Dolgok

Címkék: klasszikus bejegyzés

2007.03.27. 03:23

van itt a blog.hu-n egy jó kis statgép, és ezáltal látható az is, hogy milyen keresőbe írt kulcsszavakkal találnak a blogomra. Mindig szoktam mosolyogni ezen-azon, de azt hiszem most jött el a "flashek flash-se":
"hogyan+derítsem+ki+hogy+szerelmes+belém+egy+lány"

Pityu, akinek a blogján mindenre választ találsz. Egyébként eddig erről még nem írtam bejegyzést, szóval nem tudom, hogy jöhetett erre a kérdésre találat, de ha esetleg a jövőben egy újabb negyvenéves írja be ezt a keresőbe (a negyvenéves csak tipp), hát ne kelljen csalódnia...

Szóval a lányok nem is szoktak szerelmesek lenni. De a kérdés gondolom csak arra vonatkozik: miből lehet rájönni, hogy egy lánynál sínen vagyok-e

És tényleg jogos a kérdés, mert annyi félreértés lehet. Mondjuk a tapasztalathoz ha hozzáadom a rosszindulatomat, akkor azt mondom: wazz, ha ilyen a kérdés, sosem lesz barátnő.

A mai lapindítón a kollégáknak ígértem egy montázst (amúgy ma egy véletlen folytán voltam a Van Gogh kiállításon, ezt csak a montázs kulturális vonatkozása miatt). Hát íme: (ezt csak úgy kutyafuttában, elvégre hajnali fél négy van)

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr4451423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lede 2007.03.27. 13:10:07

Szióka!
Előszöris mi az hogy a lányok nem szoktak szerelmesek lenni??? Én ezt határozottan cáfolom:)
És meg kell jegyeznem azt is, hogy általában az is hamar egyértelművé válik, hogy az illető hölgyikénél az illető sínen van-e vagy sem:) Mert általában nem szokásunk olyan férfi agyát húzni aki nem tetszik nekünk:) (khm, khm...):)
A montázs az szuper lett:) Már előre várom a szaftos kis kommenteket hozzá :D
Pusszantás, lede

drusilka 2007.03.29. 19:23:40

Kedves Pistu!
A lányok igenis szoktak szerelmesek lenni, csak ti fiúk olykor olyan maflák vagytok, hogy nem veszitek észre ,vagy mi vagyunk olyan naivak, hogy azt hisszük, ti veszitek az adást. Ilyenkor jönnek a bonyodalmak.
Üdv, drusilka
süti beállítások módosítása