biciklitu'ra

2008.07.02. 01:53

Osszevarialtam a szabadnapomat a mai napra, aztan Lacival elmentunk egyet bicikliturazni. Itt az utvonal googlemaps linkje: katt.

A munka nagyon bedurvult, igy hogy bejottek a szabadnapok, mindig 2-3 ember minuszban vagyunk, es a lehutoket leszamitva ezt gondolom nagyon megerezzuk majd. Elsonek szerencsere a lehutok kaptak szabadnapot, masodszorra pedig a ket legjobb munkaero, a Laca meg en. Tenyleg sok a munka, de nem sajnaltatom magam. De majd fogom. Lesz foto is, hogy milyen mocsoknak verek a seggere.

Szoval Waterville-be akartunk menni, ahol semmi latnivalo nincs, megneztem a muholdfelvetelt. Viszont eleg nagy, es eleg messze van. Viszont mindjart az elso elagazast elrontottam, en voltam a navigator. Nem kanyarodtunk le, nemely keresztezodes ugyanis meg annyira sincs kitablazva, mint Romaniaban. Ha meg ki van, akkor legtobbszor csak az utvonal sza'ma. Persze most a sima utakrol beszelek. Ugyanakkor tokmindegy volt, hogy merre mentunk, vegulis Waterville csak nagy volt, semmi egyeb, ugyhogy mentunk tovabb egyenesen, hatalmas kalandok kozepette.

Sok haz kertjeben van amcsi zaszlo, ugyhogy egynel pozoltunk is, a kepen en feszitek:

Aztan mentunk tovabb, menet kozben keszitettem egy videot. 4-en lesz a fuggetlenseg napja, es nehany telepules mar most fel van lobogozva, a videon ez is lathato. (a videot nem sikerult feltoltenem) Sajnos ezeken a gepeken, ahonnan blogolok, nincs semmi eszkoz ahhoz, hogy barkacsoljak extrabb videokat, ugyhogy azok majd szeptemberben jonnek. Igy a mai ketto (mert ketto lesz juhej) nincs me'g megvagva sem.

Elertunk New Sharonba, ahol a tipikus general store-ban vettunk vizet, egy kicsit felfrissitettuk magunkat. Ez egy eleterzes. Ulsz a teraszon, hintaszekben, az emberek jonnek-mennek, nagyon ott van. A bejarat mellett pedig ez a kalocsai mintas kuka volt. Megkerdeztem az eladokat, hogy honnan van, es mondta, hogy nem tudja, a padlason talalta, es lehozta mert jol nez ki. Szoval nem derult ki hogy miert ilyen, persze mi magyarok pontosan tudjuk: ez egy magyar folkkuka.

Innen eljovet egy hasznaltauto-kereskedes mellett mentunk el, Laci futyult, hogy forduljak vissza, menjunk be. Bementunk, megneztuk az autokat. A boltos bent ult a ha'za'ban, majdnem elmentunk, de vegul bekopogtunk hozza' megkerdezni az a'rakat. Volt 800-ert franko pickup, de azt mondta, hogy ha csak ket hetre kell, akkor inkabb bereljunk, mert tobb szempontbol is praktikusabb (garancia peldaul mindenek elott). Jot beszelgettunk, ugyanis az angoltudasom magyarazatra szorult, igy megtudta, hogy magyarok vagyunk. Tudta, hol van Magyarorszag, amin persze meglepodtem. O meg mondta hogy tudja hogy butak az amerikaiak. Egyebkent nem butak, csak nem tudnak annyit. Beszelgettunk mindenrol, kerdezte mit gondolnak a magyarok az amerikaiakrol, meg ilyenek. Erdekes hogy az oroszokkal valo rivalizalas meg mindig megvan bennuk. Elmondtam neki egy viccet (orosz es az amcsi elmegy a ciganyasszonyhoz, megkerdezni a jovoben ki lesz a Fold ura. A ciganyasszon piros lobogot lat a Feher Haz elott, az orosz vigyorog, de az amcsi megkerdezi, hogy megis mi van rairva. A no pedig mondja, hogy nem tudja, mert kinaiul van), aztan mentunk utunkra.

Utkozben betertunk egy oszereshez.

Ez az oszeres minden kacatot arult. A bakelitek kozott erre bukkantam:

 

Aztan egy kis eletkep Belgrade Lakesbol:

Es itt egy ford mustang:

Aztan csobbantunk a toban, eleredt az eso, nagyon fless volt. Volt dupla szivarvany meg minden. Ez egy jo szabadnap volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr28548996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: simply click the next site 2017.10.21. 18:08:42

Mountain Bike Trilha Brazíliában - tucano
süti beállítások módosítása