tovabbi magyarok

2008.07.10. 12:35

Tegnap Wal Martozas volt este, talalkoztunk ket magyar sraccal, akik a to tuloldalan levo taborban dolgoznak szinten konyhai munkaskent (ott csak ok ketten magyarok). Az egyikuket egyebkent ismerem is az egyetemrol. Kicsit meginterjuvoltam oket, naluk hogy megy a munka, es az derult ki, hogy mi hozzajuk kepest Hawaii-on vagyunk. Nekunk peldaul nem kell fozni a takaritas mellett, igy eleve tobb szabadidonk van.

Nagyon jellegzetes volt egyebkent maga az "egymasratalalas", a ket magyar srac kicsit utananezett Andinak es Aninak, es mar eppen megbeszeltek volna egymas kozt, hogy vegre jo noket lattak, mikor Andi es Ani magyarul karattyolni kezdett, azt pedig nem tud mindenki, szoval egyertelmu lett a helyzet. Es levontak a tanulsagot maguknak, hogy ha jo not latnak amerikaban, akkor azok magyarok. A mi taborunkban ezen a teren is atlag feletti allapotok uralkodnak, persze ez nem minositi le Andiekat.

Sokmindent megtudtam tegnap (peldaul hogy a masik taborban az oroszok lustak), de egy a lenyeg: ebben a taborban amiben vagyunk, nagyon valogatott reszleteit lathatjuk az USA-nak. Szoval a keritesen tul siras van es fogcsikorgatas egy kitchen staff sza'ma'ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr19562072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása