Szüret II.

Címkék: klasszikus bejegyzés

2007.10.01. 22:44

Képek a szüretről.
Eligazításul:

Természetesen a hugomnak nincs igaza, ez az egész egyszerűen jó, és kész, mi más is lehetne évről évre, mint ugyan az? Hogy nézne ki a Sziget, ha évről évre más jelleggel próbálkoznának? Kihagyhatatlan elem a felvonulás, amiből nem sokat láttam, mégis sikerült a legvégét jól elkapnom:

A tűzoltóautó azt szimbolizálja, hogy az ilyenek, mint a tűzoltók, az iskolák, a bandák és még sokan mások valamilyen járművet szőlő-tuning alá vetik, és ezt jól láthatóvá teszik egy útszakaszon történő egymás utáni elhaladás keretében. Így.





Nem titok, Kőszegen ennyien nem szoktak tolongani az utcán, és indiánok sem szoktak sűrűn jönni.

A városlakók közömbösen fogadják a performanszot... (az indiánok itt szereznek önbizalmat a további cédéárusításhoz) (szintén zárójelben jegyzem meg, hogy ha itt az okos magyarok fogékonyak a farsangi indiánságra, akkor jó eséllyel mennék ki honfoglaló öltözékben sámándobozni az Egyesült Államokba. Nem is rossz ötlet)

Említettem a vásári portékákat, hát ezekről lenne szó:






Szóval ilyenek. Szombat este megint voltak koncertek, ezúttal polgártársaink voltak a deszkán. Vasárnap Bartók Eszter és Caramell hozta extázisba a néniket, nyilván a szervezők tekintettel voltak arra, hogy az egyetemista társadalom úgyis visszamegy a koleszba, nem fog fanyalogni. Vissza szombatra: Missisippi moon nyitott, smooth jazz és '50-es zene, kezdetnek nem volt rossz, bár a városlakók nem értették, miért kell 25 percen át hangolni. A nagybőgős állítólag magyarázat gyanánt közölte a publikummal, hogy ami Gusztinak 2 perc (betenni a CD-t), az nekik huszonöt, és pont. Kissé álmatag volt egy másnaphoz, úgyhogy már nagyon vártam a Shanti Ska Tonest, de a bandánk inkább elvonult inni, úgyhogy ebből nem sokat hallottam, csak a végét, amikor társaságot váltva visszatértem. Az általános iskolás évfolyamtársam trombitált, hülyén éreztem magam, hogy még számon tartom az ilyeneket. Utánuk az Epizód jött, akik elvileg '70-es rockot játszanak, de ebből egyáltalán semmit nem hallottam, mert az aktuális társaságom szintén inni akart menni, mondván, hogy hideg van.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr32183006

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

allil 2007.10.02. 15:58:27

es te birka modjara mentel velük inni, na szep:D
süti beállítások módosítása