ásés folytatás picit

2009.05.22. 09:33

holnaptól újra normálisan, de most még NEM!

Tanulás:

2003-as tankönyv elavultságát sejtés, 151. oldalon demográfiáról olvasás, népességfogyás fölött sopánkodás, 2010-re kereken 10 millió főre apadás könyven leírva levés, miközben úgy rémlés, hogy már 9 millió 200 ezren levés, de a KSH honlapján ellenőrzés és kiderülés, hogy 2008-ban 10 millió 45 ezren élés, 2009-ben várhatóan 10 millió 30 ezer főre apadás, de ezek szerint még mindig a 10 millió fölött vegetálás. Ettől még évente 30-35 ezer fővel fogyás, etnikai konfliktus vizionálás, kisebbsség egészséges szaporodás, sokak szívében cigányokat nem szeretés, pedig ők egyre többen levés, magyarok egyre kevesebben levés, együtt élés megtanulás. Cigányokat oktatásba becsalogatás, rasszista tanárokra odafigyelés, okos cigányok kinevelődése következtében bizalmatlanság csökkenés.

41 kidolgozandó tétel hátralevés, magolásnak is időt hagyás kellés, idő vészesen fogyás, tavalyi bukás emléke fölerődödés, "KJP megint adatszomjas lesz-e" kérdés, adatokat bemagolni nemszeretés, de ezúttal nem nyavalygás, igazán jó lelki-szellemi kondícióban szigorlatra készülés, kedden menés, helyszínen bizonyára küzdeni akarás, nem úgy, mint tavaly alakulás, mikor lemondó önsajnáltatás, tétel visszaadás.

ígérés mostantól ásés mellőzés, szabatkozás hogy ásés viccesnek találás, de önfegyelem ígérés, magyar nyelv meg nem erőszakolás, egyébként is inkább tanulás mint hülyeség írás!

A bejegyzés trackback címe:

https://pityutanarur.blog.hu/api/trackback/id/tr561136874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása