mindent tudnom kell holnapra!

Címkék: jelenségek

2006.12.19. 00:01

Hogy egy kicsit javítsak a kedvemen, ellátogattam a kedvenc lapomra:
http://www.nichtlustig.de -re. A legfrissebb karikatúrák közt volt megint egy gabonakörös, aztán eszembe jutott, hogy nem is tudok semmit a gabonakörökről, pedig holnap fogok uv-zni...

Úgyhogy szétnéztem a neten, de rájöttem, hogy senki sem tud semmit ezekről, csak annyit, amennyit Atlantiszról lehet tudni.

Két kérdés van: valódiak-e a fotók, másrészt meg hogy minek készítették ezeket az ufók. Szerintem a fotók 80%-a hamis: látványukból persze ez semmit sem von le, de ha ezen múlik, hát én is csinálok egy gabonakör-felvételt a paint-ben. A legfeltűnőbb a sok földi dolog: a szimmetriák, meg minden. Az igazi gabonakörök körmotívumúak, mert a szögletes dolgok egyrészt nem körök, másrészt az ufók nem szeretik a szögletes dolgokat, mert ők az áramvonalasat preferálják. Az is tök átlátszó, amikor naprendszer-szerű, vagy jin és jan-szerű motívumokat készítenek az ufók photoshoppal. Valami alapja viszont kell hogy legyen az egész dolognak, hiszen még egy olyan elvetett elméletnek is van valóságalapja, mint a... szóval biztosan van.

Különben is, nem 20. századi hisztéria ez a gabonakörösdi, mert már régen is panaszkodtak a parasztok, hogy művészien tönkretették a terményt valakik.

Az is biztos, hogy idegesítők az ufók, mert vagy mutassák meg magukat, vagy húzzanak el a francba, ne húzzák itt az agyunkat. A South Parknak igazat adva nem másról van szó egyébként, mint hogy egyszerűen figyelnek minket az univerzumban, mégpedig mindenki. A Föld a legnézettebb valóságshow. Összepakoltak csupa olyan fajt, amelyik utálja egymást, stb. A gabonakörök csak színesítik a műsort: milyen választ adnak a megválaszolhatatlanra?

:))

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr3723256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása