a magyarságot.". Ez viszont már a te szellemi szintedet minősíti. Dedós. Pistike azt mondja egy zöld pázsit előtt állva, hogy ez a fű zöld, te meg azt válaszolod, hogy Pistikének azt kellett volna mondani, hogy „nem az én szellemi szintemen kéne azt mondani, hogy ez a fű zöld”. Ahhoz, hogy ki a magyar, sem az én szellemi szintemnek, sem a te szellemi szintednek nincs köze. Szóval nyugi, ősmagyar, hősmagyar, nem csak te, és a harcostársad magyar ebben az országban

élhetetlen 2021.07.10. 00:49:47

@Kampfer: „Egyrészt én meg sem említettem az alapsztorit, mivel magára a poszter által kifejtett gondolatokra reagáltam, illetve a 'csőcselékezésére'. Bevágtam az első mondatot, ami mindkét oldalról szólt. Téged nem érdekelt, elég egy kulcsszó, és máris dől belőled a hungarofóbiázás, magyar gyalázás, stb. „Mellesleg a környező településeken örömtáncokat lejtettek az ott élők és intenzív 'folytatást' reméltek!”. Itt az agybaj. Az fel sem merül benned, hogy ez a szuper gárda figyelje, kapja el, aki árt a közösségnek, szerinted az a megoldás, hogy a fajt kell kiirtani, akkor is, ha adott egyedek ártatlanok? Ettől vagy magyar?
„Ellenben közhangulatot jelenít meg, aminek szintén vannak okai. Ne csak az okozatot tárgyald, az okokat is! Akkor nem tűnsz ostobának.”. Te viszont ostobának tűnsz, ha azzal érvelsz, hogy oka van annak, hogy félvér tini lányokat inzultálnak. A közhangulatot a kormánysajtó hozta össze, minden arab is terrorista, kivéve, akikkel Orbán üzletel, lásd Pharaon. De te ezt elfogadva nem tűnsz ostobának, szerinted. Az 'érzékenyítés' fogalomra meg legalább a Wikin keress rá, csak arról szól, hogy vegyük tudomásul, hogy vannak más szexuális beállítottságú, más bőrszínű, esetleg fogyatékos emberek, és ezért nem kell elítélni őket. Ez a „propagálás” csak kormányzati szöveg, amit beeszel. Az viszont tény, hogy amit a szülő nem tud, vagy rosszul tudja, írtam már több példát, azt csak úgy rosszul, vagy sehogy tudja átadni.
Na, ez már nem tartozik a témához.
@Ulpius66: Zseniális, hogyne. „„Orbánnak is az a főbűne, hogy stadionokat merészelt építeni, és nem mecseteket!!!!!!!!!!!!”. Válaszom, elképzelem, hogy bérlakásokat épített volna, amiben kezdő fiatalok olcsón lakhattak volna, gyűjthettek volna nagyobbra, vagy sajátra, a bérleti díjból a fenntartásra is tellett volna, hát elképzelni is rossz. Bezzeg a stadionok! Drágán készültek, de azóta is nyelik az adópénzt, mert valahogy nem megy az önfenntartás. Ennyi eszed van, és már nem is lesz több.” Olyan jól látja, ezt is úgy egészben átgondolta.
Ja, válasz az nem volt, de ő „tudja”, ahogy te is.
„A mai ballibsi világban ha nem vagy buzi-imádó, migráncs-seggnyaló, kereszténygyűlölő, és bármilyen szinten NEMZETI MERÉSZELSZ LENNI, AKKOR JOBB ESETBEN KIBASZNAK AZ ÁLLÁSODBÓL”. Kértem egy példát, hogy valakit kirúgtak az állásából. mert kereszténygyűlölő, vagy nemzeti. Kussolt. Az állását legfeljebb az veszítheti el, aki már „magyarsága tudatában„ embereket öl.
És az egyik válaszom a zseniális megnyilvánulására: „Legyen a felkiáltásod: „AKI HÜLYE, AZ DÖGÖLJÖN MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”, és te hülye vagy. Rendben.
„ÉS MÁR 3 HETE MEGKAPTAM A MÁSODIK KÍNAI OLTÁST!”. És elmentél már egy magán laborba megnézetni, hogy képződött-e antitest, vagy vígan futkorászol, pedig lehet, hogy megfertőződhetsz, és fertőzhetsz, megbetegedhetsz, mert nem tudod, hogy kell-e a harmadik oltás is a sinopharmból? Ennyike.
Ennyit arról, hogy „társunk nálad körökkel többet és jobban át tud gondolni a részleteken túl egészében tálalt dolgokat is.”. Aha! Hadd ne értékeljem már sokra Ulpius eszét.
„egy szélsőségesen balliba, a folyamatok komplexitását átlátni képtelen egy szerzet vagy”. Nem, nem vagyok egyik párnak sem tagja, sem elkötelezett híve, de komolyan hiszem, hogy egy homó, vagy leszbi sebész is lehet jó sebész. És nem hiszen, hogy a barátnőm lánya, aki férjhez ment egy már Magyarországon felnőtt, magyar állampolgár vietnami fiúhoz, és már a második gyereket várják, aki szintén magyar állampolgár lesz, tönkretennék a „magyaságot”. A szélsőséges te vagy.
süti beállítások módosítása