nem értem

2008.11.05. 08:06

nem a politika miatt, csak a szeretett újságjaimból folyton ez ömlik rám: amerikai elnökválasztás. Most mi van? Mármint ezzel a nappal végre befejezik? Most már boldog lehet a magyar, hogy megvan az elnökünk? Vagy ez most nem a magyar elnökválasztás volt, csak az újságok szerkesztői teljesen beleélték magukat? Mert például "Obama elhozta a változást" én most őszintén nem tudok ezzel betelni, akkor sem, ha itt a NATO-térség egyik legambiciózusabb külpolitikájú állama választott most elnököt, és az ilyen Magyarország-féle helyeken ez nemzeti ünnep. Nekünk nagyon fontos hogy Obama, vagy McCain, mert enélkül nem értjük a Family Guy-t, ilyen egyszerű. És idehaza fölöslegesen várunk hasonló hosszúságú TV show-t, a magyar választások béna TV show.

Sosem volt még nálunk olyan a tévében, hogy "Denzel Washington! Angelina Jolie! Ha már minden szerettedet elveszítetted, ki állítson meg? Robbanások! Összeesküvés! Szenvedély! A sas bosszúja, holnap nyolckor itt az NBC-n! --- Barack Obama! McCain! Obama fiatal, McCain fehér, ki nyeri meg a nőt az elnökséget? Szavazzon sms-ben! Emberek ezrei várták McCaint Indianaban, Obama százezrek előtt tartott beszédet Californiában. Szenvedély! Jövő! Amerika elnököt választ, ma nyolckor itt az NBC-n!"

Idén még volt némi jelentősége egyébként, elismerem. De hogy ennyire örüljenek magyar újságok? Pénz vagy kokain, melyik?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr88750759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása