najó

Címkék: klasszikus bejegyzés

2007.02.09. 12:31

Na jó, nem leszek ilyen gyík, hogy unalmamban politizálok (várom déli Haliban, hogy befusson Balázs, meg az új csaj cikke) - nyilvánosságra hozom a holnapi esküvő aggályait. Már csak egy aggály maradt (az már szinte biztos, hogy nem lesz 27 fok és szikrázó napsütés, így nem tudunk a Dunaparton torzulni): a nászajándék.

Az ember alig múlik el 21, és máris ilyen nagy terhek nehezednek a vállára: találj ki nászajándékot. Karácsonykor is meggyűlt a bajom az ajándékokkal, talán olvasta valaki. Ha nem lennék ilyen jámbor, nem is foglalkoznék a dologgal.

Az osztály közhangulata egyébként két dolog közt ingadozik: turmixgép vagy papucs. Az egyik azért jó, mert nem kell hozzá fantázia, a másik azért jó, mert gonosz. Több ötlet nem futott be - most már késő lenne bölcsőt faragni, főleg, hogy meggyőződtem, nem egy becsúszott baba miatt házasodnak a Gellérték.

Még azért szétnézek a Tescoban, hátha találok valami ütőset. Vicc volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr835162

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.azatweb.ir 2018.06.14. 03:07:32

Miért nincs barátnőd?-Hogyan szerezz barátnőt? - Hogyan szerezz barátnőt könnyedén?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása